Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko napravilo špatný vstup do zápasu a Mšeci nastřílelo pět gólů


Branky


35. J. Grill , 39. P. Šnídl , 58. O. Kolísek , 70. J. Grill , 88. T. Heger - 4. P. Neužil (p.) , 8. J. Kučera , 79. M. Kočí
16

Velmi zajímavý zápas se odehrál v Ohnivec aréně, kde domácí fotbalisté přivítali Mšec. Hostující Sokol mohl výrazně promluvit do konečného zúčtování, neboť Městečko je ve hře o první místo. Začátek zápasu tomu také napovídal, hosté využili vlážného vstupu domácích a dvakrát udeřili. Městečko ale ukázalo vnitřní sílu a zápas otočilo. Do posledních minut ale bylo oč hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ospalý začátek Městečka

Městečko zaspalo začátek zápasu a toho využila ihned Mšec. Ve 4. minutě otevřel skóre zápasu z pokutového kopu Neužil - 0:1. Za další čtyři minuty bylo na hostující straně ještě veseleji. Útok do otevřené obrany zakončil přesně Kučera - 0:2. Špatná defenzivní činnost tak stála domácí dvě inkasované branky. Poté se ale Městečko vzpamatovalo a postupně se dostávalo do zápasu.

 

Postupný tlak vyvrcholil po půl hodině hry, kdy z hranice penalty pěkně hlavičkoval Grill - 1:2. Pár minut poté Ohnivec srovnal. Šnídl přeloboval Kolka a začínalo se od nuly - 2:2. Po hrubě nezvládnutém začátku se Městečko sebralo a první poločas dovedlo do nerozhodného konce. Soupeř ze Mšeci dvougólové vedení neudržel a přišel o brzkou a obrovskou výhodu.

Mšec zápas ztratila

Vstup do druhého poločasu byl ze strany domácích fotbalistů opačný tomu z první půle. Při obrovské šanci hostí podržel svůj tým Procházka, který nejprve zabránil samostatnému nájezdu, stejně jako následným dvěma dorážkám! Na druhé straně měl dobře postavenou branku Kolek. Nejprve ho Šnídl obstřeloval a trefil tyč, poté to zkoušel znovu lobem, ale loptu zastavilo břevno.

 

Do vedení se dostala Městečko, které mělo více ze hry. Třetí gól Ohnivce dal po dorážce Kolísek - 3:2. Domácí přidali i další branku, hezkou kombinační akci podtrhl gólovým zakončením Grill - 4:2. Svěřenci Stanislava Jansy byli při chuti a hnali se vpřed, což se jim ale vymstilo. Do otevřené obrany zamíchal kartami střídající Kočí - 4:3. Mšec poté hrozila nebezpečnými centry, ty ale domácí defenziva s vypětím všech sil ustála a definitivní klid na kopačky Ohnivců přinesl dvě minuty před koncem Heger - 5:3.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně a brzo rozhodnout. To se nám nepodařilo, dostali jsme dva rychlé góly a horší vstup jsme snad ani nemohli zažít. Poté ale přišlo zlepšení, převzali jsme otěže zápasu, vytvořili jsme si tlak a do poločasu jsme srovnali, což bylo důležité. Ve druhé půli jsme dominovali, měli jsme tam tyč a břevno. Jednou nás podržel Procházka, kdy musel zasahovat hned třikrát při jedné šanci. Dali jsme dva góly, po kterých jsme ale měli až velkou chuť útočit a soupeř do otevřené obrany snížil. Mšec pak hrozila z centrů, ale my jsme v závěru dali poslední gól a vyhráli. Spokojený jsem s tím, že jsme ukázali vnitřní sílu a zápas otočili. Nespokojený jsem se začátkem.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jakub Kolek, brankář: Vstup do zápasu jsme měli parádní a využili jsme ospalý začátek domácích, bohužel vše se zvrtlo zraněním Červeného a rázem jsme byli bez levé strany. Vedení 0:2 jsme promrhali po neskutečných chybách a postavili domácí na nohy a ti trestali na 2:2 ještě do půle. Potom bych řekl, že osud domácích vzali do rukou zkušení matadoři( Šnídl, Urban, Hadrava), kteří strhli i ostatní a zareagovali na naší hru a poté to byla otázka času, kolik branek obdržíme. Nakonec pět branek v naší síťi je milosrdných. Závěrem bych řekl, že utkání mělo úplně vše a oko diváka muselo být spokojené. Je škoda, že okres nenabídne více takových zápasů. Zároveň přejeme Městečku výhru i v okrese, protože předvádí jak na hřišti, tak i lidsky, skvělé výkony.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Hadrava [-] , J. Křikava [-] , T. Heger [-] , P. Šnídl [-] , J. Grill [-] , V. Zelenka [-] , V. Zuska [-] , O. Kolísek [-] , J. Urban [-] , J. Vician [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
J. Kolek [-] - V. Pechanec [-] (70. M. Kočí [-] ) , J. Jurgovski [-] , J. Kučera [-] , R. Škutchan [-] , M. Burger [-] , M. Pejša [-] , F. Libecajt [-] , Z. Červený [-] , P. Neužil [-] , P. Heller [-]

ŽK: 42. J. Vician - 40. R. Škutchan , 48. V. Pechanec .
Hráči zápasu: L. Procházka , J. Grill - J. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Adam, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Ladislav Brabec
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas, ale Městečko hraje ve větší pohodě a na domácím hřišti o body nepřijde.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích