Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Brod odehrál v devíti celé utkání


Branky


6. D. Brunclík , 8. T. Javorek , 13. T. Javorek , 18. F. Suchánek , 18. L. Kmoch , 20. M. Linhart , 21. O. Novák , 23. T. Javorek , 25. L. Kalivoda , 31. T. Javorek , 32. L. Kmoch , 37. T. Javorek , 42. V. Novák (p.) , 43. O. Novák , 48. L. Slezák , 51. M. Linhart , 53. O. Novák , 56. T. Javorek , 61. T. Javorek , 66. P. Stempák , 71. L. Slezák , 74. J. Rak , 75. T. Javorek , 77. M. Linhart , 79. T. Javorek , 81. T. Javorek , 82. V. Novák (p.) , 84. P. Stempák , 87. L. Kmoch , 90. L. Kmoch - 27. F. Ravizza , 88. J. Petříček
16

Ne, to není vtip. I takové výsledky se rodí v okresním přeboru. Brodští opět nedali dohromady jedenáct hráčů a devět statečných nemělo proti Dvorům šanci. Vymazal lovil míč ze sítě každou třetí minutu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nějak se to dokopat musí

O tom, že Český Brod má problémy se skládáním sestavy k mistrovským zápasům se ví, ale složení, které přijelo na hřiště vedoucího týmu tabulky navádělo k rekordnímu výsledku. Hráčů hostů bylo pouze osm, z toho několik dorostenců, kteří na zápas přijeli přímo ze svého utkání v Čáslavi. A domácí neměli slitování.

 

Důvody sestavy Brodu vysvětlil vedoucí mužstva Martin Sahula: "Bohužel máme problém dát dohromady jedenáct hráčů. C tým vloni když postupoval, tak někteří chtěli si to zkusit zahrát okres, někteří ne. Bohužel, jak se ukázalo, bez tréninku a bez kvalitních posil se hrát okres už nedá. Ano je to ostuda pro Brod. Když se k tomu přidaly přestupy v zimním období kluků ze širšího kádru béčka, tak to pro nás bylo velké oslabení. V týdnu si musíme říct, kdo chce chodit ještě hrát, a podle toho se rozhodneme, jestli přihlásíme 3.třídu."

 

Řešením pro hosty mohlo být odstoupení ze zápasu pro malý počet hráčů. Víme všichni dobře, že se to dá udělat, ale Martin Sahula objasnil zásadní problém: "Zápas jsme museli dohrát z důvodu, že v sezóně už jsme dvakrát neodehráli zápas (Velim- marodka) (Žiželice odstoupení ze zápasu). Při dalším odstoupení hrozilo vyloučení ze soutěže a tučná pokuta."

 

Gólman Vymazal ještě něco chytil

V prvním poločase čtrnáct gólů, ve druhém šestnáct. To musí být pro gólmana děsivý zážitek a zvlášť pro mladého jako je Michal Vymazal: "Ve chvíli, když jsem viděl počet našich hráčů, mi bylo jasné, že budou naše šance velmi nízké. Ale přesto jsem se snažil neztrácet naději a jít do toho naplno. Po prvních pár gólech samozřejmě přicházel mírný pocit frustrace a po prvním poločase už to byla beznaděj. Musím říct, že ke konci druhého poločasu už to byla z mé strany skoro až rezignace. Mrzí mě, že to tak dopadlo a doufám, že už se takový zápas nebude opakovat."

 

Přesto Michal něco pochytal a zajímalo nás, zda už podobný zápas někdy zažil: "Nešlo o brankářskě zákroky, spíše mě trefovali. Zažil jsem to za mladší žáky FK Kolín, když jsme prohráli v Hradci Králové 40:1. Ale dříve jsem to tolik neprožíval, zápas ve Třech Dvorech nebavil nás, soupeře ani diváky."

 

Zajímali jsme se i o názor vítězů, konkrétně jak si užil zápas brankář Třech Dvorů Jiří Černý: "Co k tomu mám říct, nebavilo mě to, nebavilo to kluky. Bylo mi líto mladých dorostenců, kteří schytali porážku v Čáslavi a teď tady tohle. Když jsme s nimi hráli na podzim, tak tam byla spousta jiných hráčů. Ale je to asi celkový trend. Kvantita je nízká a bohužel i kvalita. Nedávno jsme se bavili, že fotbal upadá, na vesnicích pomalu vymírá a dopadne to jako s hokejem, že se bude hrát jen ve větších městech."

 

V utkání zaznamenal deset gólů Tomáš Javorek. I jeho jsme se chtěli zeptat na pocity z utkání, ale bohužel se nám jej nepodařilo zastihnout.

 

 Debaty o zápase uzavřel opět Martin Sahula: "I když to pro kluky byl jeden z nejhorších zážitků, tak chci poděkovat těm, kteří dorazili, i když už měli jeden zápas v nohách."

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Nevím, co hodnotit…..Českobroďáci přijeli s devíti hráči a to pět kluků dorostenců přijelo rovnou ze zápasu z Čáslavi. Já to asi nepochopím, klub, kde áčko hraje divizi a o víkendu měli volno, béčko A třídu, hrají doma v neděli a céčko jede v devíti…..velká ostuda a je mi upřímně líto lidí, kteří to mají na bedrech a v neposlední řadě kluků, kteří jsou na hřišti.




Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - L. Kalivoda [-] , F. Suchánek [-] , D. Brunclík [-] (25. P. Stempák [-] ) , O. Novák [-] , L. Slezák [-] , V. Novák [-] , L. Kmoch [-] , T. Javorek [-] , M. Linhart [-] , J. Rak [-]

SK Český Brod C
M. Vymazal [-] - J. Petříček [-] , A. Kliment [-] , F. Bubník [-] , M. Sahula [-] , F. Ravizza [-] , M. Kohout [-] , T. Kalfas [-] , V. Dušek [-]

ŽK: 43. M. Kohout , 82. M. Sahula .
Hráči zápasu: T. Javorek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KUKAL Zdeněk (N), ČERNÝ Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Tipnu si nejvyšší výsledek letošního ročníku, protože Dvory se budou chtít rehabilitovat za propadák z minulého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích