4:1
(3:0)
64. O. Šípek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 10:15

2.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia vyhrála i bez posil z áčka


Branky


8. M. Hošek , 20. J. Zeronik , 42. J. Janoušek , 58. F. Nabiyev - 64. O. Šípek (p.)
25

Vltavín zavítal na hřiště slávistické rezervy a prohrál 4:1. Sešívaní se tentokrát museli obejít bez pomoci hráčů z áčka, které cestovalo na zápas do rumunské Kluže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia rozhodla již v prvním poločase

Domácí vstoupili do utkání aktivně a soupeře přehrávali. V 8. minutě zahrával Kosek rohový kop, na který si naskočil Michal Hošek a Slavia se ujala brzkého vedení. Ve 20. minutě si sešívaní vypracovali další šanci. Aktivní Hošek vyslal přesný centr do pokutového území, kde Jakub Zeronik neměl problém uklidit míč do sítě z bezprostřední blízkosti. Ve 29. minutě fauloval ve vápně domácí Švec a hosté zahrávali pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Šípek, ale Jakub Markovič vystihnul směr střely a skvělým zákrokem míč vyrazil. Z následujícího útoku domácích mohl zvýšit Nabiyev, ale po samostatné akci trefil pouze tyčku. Ve 42. minutě prošel Nabyiev přes několik bránících hráčů Vltavínu, přihrál Janouškovi, jehož střelu hostující brankář vyrazil před sebe a Jiří Janoušek už neměl problém dopravit míč do sítě.

Tempo opadlo

Do druhého poločasu nastoupili domácí s vědomím tříbrankového náskoku a už se tolik nehnali dopředu a kontrolovali balón. V 58. minutě prošel Červ středem hřiště, jeho přihrádku si našel Farid Nabiyev a sám před brankářem nezaváhal a střelou na zadní tyč zvýšil na 4:0. V 64. minutě fauloval ve vápně domácí brankář Markovič a opakoval se jeho penaltový souboj se Šípkem. Tentokrát byl úspěšnější Ondřej Šípek a snížil na 1:4. Do konce utkání už žádná větší šance nepřišla. Sešívání tak po zásluze berou další tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Praha B
Ohlas zveřejníme později:

FK Loko Vltavín
Martin Frýdek - trenér: Naprosto zasloužená výhra Slavie. Připravovali jsme se, že budou mít běhavé, rychlé kluky, ale bohužel jsme se s tím nedokázali vyrovnat. Kdybychom za stavu 2:0 dali penaltu, bylo by to jiné. To je ale jenom kdyby. Byli rychlejší, běhavější, důraznější.



Sestavy


SK Slavia Praha B
J. Markovič [-] - T. Vincour [-] , J. Janoušek [-] (56. V. Šilhan [-] ) , M. Švec [-] , J. Zeronik [-] (74. I. Rondić [-] ) , D. Macháček [-] (86. M. Vít [-] ) , L. Červ [-] (65. M. Podrazký [-] ) , N. Zinhasovič [-] , F. Nabiyev [-] (88. M. Vaněk [-] ) , D. Kosek [-] , M. Hošek [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - T. Kuchař [-] (36. F. Mysliveček [-] ) , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] (46. J. Šmalcl [-] ) , M. Hovorka [-] , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , C. Maione [-] , . Vieira [-] (64. M. Studecký [-] ) , D. Šnajdr [-]

ŽK: 29. M. Švec , 37. L. Červ - 40. B. Abena .
Hráči zápasu: F. Nabiyev , M. Hošek .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Dujsík Jiří - HÁJEK Robert, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Milan Nousek - trenér Písku
Tip experta: výhra domácích

Jelikož slávistické áčko hraje už v pátek a ,minulé kolo jsme byli jsme byli svědky toho, že doplnili béčko o hráče z A mužstva, tak si myslím, že tomu nebude jinak a Slavia vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích