3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice odjíždějí z Žiželic bez bodu


Branky


18

Dobrý vstup do utkání a jednogólové vedení nedokázali hosté udržet a po třech brankách domácích odjíždějí Nučice s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí stačili skóre do pauzy otočit

Na hřiště dalekých Žiželic přijely o body ke třetímu místu bojovat rozjeté Nučice. Na Velim ztrácely před tímto kolem tři body a že by Velim mohla ztratit na hřišti lídra tabulky se mohlo očekávat.

 

A zápas hosté začali aktivně. Své šance však Kubalík neproměnil. Prosadil se až v pětadvacáté minutě Lukáš Kulhavý, když na zadní tyči se štěstím a s pomocí domácího Živného, který míč tečoval, dostal míč do sítě – 0:1.

 

Aktivitou hýřili i domácí, ale Korčák ani Kubelka dosud úspěšní nebyli. Vedení Nučickým ale dlouho nevydrželo a už po pěti minutách šli domácí do rychlého protiútoku, který nučická obrana dokázala s vypětím všech sil odehrát na roh. Z něj však udeřil ze vzduchu Jakub Korčák - 1:1.

 

I přes obdrženou branku byli hosté aktivnější, drželi více míč na svých kopačkách a domácí hrozili spíše z rychlých protiútoků. Pět minut před koncem poločasu nastřelil Chromý levou tyč Rokosovy bránya další nevyužitá šance byla potrestána vzápětí, když Martin Živný zakončil rychlou akci dva na jednoho - 2:1. Korčáka nučický gólman ještě vychytal, ale na dorážku už byl krátký.

Efektivita Nučic byla nulová

I ve druhém poločase se hosté snažili být aktivní, ale do dobře pracující domácí obrany se nemohli prosadit, a když už se ocitl Kubalík před gólmanem, tak selhal. Ale i na druhé straně podobně neuspěl Korčák.

 

Opět přišel trest.V šedesáté šesté minutě si Lukáš Kubelka několikrát postrčil míč, dostal se s ním až do šestnáctky a prostřelil bezmocného Krutského - 3:1. Nádherná individuální akce.

 

Nučice tak nedokázaly využít zaváhání třetí Velimi, která podlehla Třem Dvorům a díky ztrátě z Žiželic zůstávají nadále čtvrté. Na ně se ovšem dotahují páté Libodřice. Žiželičtí se díky těmto třem bodům uhnízdili ve středu tabulky a záchrana je s největší pravděpodobností jistá.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Zápas z obou stran vyrovnaný. Jen jsme oproti Nučicím chtěli vítězství víc. Kluky musím pochválit za přístup k zápasu.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Dnes jsme neměli svůj den. Hra postrádala lehkost a je škoda, že jsme lépe nevyužili široké hřiště v Žiželicích. Domácí vyhráli zaslouženě, protože dokázali trestat naše chyby a využili své šance, na rozdíl od nás. Nám koncovka dělala velké problémy a z domácího gólmana jsme udělali hvězdu.



Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - A. Schánel [-] (30. M. Janata [-] ) , M. Bubeník [-] , S. Rous [-] , M. Živný [-] , D. Mical [-] , D. Mejvald [-] , L. Kubelka [-] (90. J. Novotný [-] ) , J. Korčák [-] , V. Konhefr [-] , F. Josef [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Souček [-] (62. V. Podolák [-] ) , K. Hurtík [-] , D. Kočí [-] , J. Vedral [-] - J. Jelínek [-] , L. Kulhavý [-] (46. T. Vlasák [-] ) , M. Chromý [-] , P. Nevšímal [-] - F. Kubalík [-] - T. Miňovský [-]

ŽK: 45. F. Josef , 82. D. Mical - 44. T. Miňovský , 45. P. Nevšímal , 79. T. Krutský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - DOSTÁL Petr (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Petr Nevšímal
Tip experta: výhra hostů

Tady není co řešit. Jsme rozjetý vlak, který nikdo teď nezastaví. Podzimní zápas zvládly Nučice 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza