0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná v čele s Herinkem po nepříliš přesvědčivém výkonu vyhrála v Jesenici


Branky


15

Lídr soutěže z Lubné zajížděl na hřiště papírově slabšího soupeře z Jesenice. Hostím se fotbalově příliš nedařilo a domácí nenechali baníkovcům nic zadarmo. Žádné gólové hody jako v minulém zápase s Kněževsí se tedy nekonaly, tři body přesto putují do Lubné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V prvních minutách zápasu byli hosté lepším týmem, podařilo se jim několik dobrých rozehrávek na rychlíky Varyše a Boka, oba ale centrovali po únicích po lajně nepřesně a nedošlo tak k přímému ohrožení branky. Domácí se postupně dostávali do zápasu a hra se začala přelévat na obě strany přes půlící čáru. Domácí sázeli na dlouhé nákopy na Jeníčka a Šťastného. Ty se ale dařily obraně hostí přerušit za cenu odkopu nebo odhlavičkování, povětšinou opět na kopačky domácích hráčů. Díky černé práci Henzélyho a Volfa ve středu hřiště se dařilo napadat domácí rozehru, ale bez výsledků v ofenzivě. Trejbal se nebyl schopen dostat do dobré pozice k zakončení. O poločas tak svítily na tabuli dvě nuly.

Jesenice překvapení nedosáhla

Druhá půle se odehrávala ve stejném duchu jako většina prvního poločasu. Lubenští ztráceli velké množství míčů při pokusech o nákopy na Plačka, který se ale ve vzduchu neprosazoval. Světlým okamžikem byla ve 48. minutě Trejbalova individuální akce do vápna, po které předložil před prázdnou branku míč k zakončení Štíchovi, který poslal hosty do vedení – 0:1. Na druhé straně několikrát zahrozili i domácí, ale defenzivě kryl pohotově záda Herink, který chytil několik jasných šancí.

 

V 65. minutě přidal druhou branku Varyš po průniku do vápna z pravé strany, kdy střelou na zadní tyč překonal Bajera – 0:2. Domácí se v posledních dvaceti minutách pokoušeli lídra soutěže zatlačit a stav zápasu zvrátit. Jejich útočné snahy vedly k několika nebezpečným centrům do vápna, kde se ale Brabec s Herinkem nedopustili žádných chyb a výrazně se tak zasloužili o lubenské čisté konto.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman ml., obránce: Tahle ztráta hodně mrzí. Myslím si, že jsme odvedli slušný výkon. Lubná však vydřela dva góly a to jediné se počítá. My své gólovky nevyužili zéjména kvůli výbornému Herinkovi. Takhle bychom chtěli hrát v každém zápase. Alespoň to bychom si z tohoto duelu měli odnést.

TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: Krásné počasí, perfektně připravené hřiště, akorát ten fotbal moc krásy nepobral. První půlka z naší strany připomínala spíše trápení. Jako už tradičně nás v bráně podržel Ála a my jsme tak v druhé půli po zlepšení dokázali zápas zvrátit v náš prospěch. Pořád nás trápí mezihra a zápasy vyhráváme spíše “na morál”.



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] , Z. Balý [-] , V. Fiala [-] , P. Šťastný [-] (77. L. Jambor [-] ) , D. Kapoun [-] , V. Řehoř [-] , Z. Fiala [-] (65. J. Kočička [-] ) , J. John [-] , P. Altman [-] , P. John [-]

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Brabec [-] , P. Kollár [-] , P. Suchý [-] - P. Volf [-] (72. L. Klik [-] ) , M. Bok [-] , D. Varyš [-] - A. Trejbal [-] , R. Henzély [-] , J. Plaček [-] - M. Štícha [-] (79. M. Pokorný [-] )

ŽK: 66. P. Suchý .
Hráči zápasu: P. Šťastný , P. John - P. Volf , A. Herink , R. Henzély .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Martin Cibulka
Tip experta: výhra hostů

Lubná bez větších problémů vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů