3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Macák poslal v poslední minutě zápas do penalt


Branky


34. T. Macák , 90. T. Macák - 7. O. Hula , 36. M. Šimon
15

Utkání mezi domácími Slabcemi a hosty z Pustovět mělo hodnotu šesti bodů. Hosté šli do vedení, ale slabečtí fotbalisté srovnali. Na druhý gól Sokola domácí dlouho hledali odpověď a už to vypadalo, že jí nenajdou. V poslední minutě ale Macák znovu udeřil a šlo do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Sokol

Na úvodní gól se čekalo pouze sedm minut. Zaváhání domácí defenzivy potrestal O. Hula, který si našel propadlý míč a poslal hosty do vedení - 0:1. Slabce si vypracovaly několik šancí, úspěšný byl až Macák po půl hodině hry - 1:1. Nerozhodný stav vydržel pouze dvě minuty. Při rohovém kopu byl nejdůraznější v šestnáctce Šimon a vrátil Sokolu vedení - 1:2.

Vyrovnání v poslední minutě

Druhý poločas nenabídl příliš mnoho vzrušení v obou šestnáctkách. Hrálo se převážně mezi vápny a k vidění byly pouze pološance. Slabce si vytvořily tlak, ten byl spíše platonický, ale oproti soupeři alespoň nějaký. Čas byl k domácím nemilosrdný a už se zdálo, že si hosté své vedení udrží. Slabce závěrečný tlak nepodcenily a v 90. minutě poslaly Macákem zápas do penalt - 2:2.

 

Pustověty mohly mít body tři, nakonec si po prohrané penaltové loterii odvážejí jen jeden.



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Tomáš Hrbek, brankář: První poločas byl celkem vyrovnaný, i když jsme drželi více míč. Nechtělo se nám ovšem běhat a po našich dvou chybách jsme dostali dva góly. Poté jsme po několika neproměněných šancích vyrovnali, ale v zápětí znovu inkasovali. Druhý poločas jsme hráli o něco lépe, ale moc šancí jsme si nevytvořili, i když jsme soupeře přehrávali a do ničeho ho nepustili. Naštěstí nám to tam padlo až těsně před koncem.




Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - T. Černý [-] , J. Černý [-] (46. R. Vejtasa [-] ) , M. Vaněk [-] , M. Benada [-] (87. M. Votava [-] ) , M. Konopásek [-] , T. Macák [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , V. Schejbal [-] , T. Fencl [-] (83. P. Holý [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Sharankevych [-] , O. Hula [-] , J. Langmajer [-] , D. Šnobl [-] (32. P. Matějovský [-] ) , P. Hovorka [-] , J. Knap [-] , M. Kameník [-] (46. V. Bičovský [-] ) , M. Šimon [-] , J. Hula [-] , M. Karnafel [-]

ŽK: 65. J. Knap , 85. M. Karnafel , 88. M. Šimon .
Hráči zápasu: T. Macák - O. Hula .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: SVOBODA David - JASANSKÝ Petr, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Hornof
Tip experta: remíza

Oba týmy se budou střelecky trápit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích