3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 13:30

7.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko se dlouho trápilo se Štěchovicemi


Branky


29

Lídr tabulky, jihočeské Táborsko, přivítal na svém hřišti Štěchovice a v utkání byl jasným favoritem. Hosté ale sympatickým výkonem domácí zaskočili a po poločase vedli. Domácí dokázali skóre otočit, v rozmezí deseti minut vstřelili tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Štěchovic

Očekávaný úvodní nápor domácího favorita se nekonal. Hráči Táborska se nemohli dostat do utkání a hra byla vyrovnaná. V 11. minutě zahrozili hosté. Lukavského střelu si domácí brankář Zadražil pohlídal. Domácí si první příležitost vytvořili po rohovém kopu, ale Conde mířil nepřesně, stejně tak jako jeho spoluhráč Alves ve 27. minutě. Nepřesné zakončení si po půl hodině hry připsal i další zahraniční legionář v domácích službách Tolno. Ve 35. minutě hosté udeřili. Po autovém vhazování míč propadl až na malé, odkud Štěpán Kučera dostal míč za záda brankáře Zadražila. Hosté se tak ujali překvapivého vedení 1:0. To jim vydrželo až do přestávky.

Táborsko vstřelilo během osmi minut tři góly

I ve druhém poločase předváděly Štěchovice nadprůměrný výkon plný bojovnosti a skvělé organizace hry. Domácí si s bránícími hráči mnohokrát nevěděli rady. V úvodu poločasu zakončení Tolna v pohodě pokryl hostující gólman Kohoutek a Musiol branku přestřelil. Domácí si začali vypracovávat převahu a jejich tlak sílil. V 62. minutě odcentroval Schramhauser a Zbyněk Musiol hlavou tečoval míč mimo dosah gólmana, 1:1. O chvíli později v 64. minutě vyslal Tolno přesnou přihrávku před branku a Mpondo Martins Daniel Toutou potvrdil pověst kanonýra a zavěsil. Táborsko tak během dvou minut otočilo skóre utkání. Po chvíli se do šance dostal domácí Vandas, ale Kohoutek jej vychytal. V 70. minutě se Pavel Vandas branky dočkal, když využil nezištné přihrávky Toutoua, 3:1. Hosté však nepřestali bojovat. V 75. minutě chybující stoper Táborska Panc zastavil nedovoleně Štědronského a jelikož by hostující hráč pokračoval sám na brankáře, následovala červená karta. Z následného přímého kopu načechral balón do vápna Volešák a Filip Busta procpal míč do brány. Štěchovičtí měli do konce utkání několik šancí na vyrovnání, žádná vyložená ale nebyla, tudíž domácí ubránili tři body.

Zdroje: https://www.fctaborsko.czhttps://www.fotbalstechovice.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Diváci asi čekali, že jim budeme servírovat vyuzenou šunku, ale my jsme jim v prvním poločase servírovali nedovařený prejt. V prvním poločase jsme měli málo pohybu, hodně ztrát míče, hráli jsme kostrbatě. Věděli jsme, s čím soupeř přijede, že bude bránit. My jsme se s tím v prvním poločase nevypořádali. Před druhým poločasem jsme si řekli, že musíme k zápasu přistoupit úplně jinak, vzít odpovědnost každý sám za sebe, za svůj výkon, za svůj prostor, za to, co má hrát. Druhý poločas jsme až do vyloučení zápasu dominovali. Naše góly byly výsledkem tlaku a naší kvality vepředu. Mám smíšené pocity, protože ten zápas jsme nesehráli úplně dobře. Jsem spokojen s výsledkem, ale s prvním poločasem určitě ne.

Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta - vedoucí mužstva: Pro nás to bylo velmi těžké utkání na hřišti vedoucího týmu soutěže. Bohužel nám chyběli čtyři hodně důležití hráči. Zvládli jsme velmi slušně první poločas. Vedli jsme 1:0. Hra byla vyrovnaná. Ve druhém poločase nás domácí dostali pod tlak. Nestíhali jsme jim. Během jedné minuty se jim podařilo zápas otočit. Zanedlouho to bylo 3:1 a mysleli jsme, že je zápas ztracený. Domácí stoper poté dostal červenou kartu a my jsme vzápětí dali kontaktní gól. Neměli jsme už ale takovou sílu a nebylo nám přáno, abychom vyrovnali. Zápas jsme celkově odehráli velmi slušně.



Sestavy


FC MAS Táborsko
A. Zadražil [-] - P. Schramhauser [-] (63. P. Vandas [-] ) , A. De Almeida [-] (90. J. Větrovský [-] ) , V. Penc [-] , C. Conde [-] , L. Vozihnoj [-] (36. M. Novák [-] ) , Z. Musiol [-] , E. Tolno [-] (89. M. Jáša [-] ) , . Toutou [-] (86. F. Rydval [-] ) , M. Kučera [-] , J. Smetana [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , Š. Těžký [-] , J. Lukavský [-] , F. Busta [-] , P. Nehoda [-] , M. Štědronský [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , J. Košata [-] , L. Jakobovský [-]

ŽK: 28. L. Vozihnoj - 22. J. Košata , 85. L. Jakobovský . ČK: 75. V. Penc .
Hráči zápasu: . Toutou - Š. Kučera .
Počet diváků: 627. Rozhodčí: Dujsík Jiří - DRÁBEK Drahoslav, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Jiří Krček
Tip experta: výhra domácích

Táborsko je doma silné. Má ze dvou domácích zápasů dvě výhry se skóre 9:1, takže by mělo svůj zápas zvládnout a vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích