Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka ve Třech Dvorech musela diváky bavit


19

Krakovany se soupeře nebály a do zápasu vstoupily aktivně. Po celé utkání byli hosté v gólovém kontaktu a až do samého závěru sahali alespoň po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakovany se ujaly po pár minutách vedení

Třídvoráci jsou favorité v každém zápase, ale dá se s nimi hrát partie, která může bavit a může se líbit. A konec může být otevřený jako v tomto zápase. Ale pojďme postupně.

 

Hosté jsou v šanci hned ve druhé minutě zápasu. Chvojka postupoval ze strany na domácího brankáže Černého, ten jeho první střelu vyrazil a druhý pokus skončil na břevně. Druhá příležitost je ale už využitá. Výborně hrající Chvojka dává před bránu na Jana Malinu, který uklízí míč do prázdné brány - 0:1.

 

Gól domácí ale nesrazila a po pěti minutách je srovnáno. Centr Javorka proletěl celým vápnem a Lukáš Slezák v klidu zakončuje na zadní tyči - 1:1. Hra je nadále otevřená a oba týmy se snaží o ofenzívu. Kombinačně jsou domácí lepší, ale bojovností a rychlostí je předčí hosté. Ve dvaadvacáté minutě jdou domácí do vedení, které už do konce zápasu nepustí. Z trestňáku se přesně trefil Miroslav Müller - 2:1.

 

Po půlhodině hry se prosadil nejlepší střelec soutěže František Suchánek. Pláchl hostující obraně a překonal Špinku - 3:1. Hosté měli ještě těsně před poločasem šanci ke snížení výsledku, ale Dostál nedokázal ani nadvakrát přelstít Černého.

 

 

Osm gólů v druhém poločase

O poločase vystřídal Strejciuse čerstvý Lukáš Jelínek a po pár minutách snížil na rozdíl jediné branky - 3:2. "Byla to pumelenice, která se zastavila o pampelišku hned za brankovou čarou", komentoval branku Jan Špinka.

 

Domácí reagovali bryskně. Miroslav Müller opět využívá trestný kop - 4:2. "I zeď přes celou bránu mi byla houby platná", posteskl si krakovanský gólman. Utekly pouhé dvě minuty a radují se hosté. Luděk Tlučhoř snížil křižnou střelou na 4:3.

 

A opět reagují domácí. Na dlouhý nákop nabíhá David Brunclík a lobem překonal vybíhajícího Špinku - 5:3. Góly šly jeden za druhým a na 5:4 snížil po skrumáži peckou do vinglu David Chvojka. Tentýž hráč se raduje později ještě jednou, když z úhlu přidává další branku. Předtím ale Kmoch vymotal tři obránce hostů, míč předložil k nohám Tomáše Javorka a ten placírou dává na 6:4.

 

Na tabuli svítí stav 6:5, do konce zápasu zbývá osm minut. Hosté touží po bodu, tlačí se dopředu, ale v devadesáté inkasují rozhodující úder po druhém lobu Davida Brunclíka - 7:5.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Do zápasu jsme nevstoupili úplně podle mých představ, Krakovany byly tím, kdo se ujal vedení již na začátku zápasu a pak si ještě vytvořil několik příležitostí, které bravurními zákroky likvidoval matador Černý. Nám se ale zlepšenou hrou podařilo do pauzy skóre otočit. Do druhé půle jsme vstoupili podobným stylem jako na začátku zápasu. Místo toho, abychom to byli my, kteří budeme udávat tempo, tak opět to byl soupeř, který snížil na 3:2. Pak začala gólová přestřelka, která skončila na skóre 7:5. Musíme se poučit z chyb a připravit se do Býchor, kde to nebude vůbec jednoduché.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Zápas, který se fanouškům musel líbit. Krásné góly na obou stranách. Vyrovnané utkání až do konce. Dvory měly víc ze hry a kombinačně na ně v okrese nikdo nemá. S běháním už to bylo horší a proto jsme se jim dokázali vyrovnat. Tenhle výsledek bereme jako úspěch. Musím to vzít na sebe, protože se mi ve čtvrtek narodila druhá dcera a od čtvrtka do pátku probíhal blázinec, na kterém se podílel celý tým. Tímto jim chci poděkovat za parádní oslavy. Takže do příštího zápasu s míň promile a zkusíme urvat body v Bečvárech.



Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - J. Malý [-] , V. Novák [-] , M. Müller [-] , L. Kmoch [-] , L. Slezák [-] , D. Brunclík [-] , F. Suchánek [-] , T. Javorek [-] , L. Kalivoda [-] , J. Rak [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - D. Chvojka [-] , A. Dostál [-] , L. Neruda [-] , P. Strejcius [-] (46. L. Jelínek [-] ) , J. Malina [-] - L. Tlučhoř [-] , Z. Vodvářka [-] , S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] - P. Kozel [-]

ŽK: 14. V. Novák , 47. L. Kmoch , 87. J. Rak .
Hráči zápasu: T. Javorek , D. Brunclík , M. Müller - D. Chvojka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - PLACHÝ David (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Marián Češner
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Lídra tabulky prověří hráči nedalekých Krakovan. Domácí doma ještě neztratili ani bod, ale recepty, jak na Třídvoráky hrát existují.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích