Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko potvrdilo roli favorita proti Hostouni


25

Hráči Táborska zápas s Hostouní rozhodli již v prvním poločase, po které vedli 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda domácích

Domácí favorité vstoupili do utkání velmi aktivně a již ve 2. minutě zařídil bleskové vedení Leoš Vozihnoj, který využil přihrávku od Tolna a sám před brankářem nezaváhal. V 7. minutě Vozihnoj vymyslel kolmici za obranu, kam si naběhl Zbyněk Musiol a zařídil vedení Táborska 2:0. Domácí nadále hráli aktivně a jejich rychlé přechody do útoku hostující obránci nestíhali zachytávat. V další šanci trefil Toutou hlavou tyčku. Poté netrefil Tolno zblízka prázdnou branku. Hosté zahrozili po dvaceti minutách, kdy z přímého kopu ohrozili domácího gólmana Zadražila, který však vytěsnil míč nad břevno své svatyně. Ve 25. minutě se po další bleskurychlé akci prosadil Toutou Mpondo Martins Daniel a zvýšil na 3:0. Ve 33. minutě předvedl elegantní akci s úspěšným zakončením po přihrávce Kučery De Almeida Stephano Alves. Hosté byli zralí na ručník a mohli být rádi, že poločasové skóre nebylo vyšši.

Táborsko polevilo

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji hosté. Domácí hráči byli se čtyřgólovým náskokem spokojení a moc už se jim do rychlých akcí nechtělo. Hostouň prostřídala hned tři hráče. Zejména Lohoyda rozhýbal útok hostů, kteří z aktivity vytěžili v 55. minutě zasloužený gól. A byl z těch výstavních. Andriy Zahranachnyy se do balónu opřel z voleje na rohu vápna a vymetl protější šibenici. Domácí oproti první půli přestali produkovat smrtící brejky a dovolili soupeři vyrovnat hru. Srovnat i skóre už bylo nad síly Sokola. Hostouň tak stále čeká na první bod, zatímco Táborsko je stoprocentní.

 

Zdroje: https://www.facebook.com/fcmastaborsko.as/https://www.sokol-hostoun.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Asi vás bude nejvíce zajímat, co se s mužstvem stalo ve druhém poločase? Nenazýval bych to propadem, ale obrazem naší výkonnosti. Zatím nemáme na to hrát 90 minut ve vysokém tempu, a to se projevuje ve všech našich utkáních. Máme velký potenciál, ale rozhodně nejsme tým, který je hotový, vyzrálý. Projevilo se, že jsme měli třetí zápas za jeden týden. Za ten týden jsme odehráli tři výborné poločasy a tři průměrné nebo podprůměrné. Nejdůležitější je, že všechny tři zápasy včetně poháru jsme zvládli. Musíme ale pracovat dál. Vstup do soutěže i dnešní utkání bereme s pokorou. Měli jsme motivaci potvrdit vítězství z Benešova. Přišla se podívat spousta diváků, kterým je potřeba poděkovat i se trochu omluvit na druhý poločas, ale jsme ve fázi přestavby týmu a kvalitu budujeme postupně. Doufám, že se dopracujeme k tomu, abychom obstáli proti lepším soupeřům, kteří přijdou. Musíme obstát celých devadesát minut, ne jen poločas.

Sokol Hostouň
Martin Čurda - trenér: Měli jsme soupeře, který sestoupil z druhé ligy a má ambice se tam vrátit. Podle toho vypadal i jejich výkon. My jsme věděli, že to bude těžký zápas. Než jsme se vzpamatovali a pochopili jsme, co máme hrát, tak jsme prohrávali 4:0 a to soupeř ještě další vyložené šance neproměnil. Druhý poločas jsme začali být aktivnější a hra se částečně vyrovnala. Odměnou nám byla vstřelená branka.



Sestavy


FC MAS Táborsko
A. Zadražil [-] - V. Penc [-] , A. De Almeida [-] (77. . Diarra [-] ) , J. Navrátil [-] , C. Conde [-] (77. J. Větrovský [-] ) , L. Vozihnoj [-] (72. F. Rydval [-] ) , Z. Musiol [-] , E. Tolno [-] , . Toutou [-] (64. Š. Havrda [-] ) , M. Kučera [-] , J. Smetana [-]

Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - Š. Hájek [-] , V. Laušman [-] , V. Kolmistr [-] (46. M. Lohoyda [-] ) , S. Mařík [-] (58. M. Vojtěšek [-] ) , T. Marek [-] (74. O. Křižka [-] ) , A. Zahranychnyy [-] , P. Hovorka [-] (46. J. Kabele [-] ) , V. Krupička [-] , P. Trapp [-] , T. Borák [-] (46. M. Vašák [-] )

ŽK: 25. T. Borák .
Hráči zápasu: L. Vozihnoj , Z. Musiol .
Počet diváků: 712. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - SEVERÝN Vojtěch, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Milan Nousek - trenér Písku
Tip experta: výhra domácích

Táborko jako jeden z favoritů soutěže potvrdí doma svou kvalitu a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích