Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany udolaly Žinkovy až v penaltovém rozstřelu


12

Chlumčany si minulé kolo daly nevynucenou pauzu, když pro malý počet hráčů neodcestovaly k zápasu s prvními Blovicemi. Dnes se již sešly a ve vyrovnaném zápasu se Žinkovy je v 90. minutě zachraňoval pěknou gólovou střelou Lösch Michal. V penaltové loterii byli domácí uspěšnější a tak si ze zápasu odtrhli dva body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas a neproměněná penalta hostí

Žinkovy po nezdarech v posledních zápase padají tabulkou lehce dolů a potřebovaly už nutně bodovat. Zajížděly však na hřiště soupeře, který je nevyzpytatelný – jak herně, tak i složením. Někdy mívá problém složit jedenáctku, ale někdy zase může být posílen hráči z A týmu a tak nelze jednoznačně před zápasem říci, jak by se mohl vyvíjet. Žinkovy měly vstup do zápasu doslova snový, když již ve čtvrté minutě zápasu zahrávaly rohový kop, po kterém se míč dostal k hostujícímu Pavlíčkovi, a ten s trochou štěstí protlačil míč až za brankovou čáru– 0:1! Následně se hra lehce uklidnila, ale více ze hry měli stále hosté, kterým se dařila docela kombinační hra, ale nefungovalo jim zakončení a mnohdy ani finální přihrávka. Netrvalo to dlouho a přišel trest v podobě branky. Po chybě hostujícího hráče se k míči dostal záložník Chlumčan, přesně prostrčil na vybíhajícího Šimáneho, ten si míč předkopl před sebe a poté pěknou střelou po zemi k tyči nedal jedinou šanci hostujícímu brankaři – 1:1! Studená sprcha pro hosty, kteří v následujících pár minutách dostali obrovskou výhodu v podobě pokutového kopu, ke kterému se postavil autor první branky v zápase Pavlíček, ale neproměnil – penalty jsou dlouhodobě disciplína, která Žinkovům nejde, a to se ukázalo i teď. Zápas se hned mohl vyvíjet jinak. Mezitím začalo i na hřiště pršet a akusticky tento jev doplnila i nedaleká bouřka. Trávník se najednou začal celkem smekat, což dělalo problém oběma týmům, ale žádný tým toho nedokázal využít ve svůj prospěch v rámci střely ze střední vzdálenosti, která by jistě na kluzkém terénu dělala problém brankařům, a tak se šlo do kabin v poločasu za stavu 1:1!

Michal Lösch svým krásným gólem z 90. minuty poslal domácí do penaltového rozstřelu

První polovina druhého poločasu se nesla v duchu mnoha nepřesností na obou stranách a ani jeden tým si nevytvořil nějakou výraznou tutovou šanci, ze které by mohl skórovat. Když už přišel centr do vápna jednoho nebo druhého týmu, odvracela bezpečně obrana, případně skončil tento centr v rukavicích brankaře. Hosté chtěli však více vstřelit branku, a tak se snažili tlačit více na soupeře a postupně ke konci zápasu jim Chlumčany dovolovaly víc a víc, což vyústilo v 80. minutě brankou hostí, když po téměř identické akci jako z prvního poločasu opět míč dopravil do sítě domácích Pavlíček – 1:2! Velká radost pro hosty. Chlumčany, přestože musely dát branku, byly nadále celkem bezzubí a jejich soupeř s přehledem odvracel jejich snahu. Paradoxně v 90. minutě, když už domácí nedoufali, že by mohli srovnat a nebyli ani lepší udělal velkou hrubku dvougólový Pavlíček, který na půlce hřiště zbytečně ztratil míč, jež si převzal domácí záložník, zakombinoval s Němečkem a Michalem Löschem a poslední jmenovaný se dostal až před velké vápno, kde z celkem velkého úhlu vystřelil a krásnou zatočenou střelou do šibenice poslal domácí do penaltového rozstřelu – 2:2!

V penaltové loterii lepší domácí

Penaltový rozstřel vyhovoval více domácím, kteří proměnili vše, co se dalo, kdežto hostům se nedařilo, a nakonec tedy větší počet bodů zůstal doma a Žinkovy si odvezly pouze jeden bod.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
Lösch František - trenér: Dnes to byl vyrovnaný a velmi bojovný zápas - Žinkovy nám nedaly nic zadarmo. Zápas dost ovlivnil i déšť, který byl doprovázen bouřkou, takže se to začalo v průběhu zápasu i dost klouzat. První branku jsme dostali celkem nešťastně, ale do poločasu se nám podařilo srovnat. Oba týmy si vytvořily šance, ale soupeř jich měl možná o něco více a paradoxně v závěru zápasu, kdy jsme nebyli lepší, jsme právě my vstřelili pěkný vyrovnávající gól, který znamenal penaltový rozstřel, ze kterého jsme získali dva body. Hráčem zápasu z našeho týmu bych dnes určil Lösche Michala, který včera odehrál zápas za dorost a dnes v devadesáté minutě z pozice obránce vstřelil krásnou branku do sítě soupeře.

TJ Sokol Žinkovy
Fischer Pavel - trenér týmu: Dnes to byl celkem vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Zápas celkem s přehledem odpískal dnes sudí Mudra a přispěl tím ke klidnému průběhu. V zápase jsme kopali i penaltu v základní hrací době, ale Pavlíček ji neproměnil. V penaltovém rozstřelu jsme vyhořeli - je to disciplína, která nám zrovna dvakrát poslední dobou nejde. Soupeř byl v rozstřelu přesnější a získal tak dva body. Hráčem zápasu z naší strany bych dnes určil Pavlíčka, který byl u všeho podstatného na hřišti.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , P. Šimána [-] , M. Lösch [-] , M. Němeček [-] , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , J. Vajai [-] (87. J. Havlíček [-] ) , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] (70. P. Starec [-] ) , M. Zajíček [-] (64. T. Helus [-] )

TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - J. Čengery [-] , M. Šneberk [-] (85. J. Kasalík [-] ) , T. Hora [-] , J. Vokurka [-] , Z. Pavlíček [-] , D. Niemkiewicz [-] , T. Oulík [-] , J. Doričák [-] , R. Liška [-] , M. Vokurka [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - MASEC Iosip, FABIÁN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Jindřich Kotora
Tip experta: výhra domácích

Pokud domácí posílí někdo z A týmu, věřím že Žinkovy porazí. Těm se navíc nedaří a prohrály již několik utkání v řadě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích