D. Mrva 43.
O. Vlha 69.
R. Gargoš 75. (vl.)
O. Vlha 82.
R. Gargoš 87. (vl.)
5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť dala bůra Kobeřicím


Branky


43. D. Mrva , 69. O. Vlha , 75. R. Gargoš (vl.) , 82. O. Vlha , 87. R. Gargoš (vl.)
16

Píšť zlomila odpor soupeře dvacet minut před koncem, když vsítila druhou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť se dostala do jednobrankové náskoku

Poslední zápas tohoto kola okresního přeboru svedla mezi sebou mužstva z Píště a rezerva z Kobeřic. Zápas byl po celý první poločas vyrovnaný u obou stran. Píšť se snažila kombinovat, ale moc jí nto nešlo a Kobeřice trpělivě branily a vyrážely k rychlým brejkům. Dva z nich byly velmi nebezpečné. Nejdříve šel sám na branku Malchárek, ale povedlo se mu obstřelit branku i s brankářem Harabišem. O chvíli později posila z áčka Mezera taky mířila mimo tři tyče. Po půlhodině hry musela domácí družina řešit nepříjemný problém, když se jí zranil gólman Harabiš. Místo něj šel do brány útočník Blahut, kterého po deseti minutách vystřídal náhradní gólman Liška. Na konci poločasu utekl Vlha, a křižnou přihrávkou našel David Mrvu, který nedal Stříbnému šanci – 1:0. 

Domácí v závěrečné dvacetiminutovce přidali čtyři góly

Druhý poločas pokračval až do 70. minuty ve stejném duchu jako poločas první. Kobeřice zhruba po hodině hry přeskupily řady, a to se jim stalo osudným. Zápas nakonec zlomila druhá branka, kterou dvacet minut před koncem vsítil z přímého kopu Vlha – 2:0. Obrana Kobeřic se pak zřítila jako domeček z karet a v 75. minutě si po centru Davida Mrvy vsítil vlastence Gargoš – 3:0. Kobeřice pak otevřely hru a po nahrávce kapitána Patrika Morice Vlha rozradostnil domácí fandy počtvrté – 4:0. Tečku za utkáním udělal po rohovém kopu Kováře a hlavičce Patrika Morice, svým druhým vlastním gólem Gargoš – 5:0.

 

Píšť zajíždí do Stěbořic. Kobeřice budou hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Chtěli jsme vyhrát, ale nějak jsme měli v hlavě, že hrajeme s posledním a docela jsme se nadřeli. Vše se rozhodlo po druhé brance. Do té doby jsme museli branku dobývat. Pak jsme se rozstříleli a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Kobeřice B
Radek Ziegl (trenér): Až do 70. minuty to bylo 1:0 a hrál se docela vyrovnaný zápas. My jsme měli v úvodu dvě šance, ale nedali a soupeř ke konci poločasu šel do vedení. Pak jsme v 65. minutě přeskupili sestavu a zbořilo se nám to jako domeček z karet. Prakticky co jejich střela to byla branka, navíc jsme si dali dva vlastence. Sezónu už musíme nějak dohrát, protože to lepíme, jak se dá. Co bude potom se uvidí.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
M. Harabiš [-] (27. T. Blahut [-] ) - L. Mrva [-] , D. Sedláček [-] , J. Rzidký [-] , T. Kudlík [-] - D. Mrva [-] (80. M. Pawlenka [-] ) , O. Vlha [-] , K. Palkovič [-] (66. D. Rozhon [-] ) , M. Kovář [-] , P. Moric [-] , J. Jac [-] (46. K. Moric [-] ) -

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - R. Hahn [-] (75. D. Lasák [-] ) , P. Kubný [-] (46. K. Janiš [-] ) , R. Gargoš [-] , L. Janík [-] , P. Hartmann [-] , P. Mezera [-] , V. Malchárek [-] , O. Bedrich [-] , M. Kubeša [-] (30. V. Vavřínek [-] ) , J. Návrat [-] (82. P. Ullrich [-] )

ŽK: 60. T. Kudlík - 45. R. Hahn , 67. R. Gargoš .
Hráči zápasu: O. Vlha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - KOMÁREK Milan, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Číp
Tip experta: výhra domácích

Po vzájemné konfrontaci s oběma soupeři, tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Kobeřice nejsou na jaře opět příliš složitým soupeřem se kterou si Píšť poradí