Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk B uštědřil výprask Lužanům


Branky


11

Oba týmy byly ještě před zápasem jednou nohou namočeny v sestupových vodách a tak byl pro ně každý bod velmi důležitý. Lužany však tento zápas nezvládly a nechaly si vstřelit dohromady devět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 branky domácích

Běžela teprve šestá minuta zápasu a domácí fans si mohli poprvé dnes v zápase zakřičet gól - netušili však určitě, že takto budou dnes křičet ještě osmkrát. 6. minuta teda, před brankou se zjevil Matyáš Kašpar a byl rozjet střelecký účet dnešního zápasu v podání domácích hráčů. Pár minut na to se v obrovské šanci ocitli hosté, jak moc důležitý gól mohl hostující hráč vstřelit si nejspíš uvědomil až po zápase, když v jeho obrovské šanci trefil pouze dobře postaveného Dominika Slivoně. V této fázi poločasu se hra lehce vyrovnala, domácí více kombinovali a hosté pokoušeli své štěstí střelami ze střední vzdálenosti. V 28. minutě zahrávali domácí rohový kop. Exekutor milimetrovým centrem našel přesně hlavu Marka Barana a ten zvýšil na 2:0! O 8 minut později se domácí dostali do brejku, skvěle si míč zpracoval domácí Jabub Vokurka, namířil si to přímo na brankaře a svojí střelou podél nohy gólmana zvyšoval již na 3:0! A uzavřel tím tak první poločas.

Červená karta a dalších pět branek

DOmácí mohli do druhého poločasu nastoupit poměrně v klidu. Hosté však chtěli ještě zvrátit současný výsledek a hru tak zdramatizovat. Do druhého poločasu tedy nastoupili víče utočně, ale již ve 48. minutě jejich obrana kapitulovala. Podruhé v zápase se trefil Matyáš Kašpar. Hned na to se to o dalších 8 minut později trefil domácí David Šmíd a jednoznačně tak hostům dal na jevo, že si dnes žádné body domu nepovezou. Hosté i přes takto velmi nepříznivý výsledek nesložili zbraně a nechtěli zápas odevzdat. Snažili se napadat, nabíhat do volného prostoru a střílet z pozic, které by mohly ohrozit branku. Nebyl to však dnes jejich den - když už přišel centr do vápna, odvrátila ho bez problému dobře hrající obrana domácích. Mnohdy ztroskotal založený útok na přesné přihrávce nabíhajícího se hráče po lajně. Přišel další trest. Domácí zatáhli míč do velkého vápna a hostující obránce ve snaze odebrat míč fauloval a daroval tak pokutový kop Březákovi, který ho s přehledem proměnil. V 71. minutě se stalo něco, co na trávníky nepatří, ale mělo to původ v průběhu zápasu a nejspíš tedy i ve flustraci domácího kapitána Hořkého, jenž celkem surově podrazil domácíhio hráče zákrokem zezadu bez možnosti hrát míč, který v tuto chvíli byl pár metrů mimo něj. Bylo jenom velké štěstí, že se faulovaný hráč mohl znovu postavit na nohy a bez problému zápas ještě dohrát. Vyloučený kapitán předal spořádaně kapitánskou pásku náhradníkovi a odešel do kabin. Do konce poločasu se ještě trefili Baran, Březák, Berkovec, když se pro domácí tým vesměs zápas dohrával v rámci takové exibice, protože jim vycházelo téměř vše a navíc měli výhodu jednoho hráče v poli. Pár šancí k tomu ještě zlikvidoval hostující brankač a zabránil tak případné desítce.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Jiří Slach: Za stavu 1:0 pro nás mohli hosté srovnat po jejich velké šanci, ale neproměnili - nejspíš to mohlo rozhodnout celý zápas. Byli jsme dnes posíleni některými mladými hráči z Áčka. S hrou kluků jsem byl dnes maximálně spokojený. byl to moc důležitý zápas o velmi důležité body do tabulky. K záchraně by nám mělo stačit udělat ještě nějaký ten bod, takže by to mělo být v pohodě. Určitě pro to uděláme maximum. Celý tým zaslouží dnes pochvalu, přesně tak by se mělo k zápasu přistupovat vždy.

TJ Sokol Lužany
Rýmus Petr - vedoucí mužstva: Dnes se mi zápas hodnotí velmi těžko. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. My jsme po poločasu, který skončil 3:0 chtěli ještě zkusit zápas zdramatizovat, ale nepovedlo se nám to vůbec. Bohužel hned v prvních pěti minutách jsme dostali dvě branky a již to nešlo. My jsme si za zápas vytvořili asi tři nebo čtyři šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Nejspíš jsme si to štěstí vybrali opravdu v minulém zápase. V příštím musíme nutně zabrat a z dnešní prohry se oklepat.



Sestavy


FK Nepomuk B
D. Slivoň [-] - D. Šmíd [-] (73. M. Berkovec [-] ) , J. Vokurka [-] , M. Kašpar [-] (68. J. Slach [-] ) , M. Viktora [-] , V. Švec [-] (61. J. Viktora [-] ) , P. Panc [-] (61. R. Mráz [-] ) , J. Polívka [-] , M. Baran [-] , P. Váňa [-] , V. Janoch [-] (46. V. Březák [-] )

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - Z. Bultas [-] , M. Rath [-] , M. Toma [-] , T. Kutka [-] , O. Brož [-] , P. Pecháček [-] , M. Hořký [-] , J. Pecl [-] , A. Hajžman [-] (36. J. Běl [-] ) , O. Skála [-]

ŽK: 18. J. Vokurka , 44. D. Šmíd - 9. J. Pecl , 36. R. Fuchs , 51. T. Kutka , 78. P. Pecháček . ČK: 71. M. Hořký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PANC Josef (N), ŠTYCH Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Marek Toma
Tip experta: výhra hostů

Doufám že v Nepomuku vyhrajeme, sice potřebujou body o udržení jako my, ale snad vítězství vybojujeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza