4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2019 17:00

5.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbramské béčko si smlslo na Štěchovicích


Branky


10. D. Kříž , 13. F. Belej , 53. J. Mezera , 75. M. Polák
26

Zkušené mužstvo Štěchovic přijelo na hřiště mladíků z Příbrami v roli papírového favorita. Postavení v tabulce však nebylo v tomto zápase důležité a Příbram zvítězila překvapivě vysoko 4:0. V dresu Příbrami se uvedl skvěle host z Brna, který na začátku této sezóny hostoval v Líšní, Dominik Kříž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v úvodní čtvrthodině

Domácí mladíci vstoupili do utkání velice aktivně a zatlačili hosty na jejich obrannou polovinu. V 10. minutě se Příbram po zásluze ujala vedení. Akci začal dlouhým výkopem brankář Melichar, míč vybojoval Dominik Kříž, zbavil se protihráče a přesnou technickou střelou nedal brankáři Štěchovic Kohoutkovi šanci, 1:0. Po chvíli se Kříž do zakončení propracoval opět, ale tentokrát Kohoutek jeho střelu na bližší tyč vyrazil. Ve 13. minutě zahrával agilní Kříž rohový kop, který doputoval až k Vilotičovi. Ten ještě neskóroval, ale k zakončení se dostal František Belej a dostal míč do sítě, 2:0. Hosté poté alespoň vyrovnali hru, do zakončení se však nedokázali dostat. Po půlhodině hry musel opět zasahovat štěchovický brankář Kohoutek. S hlavičkou Beleje si však poradil. Těsně před přestávkou hosté skórovali, ale Bustovi byl odmávaný ofsajd, takže se do kabin šlo za stavu 2:0 pro Příbram.     

Hra se vyrovnala, góly ale stříleli domácí

Hosté využili o přestávce dvě možnosti ke střídání a hra se vyrovnala. Hráči Štěchovic se začali dostávat i do šancí. Ve 48. minutě centroval Novák na Bustu, jehož hlavička těsně přeletěla břevno domácí branky. V následující akci ohrozil příbramského Melichara Batka, ale domácí brankář převedl povedený zákrok. V 53. minutě se po rohovém kopu Beleje hlavou prosadil Jiří Mezera a zvýšil vedení domácích na 3:0. O chvilku později zahrozil opět Kříž, ale tentokrát mířil nepřesně. Do další velké šance se dostali i hosté, jmenovitě Batka. Jeho obrovskou šanci skvěle lapil Melichar. V další akci hostů vystřelil Woitek, balón se odrazil od břevna nejspíše na brankovou čáru, kterou podle rozhodčích nepřekročil. Nutno dodat, že toto rozhodnutí se štěchovickým hráčům vůbec nezamlouvalo. V 75. minutě definivně rozhodl utkání Martin Polák, který zakončil rychlý protiútok. Čestný úspěch hostů mohl hned po rozehrávce zaznamenat Těžký a o minutu později Batka. Oba však nepochodili. Příbram mohla v samotném závěru přidat ještě pátou branku, ale Kohoutek už další míč za svá záda nepustil.  Příbram tak zvítězila 4:0.

Zdroje: https://www.fkpribram.cz/index.asphttps://www.fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


FK Příbram B
Ohlasy zveřejníme později:




Sestavy


FK Příbram B
M. Melichar [-] - L. Puchmertl [-] , S. Vilotič [-] (87. V. Jelínek [-] ) , J. Mezera [-] , M. Šíma [-] - D. Kříž [-] (77. A. Petrák [-] ) , P. Hájek [-] (82. D. Rohlík [-] ) , J. Vlček [-] - P. Janota [-] , F. Belej [-] (71. A. Rohlík [-] ) , V. Ptáček [-] (68. M. Polák [-] ) -

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , M. Novák [-] , P. Nehoda [-] (46. L. Woitek [-] ) , F. Busta [-] , M. Štědronský [-] (46. Š. Těžký [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (71. R. Pešl [-] ) , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , L. Batka [-] (79. D. Obermajer [-] )

ŽK: 8. S. Vilotič - 39. Š. Kučera , 63. L. Batka , 65. M. Švejda .
Hráči zápasu: D. Kříž , J. Mezera .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Vít Petr - PILNÝ Marek, ARNOŠT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích