0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Festival zahozených šancí na tři body Žiželickým stačil


Branky


17. L. Kubelka , 50. S. Rous , 60. L. Kubelka
20

Není jednoduchých zápasů, ale protože domácí se těžko dostávali k ohrožení žiželické brány, tak ze spousty šancí hostů se nakonec tři branky urodily a proto hosté odvážejí z Tuchorazi tři body pro záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdinka mařil šance hostů

Utkání vypadalo, že Žiželičtí hrají proti tuchorazskému gólmanovi Hrdinkovi. Ten si určitě dobře postavil tyče, protože zvonily hned třikrát a hlavně vytáhl několik skvělých zákroků. Přesto kapituloval...

 

Hned v úvodních minutách zlikvidoval Hrdinka průnik Kubelky, Lekešovu střelu dokázal vykopnout nohou. Ve třinácté minutě vyslal Korčák takovou dělovku, že málem přelomil břevno Hrdinkovy brány. Poprvé domácí hrdina Hrdinka nestačil zasáhnout proti hlavičce Lukáše Kubelky po nadýchaném centru Micala - 0:1.

 

Domácí hráči se horko těžko dostávají za půlící čáru a Rokos v bráně ne druhé straně hřiště zívá. Zato před bránou domácích to hoří. Rous napálil svůj pokus z trestného kopu do břevna, Kubelka v samostatném průniku nedává, Korčákovu střelu skvěle vyráží Hrdinka...

 

A překvapení na závěr poločasu. Ojedinělá akce domácích doputovala až do závaru před Rokosem, který ale vytáhl excelentní zákrok proti hlavičce domácího Šafáře a nedovolil domácím srovnat skóre.

 

Aspoň další dvě šance Žížalky proměnily

Po pěti minutách druhé půle přidali hosté druhou branku, když přihrávku Kubelky propíchl pod gólmanem Stanislav Rous do sítě - 0:2. V další akci míří Korčák mimo tyče, ale v šedesáté minutě je tu definitivní pojistka. Nádherná individuální akce Lekeše nachází před brankou Lukáše Kubelku, který dává svůj druhý gól v zápase - 0:3.

 

Dalších branek už se diváci nedočkali, ale spoustu dalších zahozených šancí viděli. Kubelkovu střelu zlikvidoval se štěstím brankář, Korčák sám před gólmanem dává vedle. Bubeník trefil opět jen břevno, další pokusy Chlupáče a Korčáka netrefují zařízení.

 

"Čekali jsme, že to nebude lehké utkání, ale težké jsme si ho udělali sami jen naší nemohoucností", lamentoval při odchodu ze hřiště Lukáš Kubelka a doplnil: "Festival zahozených šancí! Co dokážeme zahodit, je neskutečné. Při troše smůly mohli domácí klidně v pětačtyřicáté vyrovnat a kdo ví, co by se dělo v druhém poločase."



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Před zápasem jsme si řekli, že budeme hrát ze zajištěné obrany a soupeřovi nedáme prostor. To se nám úplně nedařilo a soupeř měl zbytečně moc prostoru. Opět jsme si v polovině první půle nechali dát gól po nedorozumění v obraně. Chvíli nám trvalo, než jsme se z toho probrali a ke konci poločasu jsme mohli srovnat po hlavičce Šafáře. V druhé půli jsme toho moc nepředvedli, chyběla nám myšlenka a na výkonu se podepsala i únava dorostenců z dopoledního zápasu. Prostě nám to nesedlo a za týden hrajeme znovu.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: K zápasu mohu jen říct, že z naší strany to bylo zahazování stoprocentních šancí. Kdyby byl výsledek 1: 10, nikdo by se nemohl divit. Důležité jsou tři body, které chceme doma potvrdit v příštím zápase.



Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Pokorný [-] , J. Veselý [-] , J. Moravec [-] (46. T. Novák [-] ) - - M. Vosecký [-] , D. Jurka [-] , T. Černý [-] , P. Šafář [-] , R. Nývlt [-] , B. Hanzl [-] , T. Bílek [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - M. Živný [-] , S. Rous [-] , M. Bubeník [-] , D. Mical [-] , D. Mejvald [-] , O. Lekeš [-] , L. Kubelka [-] , J. Korčák [-] , V. Konhefr [-] , D. Chlupáč [-]

ŽK: 40. J. Moravec - 21. S. Rous , 88. D. Mical .
Hráči zápasu: J. Hrdinka - D. Mical , O. Lekeš , V. Konhefr .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ŠIMŮNEK David (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Domácí stále čekají na svoji první výhru, ale proti namlsaným Žiželicím budou mít těžkou pozici.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů