0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jakartovice nezvládly důležitý zápas s Vřesinou


Branky


14

Vřesina rozhodla o své výhře dvěma góly v závěrečné dvacetiminutovce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Ve veledůležitém záchranářském zápase Jakartovice doma podlehly Vřesině. V prvním poločase pálily obě družiny slepými náboji. Už ve 8. minutě šel z poloviny hřiště sám na domácího brankáře Hrušku vřesinský kapitán Boháč, ale jen nastřelil padajícího gólmana. O dvě minuty později si zpracoval dlouhý centr Pagáče Ondřej Kocián, ale jeho zakončení skončilo nad brankou. Jakartovice reagovaly šancí Filipa, se kterou si gólman Lampart věděl rady. Stejně se vedlo o chvíli později i Sváčkovi. Ve 24. minutě resp. 42. minutě se dostal do velkých příležitostí Pientka, ale špatně seřídil svá mířidla. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Vřesina rozhodla o výhře dvěma góly v závěrečné dvacetiminutovce

I druhá půle se velmi dlouho nesla v obdobném duchu, když domácí šance zazdili Urban se Sváčkem. Za hosty si mohl drbat hlavu hlavně Pientka, který dokonce orazítkoval tyčku jakartovické obrany. Klíčový okamžik zápasu přišel v 72. minutě, když vystihl domácí rozehrávku Felgenträger, který vybídl do sóla Peška, jenž poslal míč podél padajícího brankáře Hrušky do sítě – 0:1. Jakartovice pak vrhly všechny své síly do útoku. Holub Sváček a Mička ale opět nevyzráli na brankáře Lamparta. Okénko v domácí obraně pak využil v 84 minutě po sprintu Lichovníka přes celé hřiště a jeho přesném centru kanonýr Felgenträger – 0:2.

 

Jakartovice jedou příští kolo do Dobroslavic. Vřesina bude hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Radoslav Urban (kapitán): Na šance jsme byli lepším týmem a ale nedali našich pět až šest šancí zůstalo nevyužito. Bohužel je to odraz našich jarních výkonů. Pak jsme po chybě hloupě inkasovali. Sice jsme si pak vypracovali šance, ale opět jsme je nedali a soupeř nás vytrestal druhou brankou. Je to krutá porážka pro nás.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí): Utkání, kdy šlo domácím o hodně a spoléhali se na naši absenci hráčů základní sestavy, jsme fotbalově zvládli na jedničku. V zápase měli šance oba týmy, ale my jsme měli více ze hry a byli jsme fotbalovější. Jde vidět nemohoucnost domácích na jaře. Ve druhém poločase jsme využili naši herní převahu a vstřelili jsme branku a druhá padla do otevřené hry.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Hruška [-] - L. Martinka [-] , T. Matyáš [-] (64. O. Šimon [-] ) , R. Holub [-] , P. Heinzke [-] , D. Filip [-] , M. Poštulka [-] , R. Mička [-] , R. Urban [-] , M. Sváček [-] , J. Barát [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , T. Pientka [-] (57. L. Vojáček [-] ) , R. Cigán [-] , O. Kocián [-] , M. Pešek [-] (90. P. Koval [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Cojg [-] , M. Boháč [-] , J. Lichovník [-] , D. Otáhal [-]

ŽK: 31. L. Martinka - 29. P. Cojg .
Hráči zápasu: J. Lampart , M. Boháč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, JANECH Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

sice přijedeme v torzu, ale věřím, že se dokážeme hecnout a vyhrajeme !!!!

Tip experta: výhra hostů

Jakartovice letos neumí, Vřesina vyhraje.