V. Laušman 9. (p.)
P. Trapp 41.
J. Kabele 60.
V. Laušman 69. (p.)
4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:30

7.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Historický okamžik v Hostouni. Domácí rozstříleli Rakovník a slaví první výhru v ČFL


Branky


9. V. Laušman (p.) , 41. P. Trapp , 60. J. Kabele , 69. V. Laušman (p.)
29

Fotbalisté Hostouně se v 7. kole dočkali první výhry v ČFL. Rakovník zdolali jednoznačně 4:0 a o skóre již nejsou poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rakovník se k ničemu nedostal

Domácí mužstvo nastoupilo do utkání s trojicí nových posil v základní sestavě. Branku domácích střežil ukrajinský gólman Roman Dutka, na kraji obrany se objevil host z Viktorie Žižkov Martin Antl a v záloze nastoupil Dominik Šustr, který přestoupil z Velvar. Hostouňští vstoupili do utkání aktivně. V 9. minutě byl proti Rakovníku nařízen pokutový kop. Exekuce se ujal Václav Laušman, který nezaváhal a poslal domácí do vedení 1:0. Domácí byli nadále jasně aktivnější mužstvem. Jejich střely ale většinou nenalezly cíl. Ve 41. minutě se k odraženému míči na vápně dostal Petr Trapp a zkušený fotbalista poslal balón neomylně za záda gólmana hostujícího týmu Zacha. Určil tak poločasový výsledek 2:0.

Domácí pojistili výhru

Rakovník do druhé půle vstoupil s touhou po vyrovnání. Hosté zvýšili důraz v osobních soubojích a začali aktivně napadat domácí rozehrávku. Obrana Hostouně, dirigovaná zkušenou dvojicí Trapp a Dosoudil, fungovala ovšem bezchybně a hosty k vážnému ohrožení branky nepustila. V 60. minutě fotbalisté Hostouně naopak zvýšili své vedení. Z přímého kopu se přesnou střelou prosadil Jiří Kabele a zvýšil domácí vedení na 3:0. V 69. se ještě z další penalty prosadil opět Václav Laušman a určil konečnou podobu skóre na 4:0. Po čtvrtém zásahu už se utkání pouze dohrávalo. Domácí tak oslavili historicky první výhru v ČFL.

 

Zdroje: https://www.sokol-hostoun.czhttp://www.skrakovnik.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Martin Čurda - trenér: Tady ten zápas pro nás byl z pohledu vývoje soutěže hodně důležitý. Potřebovali jsme vyhrát, abychom se odlepili ode dna tabulky. Byl to pro nás těžký zápas, ale kromě deseti minut ve druhé půli jsme byli jasně lepší. Soupeř nevystřelil na branku. Hráli jsme dobře zezadu a konečně jsme proměňovali standardní situace. Dobře zahrál celý tým včetně nováčků.

SK Rakovník
Libor Šíma - trenér: Bez přímé střely na branku se asi hrát nedá. Pokud se nevyvarujeme zbytečných chyb, které pramení z nezkušenosti, tak asi soupeře porážet nebudeme.



Sestavy


Sokol Hostouň
R. Dutka [-] - I. Baratynskyy [-] (74. Š. Hájek [-] ) , V. Laušman [-] (79. L. Vegricht [-] ) , J. Kabele [-] (84. P. Hovorka [-] ) , D. Šustr [-] (88. M. Vojtěšek [-] ) , T. Marek [-] , A. Zahranychnyy [-] , K. Charvát [-] , R. Dosoudil [-] , P. Trapp [-] , M. Antl [-] (88. M. Vašák [-] )

SK Rakovník
R. Zach [-] - J. Ducár [-] , M. Klein [-] , M. Hejda [-] , D. Pelyak [-] , R. Hamouz [-] , P. Duchoň [-] , J. Krupička [-] , J. Rohla [-] (74. J. Severin [-] ) , D. Dolák [-] (46. J. Sklenka [-] ) , V. Milec [-] (74. K. Vilímek [-] )

ŽK: 43. M. Antl - 20. M. Hejda , 25. V. Milec , 42. J. Ducár , 79. R. Hamouz .
Hráči zápasu: V. Laušman , P. Trapp .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Švagr Tomáš - MATĚJČEK Milan, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Jiří Krček
Tip experta: remíza

Hostouni se vstup do soutěže nepovedl, ale určitě nebudou nic vzdávat a budou se prát o každý bod. Tipuji remízu a výhru Rakovníku na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza