3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice v souboji dvou trápících se mužstev porazily Hostouň gólem v závěru


Branky


7. D. Kraml , 21. P. Došlý , 89. P. Czehowsky (vl.) - 22. J. Kabele , 51. V. Laušman
29

Domažlice přivítaly doma v poslední Hostouň. Domácí zatím nejsou se sezónou spokojení, hosté samzřejmě také ne. Vyrovnané utkání rozhodla branka v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o dvě branky, poté začali tlačit hosté

Hned v úvodní minutě srazili hosté Brabcův centr na roh a na druhé straně si s přihrávkou Hovorky poradil domácí gólman Švihořík. V 5. minutě se po centru zleva dostal k hlavičce v pádu hostující Laušman, ale z devíti metrů minul pravou Švihoříkovu tyč. O dvě minuty později se domácím aktivita vyplatila, když Mužík poslal kolmici po levé straně na rozběhnutého Mlynaříka, ten obešel Antla, který přihrál pod sebe, kde byl nehlídaný David Kraml, který z deseti metrů prostřelil vše před sebou a míč skončil pod vzdálenější šibenicí, 1:0. Poté Mužík zamířil z trestného kopu kousek vedle pravé Czechowského tyče a centr Brabce skončil v rukavicích hostujícího gólmana. Hosté zahrávali dva rohové kopy, ale nic z nich nevytěžili. V 15. minutě se do šance dral domácí Došlý, ale Trapp mu stačil v pokutovém území skluzem míč vypíchnout. Kramlův centr zleva našel hlavu volného Brabce, ale ten v dobré šanci zamířil z osmi metrů vedle hostouňské branky. Hosté postupně srovnali hru a byli pro domácí defenzivu nebezpečnější. Když v 17. minutě odvrátili domácí Antlův centr, Šustr využil špatného Mužíkova zpracování míče, našel nalevo Kabeleho, jehož střelu vytlačil domácí gólman Švihořík nad branku. Po rohovém kopu se míče zmocnili domácí, Ruml jej zatáhl po pravé straně, křížně našel Pavlíka, který jej přiťukl do strany, tam byl Petr Došlý, který z deseti metrů mazácky přeloboval vybíhajícího Czechowského, 2:0. Poté si s centrem hostů zprava poradil domácí gólman, ale hostouňští stále více dotírali na domažlickou svatyni. To se jim vyplatilo hned ve 22. minutě, kdy se po Pavlíkově chybné přihrávce zmocnil míče hostující Marek, našel Kabeleho, ke kterému se šťastně odrazil míč po nepřesné přihrávce a jeho střela z šestnáctky skrze bránící hráče mířila k pravé tyči překvapeného Švihoříka. Jiří Kabele tak snížil vedení Domažlic na 2:1. Kontaktní gól domácí zaskočil a taktovky se chopili hosté. Ve 24. minutě si Švihořík poradil s tečovaným centrem Hovorky a pak i s dalším centrem Antla. Domácí kontrovali Brabcovou střelou ze šestnáctky, kterou zlikvidoval Czechowski. Ve 31. minutě odcentroval zprava hostující Kabele, míč se od Matase odrazil k Hájkovi, který z pravé strany ze dvanácti metrů trefil bližší tyč domažlické branky a míč skončil v zámezí. O chvíli později po Hovorkově centru hlavičkoval Laušman z deseti metrů vedle pravé Švihoříkovy tyče. Teprve ve 39. minutě se domácí dostali z útlumu, ale po Mužíkově přihrávce postupující Došlý zakončil akci střelou zleva z deseti metrů, kterou Czechowski vyrazil na roh. Závěr prvního dějství patřil domácím, ale Pavlíkův a Brabcův centr k cíli nevedly a když další nebezpečný centr zprava odvrátil hostující Dosoudil skluzem na roh, bylo to v prvním poločasu vše.

