1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remiáš rozhodl o výhře Přeštic v poslední desetiminutovce


Branky


34

Lídr soutěže zavítal do Přeštic, kde se střetl se známým soupeřem. Oba celky věděly o své kvalitě, čemuž odpovídal začátek zápasu. První poločas branku nepřinesl a ve druhé půli to vypadalo dlouho stejně. V poslední desetiminutovce ale skórovali domácí, kteří své vedení už nepustili a připsali si velmi cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Stanislav Purkart, trenér: Myslím si, že první poločas byl takticky svázaný a bez větších šancí. Soběslav dobře bránila, my jsme hráli pomalu. Do druhé půle jsme zlepšili pohyb, zrychlili hru a vytvářeli jsme si šance především po centrech ze stran. Z jedné takové jsme dali gól, když na zadni tyči byl na správném místě ve správný čas Remiáš. Soběslav nás dostala pod tlak, my jsme měli slušné brejky, ty jsme ale neproměnili. Zejména za druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát.

FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: Od začátku byli na míči více domácí, ale největší šanci ke skórování jsme v prvním poločase měli my, kdy šli na jediného obránce Vaněk s Varačkou, Vaněk se rozhodl pro zakončení střelou, která šla těsně vedle zadní týče. Konec poločasu přinesl už jen hlavičkový střet Kutnera s útočníkem Přeštic, ze kterého si odnesl tržnou ránu na nose. Druhý poločas se nesl ve stejném rytmu jako první, domácí více hráli a my spoléhali na brejky. Varačka krásně protáhl míč po lajně a na vápně našel osamoceného Vaňka, který bohužel volil špatné řešení a vystřelil po kličce jen do gólmanovo náruče. Když už si všichni mysleli, že zápas směřuje k výsledku 0:0, tak v 82. minutě chyboval obránce Zeman a Remiáš po centru z pravé strany hlavičkoval na zadní tyči do branky. Bohužel výborně hrající Přeštice už nás nepustily do kloudného zakončení a uhájily vítězství.



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - M. Suchý [-] , M. Růžička [-] , J. Duchek [-] , T. Arzberger [-] (58. T. Kristl [-] ) , T. Skála [-] , M. Strejček [-] (89. M. Patrovský [-] ) , M. Zdeněk [-] , J. Kulhánek [-] (78. R. Remiáš [-] ) , J. Petr [-] , L. Mudra [-] (90. T. Přibáň [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - V. Zeman [-] , J. Boháč [-] , V. Bouška [-] , J. Suchan [-] - T. Mazouch [-] (71. V. Žalda [-] ) , F. Vaněk [-] , P. Bouchal [-] , L. Podráský [-] , A. Kutner [-] - M. Varačka [-] (79. M. Dvořák [-] )

ŽK: 19. M. Zdeněk , 33. T. Arzberger , 73. J. Kulhánek , 85. M. Strejček - 79. J. Boháč .
Hráči zápasu: R. Remiáš , J. Duchek - A. Kutner .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: Plzák Daniel - KRUPKA Pavel, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích