D. Pelyak 10. (vl.)
R. Voltr 26. (p.)
P. Janota 47.
R. Voltr 52. (p.)
4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 10:00

9.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Příbram nedala šanci Rakovníku


Branky


10. D. Pelyak (vl.) , 26. R. Voltr (p.) , 47. P. Janota , 52. R. Voltr (p.)
27

Rakovník s novým trenérem Davidem Jarolímem na lavičce schytal v Příbrami čtyři branky a nadále je v tabulce předposlední. V pondělí trenér Jarolím své devítidenní angažmá v klubu z osobních důvodů ukončil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha domácích

Příbram nastoupila v základní sestavě i s Radkem Voltrem, obranu hostů zase dirigoval exligový Martin Klein. Klein a jeho spoluhráči měli od začátku utkání plné nohy a ruce práce s příbramskými mladíky, kteří hráli rychlý kombinační fotbal. Rakovník start do utkání vůbec nezachytil. V 10. minutě centroval domácí Sunday a Denis Pelyak si nešťastně vstřelil vlastní gól. Ve 26. minutě se do vápna po odraženém míči prosmýkl Voltr, obránce ho fauloval a byla nařízena penalta. Sám faulovaný Radek Voltr penaltu proměnil a zařídil domácím vedení 2:0. Jedinou možnost ke snížení si hosté připsali na konci poločasu, ale brankář Příbrami Melichar jejich možnost chytil.

Za chvíli bylo rozhodnuto

Opravdu výjimečně dobře se povedl Příbrami vstup do druhé půle. Ve 47. minutě dorazil Petr Janota do branky Rakovníku zakončení Sundaye, 3:0. Poté v 52. minutě postupoval Voltr sám na brankáře, který jej ve vápně fauloval a byl tak nařízena další penalta. Radek Voltr opět potvrdil, že se penalty kopat nebojí a zvýšil na 4:0. Poté se hra uklidnila. Obě mužstva utkání už jenom dohrávala. Příbram kontrolovala balón a hráči Rakovníku byl úplně neškodný. Hosté předvedli podprůměrný výkon a již potřetí v této sezóně venku inkasoval čtyři branky.

 

Zdroj: Oficiální web 1. FK Příbram - https://www.fkpribram.cz/index.asp

Redakčně upraveno.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příbram B
Petr Janota - trenér: Vítězství zasloužené, i ta výše souhlasí. Byli jsme dost produktivní, dostali jsme se do vedení vlastní brankou, potom jsme z penalty zvýšili na 2:0. Jedinou gólovku Rakovníku zneškodnil Melichar. Po dvou rychlých brankách ve druhém poločase se už zápas pouze dohrával na polovině Rakovníka. Jsem rád, že se do hry dostali střídající hráči. Pro nás to byl pohodový zápas.




Sestavy


FK Příbram B
M. Melichar [-] - D. Šimek [-] , L. Puchmertl [-] , S. Vilotič [-] , P. Hájek [-] (80. J. Vlček [-] ) , M. Šíma [-] - D. Kříž [-] (80. F. Belej [-] ) , A. Petrák [-] - S. Adetunji [-] (73. V. Ptáček [-] ) , P. Janota [-] (83. D. Rohlík [-] ) - R. Voltr [-] (63. A. Rohlík [-] )

SK Rakovník
R. Zach [-] - J. Razím [-] , M. Klein [-] , M. Hejda [-] , D. Pelyak [-] , P. Duchoň [-] , J. Krupička [-] (46. J. Červený [-] ) , K. Vilímek [-] (62. J. Rohla [-] ) , J. Sklenka [-] (78. T. Pucholt [-] ) , D. Dolák [-] , R. Hamouz [-] (60. P. Tvrz [-] )

ŽK: 51. R. Zach , 78. M. Hejda .
Hráči zápasu: R. Voltr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nedvěd Vít - ŠIMEČEK Libor, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Patrik Schramhauser
Tip experta: výhra domácích

Příbram hraje zatím hodně za očekáváním všech, ale 3 body jsou pro ni v tomto zápase proti nováčkovi povinností.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích