Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rynholec vyplenil Traverza arénu, domácí inkasovali šestkrát!


Branky


19

Po zápase ve Mšeci nečekalo na hředelské fotbalisty nic jednoduchého, neboť se museli obejít bez několika opor. Výhodou jim ale bylo domácí prostředí, do kterého zajížděl Rynholec. Ten se namlsal s Jesenicí a v Traverza aréně chtěl překvapit. A podařilo se mu více než to, neboť domácí na takový debakl jen tak nezapomenou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový poločas pro Baník

Ze začátku byla mírná převaha na straně domácích, hosté se ještě hledali, ale byli to právě oni, kdo se ujal brzkého vedení. Centr Pelce z hloubi pole našel Mrázka a Baník se po jeho hlavičce šel radovat - 0:1. Po ztrátě Slámy ve středu hřiště mohlo být vedení navýšeno, ale Wittmayer s Beranem svou akci nevyřešili dobře. Běžela 18. minuta a bylo srovnáno. Sláma postupoval po straně a vybídl pod sebe Machovského, který míč sice netrefil, ale to se povedlo za ním nabíhajícímu Bethelovi a ten mířil přesně - 1:1.

 

Domácí nerozhodný stav dlouho neudrželi. Pár minut po vstřelené brance nechali až příliš prostoru ve vlastní šestnáctce Skalákovi, který placírou trestal - 1:2. Hředle ani tato inkasovaná branka neodradila. Machovský pálil nad a s hlavičkou Čudy si poradil L. Petrus, který zaskakuje za zraněného Haužvice. Na druhé straně se před Sklenářem zjevil Wittmayer, ale mířil vysoko nad.

 

Závěr první půle nemohl být pro Baník lepší. Ve 42. minutě si našel dlouhý míč do vápna Beran, který využil zaváhání celé defenzivy a skóroval - 1:3. Aby toho nebylo pro zeleno-bílé málo, inkasovali do kabiny ještě jednou. Svou motorku nastartoval Wittmayer, svou dlouhou a spanilou jízdu nasměroval přes Brože a Cibulku až ke gólovému zakončení - 1:4. Velmi povedený poločas pro Baník!

Hředle zápas neotočily

Ani druhý poločas nepřinesl ze strany domácích změnu, zápas "blbec" pokračoval. Ryšlavý chyboval v rozehře a Machovský na hranici šestnáctky fauloval. K přímému kopu se postavil Mrázek a trefil se krásně kolem zdi - 1:5. Po hodině hry se odehrála v domácím vápně hlavičkovaná a další vyhoření hředelské obrany potrestal hlavou Beran - 1:6. Rynholec byl při chuti, což dokazoval i nadále.

 

Obrovskou šanci připravil Wittmayer pro Matějku, gól číslo sedm se ale nekonal. A to ani po centru Mrázka, když se z těsné blízkosti netrefil Beran. Hředle se snažily alespoň zmírnit výsledek, dostávaly se ale pouze do pološancí, které neproměnily. A když ani v závěru nepřekonal L. Petruse z přímáku Sláma, bylo utkání ve prospěch hostí ukončeno.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: "Po dnešním zápase bych musel hodně zapátrat v hředelském archivu, abych zjistil, kdy jsme naposledy utrpěli doma v „Traverza aréně“ takový debakl. Je zde ale potřeba říci, že se jednalo o debakl naprosto zasloužený, ale i to, že mohl být ještě větší. Rynholec nás přehrával ve všem – v organizaci hry, v rychlosti, důrazu, v zakončení, ve fotbalovosti, byl prostě komplexně lepší. My se nemůžeme vymlouvat na nic, ani na to, že jsme postrádali hned několik hráčů, ať už kvůli disciplinárním trestům, nemoci či zraněním. Nezklamali ale jen ti, kteří dostali místo nich šanci, zklamali především ti, kteří mají mužstvo táhnout. Na druhou stranu je to dobrá facka před dalšími koly, facka, která by měla některým hráčům už konečně pořádně otevřít oči! Soupeři gratuluji k velmi dobrému výkonu a k zisku tří bodů, vyzdvihnout musím i výborný výkon všech rozhodčích."

TJ Baník Rynholec
Vojtěch Petrus, obránce: "Po podzimnim debaklu jsme Hredlím měli co vracet. Věděli jsme, že nás čeká nelehký zápas, ale těšili jsme se na něj. Začátek utkání byl hektický a chvilku nám trvalo se dostat do naší hry. Musím pochválit všechny kluky, že dřeli a nic nevypouštěli a taky brankáře (Buffona) Lukáše Petruse, který supluje za zraňeného Ivana Haužvice. Také poklonu hředelským, že bojovali až do konce a vše proběhlo v pohodě, velmi férově a sportovně."



Sestavy


FK Hředle
J. Sklenář [-] - T. Čuda [-] (60. H. Minařík [-] ) , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , M. Cibulka [-] , T. Rendl [-] , D. Brož [-] (46. J. Skoupý [-] ) , V. Ryšlavý [-] , D. Rais [-] (78. M. Pichnarčík [-] ) , D. Bechner [-] (60. T. Vitner [-] ) , B. Amauwah [-]

TJ Baník Rynholec
L. Petrus [-] - M. Kedroň [-] , L. Dadák [-] , L. Skalák [-] , J. Matějka [-] (79. M. Chvaščák [-] ) , M. Wittmayer [-] (82. M. Drábek [-] ) , J. Pozníček [-] , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] , M. Beran [-] , V. Petrus [-] (74. D. Jirava [-] )

ŽK: 51. F. Machovský - 45. L. Skalák .
Hráči zápasu: D. Mrázek , L. Petrus .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: SVOBODA David - ŠVÁCHA Josef, SÝKORA Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

I přes nucenou absenci některých hráčů základní sestavy zvítězí domácí.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích