2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 10:15

8.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Admira doma body nepustila a porazila Hostouň


Branky


27

Hostouňští si v minulém kole připsali první výhru v ČFL, to Admira je na tom o poznání lépe a roli favorita potvrdila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybná malá domů Hostouně

V 7. minutě se ke střele z úhlu dostal domácí Kurek, ale vzdálenější tyčku těsně minul. O dvě minuty později zahrozili hosté. Laušman byl faulovaný a sám z přímého kopu bombou pod břevno donutil ke skvělému zákroku brankáře Šrámka, který střelu vytáhl na roh. V 19. minutě hostující bek Antl chtěl poslat malou domů, ale jeho pokus byl hodně nepovedený. Slabou přihrávku na brankáře vystihl Michal Douděra a podél brankáře lehce zakončil a poslal Admiru do vedení 1:0. Hosté se snažili okamžitě vyrovnat, ale Laušman ve 23. minutě přehnal důraz a byl mu v gólové situaci odpískaný faul. Ve 26. minutě poslal domácí Mošna svou hlavičku po centru zahálky mimo tři tyče. O tři minuty později se zjevil sám před hostujícím brankářem Dutkou Eliáš, ale brankář Hostouně jeho střelu lapil. Ve 36. minutě střílel po rohu opět Eliáš, ale spíše než branku by trefil ragbyové háčko. Těsně před přestávkou ještě domácí Radimský v dobré pozici minul branku. Domácí tak svou převahu přetavili v prvním poločase do jednobrankového vedení.

Pojistka až v závěru

Po deseti minutách druhé půle se ke střele dostal Kurek a těsně minul horní roh Dutkovi branky. O minuty později na druhé straně zase minul šibenici z přímého kopu Kabele. Hosté se snažili o vyrovnání a Admiru zatlačili. V 81. minutě před Laušmanem na poslední chvíli odkopl míč domácí obránce. Hosté se i přes převahu nemohli dostat do šancí a domácí využívali každé příležitosti k založení rychlého brejku. Po jednom nákopu upaloval domácí Čácha za míčem. U něj byl dřive brankář Dutka, ale na balón si šlápl a přeběhl ho. Martin Čácha tak měl před sebou zcela prázdnou branku, kam pohodlně zamířil a definitivně utkání rozhodnul, 2:0.

Zdroj: http://fkadmira.info/

Redakčně upraveno.



Sestavy


FK Admira Praha
J. Šrámek [-] - B. Hudec [-] , M. Radimský [-] (46. J. Martinic [-] ) , O. Herc [-] , P. Eliáš [-] , M. Douděra [-] (80. A. Čížek [-] ) , J. Kurek [-] (74. T. Majer [-] ) , O. Vosický [-] , J. Mošna [-] (59. M. Čácha [-] ) , M. Fric [-] , Š. Zahálka [-] (87. M. Horák [-] )

Sokol Hostouň
R. Dutka [-] - I. Baratynskyy [-] (69. Š. Hájek [-] ) , V. Laušman [-] , J. Kabele [-] , D. Šustr [-] , T. Marek [-] , A. Zahranychnyy [-] (71. M. Lohoyda [-] ) , K. Charvát [-] (84. L. Vegricht [-] ) , R. Dosoudil [-] , P. Trapp [-] , M. Antl [-]

ŽK: 78. M. Douděra , 85. J. Martinic , 89. O. Vosický , 90. M. Čácha - 78. M. Antl , 87. R. Dosoudil .
Hráči zápasu: M. Douděra .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Hányš Martin - MELNIČUK Vladimír, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Janovský

Expert: Lukáš Vácha
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Admira zvítězí 2:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích