2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vávrovice vydřely tři body


Branky


14

Vávrovice se ujaly těsně před pauzou vedení, které pojistily deset minut po začátku druhé půle

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice se ujaly před půli vedení

Vávrovice se staly hostiteli Kobeřic a připsaly si povinné tři body. Kobeřice přijely pouze v jedenácti lidech a přizpůsobily tomu faktu po celý zápas svou taktiku, kdy se jen bránily před svou vlastní šestnáctkou a za celé utkání si nevypracovaly ani jednu šanci. Vávrovice po celý zápas obléhaly branku hostí, ale hodně dlouho jejich snaha vcházela vniveč. V první části se jako první dostal do šance Mrusek, ale špatně seřídil mířidla. V dalším průběhu se dvakrát zjevil v nadějných šancích Jakub Lichovník, ale opět neměl střelecké štěstí. Teprve před přestávkou se rohový kop po několika odrazech dostal k Sedláčkovi, který bombou z dvaceti metrů vymetl všechny pavouky z kobeřické sítě – 1:0. 

Vávrovice vedení pojistily

Druhý poločas nabídl úplně stejný obraz hry, jako poločas první. Jako první zahrozil vávrovický Morisch, ale střela mu vůbec nesedla. Po deseti minutách daly Vávrovice druhý uklidňující gól, když Morisch narazil míč kapitánovi Janu Lichovníkovi, a ten napřáhl z dvaceti metrů a balo se zatřepetal až v šibenici hostující klece - 2:0. Vávrovice si pak hlídaly náskok a mohly i navýšit vedení. Jana Lichovníka vychytal brankář Stříbný, stejně se vedlo Škopkovi. Ani Jakub Lichovník nezamířil do cíleného zařízení. V poslední desetimunutovce hrály Kobeřice pouze v deseti, když se zranil kapitán Bedrich a zápas se už jen dohrál. 

 

Vávrovice jedou do Píště. Kobeřice budou hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Můžeme být rádi, že Kobeřice nehrály agresivně a my jsme měli spoustu času na zpracování, protože to bylo z naší strany takové ospalé a chyběla tomu jiskra a náboj. Oba góly jsme dali po pěkných a nechytatelných střelách.

TJ Sokol Kobeřice B
Radek Ziegl (trenér): Přijeli jsme jen v jedenácti hráčích a od toho se odvíjela taktika. Víceméně jsme jen bránili. V prvním poločase jsme inkasovali až v závěru. Ve druhém hned asi po deseti minutách. Pak se zápas jen dohrával. Navíc ještě se nám zranil deset minut před koncem kapitán Bedrich a my dohrávali jen v deseti. Teď tu sestavu lepíme všemožně, hlavně to chceme nějak dohrát tu sezónu.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] - J. Chryczyk [-] (61. T. Šenk [-] ) , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] (67. P. Váleček [-] ) , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] (46. D. Škopek [-] ) , D. Klein [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , J. Schneider [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - L. Jašek [-] , L. Rycka [-] , P. Ullrich [-] , D. Lasák [-] , S. Švančar [-] , R. Hahn [-] , J. Bečica [-] , O. Bedrich [-] , J. Návrat [-] , A. Lasák [-]

Hráči zápasu: J. Morisch - J. Stříbný .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - POLÁK Jiří, NOVÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Domácí tým uspěje proti Kobeřicím

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vítězslav Chovanec
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji výhru Vávrovic. Navíc hrají doma a tam umí na každého a snad se jim uzdraví středopolař Jan Morisch, který udává neskutečné tempo hry.

Tip: výhra domácích