Nešťastný moment hostujícího gólmana rozhodl

I druhé dějství zahájili domácí lépe, ale s Brabcovým pokusem zprava z hranice velkého vápna si nadvakrát poradil Czechowski a nedůrazná střela Mužíka z dvaceti metrů pro něj byla jednoduchým soustem. V 51. minutě si domácí zadáci nepohlídali dlouhý výkop Czechowského, míč posunul hlavou Laušman do pokutovém území Jiskry na Hájka, jehož střelu ještě vybíhající Švihořík tělem zblokoval, míč se odrazil do míst, kde byl připravený Václav Laušman, který kličkou obešel Švihoříka a do odkryté branky střelou z bezprostřední blízkosti srovnal na 2:2. Domácí branka probudila, ale Mlynaříkův pokus zpoza šestnáctky trefil jen soupeře, stejně se dařilo vzápětí i střele Došlého z deseti metrů a následný Mužíkův pokus výborně vyrazil Czechowski na roh. Hosté, kterým byl po druhé žluté kartě v 56. minutě vyloučen Dosoudil zahrozili pouze akcí Kolmistra, s jehož nevydařenou střelou si Švihořík poradil a na tahu byli opět domácí. V 65. minutě zblokovali Uzlíkovu bombu z osmnácti metrů hostující zadáci a o chvíli později hlavičkoval Mužík po Pavlíkově centru vedle pravé soupeřovy tyče. Pak hosté zblokovali další Mužíkův pokus a při závaru před hostouňskou brankou byl odpískán útočný faul domácích. Jiskra s blížícím se závěrem zvyšovala tlak na branku hostů, ale na Hrubého centr zprava nikdo ze spoluhráčů nedosáhl a Uzlík mířil z střelou za vápnem nad branku. Hosté ohrozili Švihoříka po rohovém kopu, ale akce skončila faulem na domácího gólmana. Blížící se penaltový rozstřel pro domácí zažehnala 88. minuta, kdy po Mlynaříkově rohovém kopu zleva netrefil vybíhající brankář Czechowski dobře pěstí míč, ten se mu odrazil od ramene a skončil v jeho síti, vlastní gól, 3:2. V závěru ještě po odkopu domácí obrany chyboval při zpracování hostující Antl, k míči se dostal rozběhnutý Mužík, domácí postupovali dva na jednoho a prázdnou branku, ale Antl s maximálním úsilím vytlačil Mužíka na pravou stranu a jeho střela v pádu z úhlu skončila na horní síti hostouňské branky.   

 

Zdroj: http://www.fotbal.domazlice.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl - trenér: Hostouň na to, že má čtyři body, má dobrý tým. My jsme potřebovali zvítězit, což se nám podařilo až těsně před koncem. Zápas nás snad posune dál. V posledních zápasech jsme měli trochu smůlu, teď se to obrátilo. Zápas byl velice těžký, vedli jsme 2:0 a byli jsme lepší. Poté jsme inkasovali branku a přestaly nám fungovat hlavy. Soupeř nás přehrával.

Sokol Hostouň
Martin Čurda - trenér: Z mého pohledu naprosto vyrovnaný zápas, který rozhodly naše individuální chyby. Soupeř chyby neudělal, my ano. Dvě branky byly takové, že se to nestává ani v nižších soutěžích. Prohrávali jsme 2:0, dobře jsme se potom dostali do zápasu. Bohužel nás přibrzdilo vyloučení Radka Dosoudila, v deseti už jsme nebyli tolik aktivní dopředu. Defenziva byla výborná. Obětavost hráčů a chuť pracovat se hráčům nedá vytknout. Bohužel ke konci zápasu rozhodla souhra náhod, kdy ten roh byl vyústěním tří špatných nahrávek. Bohužel se vracíme bez bodů, hráčům ale nemám co vytknout.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Mlynařík [-] , D. Brabec [-] (71. M. Hrubý [-] ) , D. Kraml [-] (63. V. Uzlík [-] ) , P. Došlý [-] (90. J. Kadar [-] ) , P. Mužík [-] , K. Pavlík [-] (80. O. Pek [-] ) , J. Matas [-] , M. Bauer [-] (46. J. Teršl [-] ) , O. Ruml [-] , F. Dvořák [-]

Sokol Hostouň
P. Czehowsky [-] - Š. Hájek [-] (57. V. Krupička [-] ) , V. Laušman [-] (63. I. Baratynskyy [-] ) , J. Kabele [-] , D. Šustr [-] , T. Marek [-] , A. Zahranychnyy [-] (46. V. Kolmistr [-] ) , P. Hovorka [-] , R. Dosoudil [-] , P. Trapp [-] , M. Antl [-]

ŽK: 25. K. Pavlík , 37. M. Bauer , 56. O. Ruml , 75. P. Došlý , 85. M. Mlynařík , 86. F. Dvořák , 89. L. Brych , 90. J. Matas - 11. R. Dosoudil , 85. T. Marek . ČK: 56. R. Dosoudil .
Hráči zápasu: P. Došlý - T. Marek .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - ČERNÝ Ondřej, FIŠER Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 16:45
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 16:24
Tomáš Janovský

Expert: Ondřej Soběslav
Tip experta: výhra domácích

Jasná jedna. Hostouň je pro mě prozatím velké zklamání. Domažlice patří ke špičce soutěže.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:47

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích