Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 10:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Polanka rozstřílela Petrovice


Branky


5

 

Polanka v posledním kole přivítala Petrovice.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polanka dala dvě branky

Domácí byli od začátku lepším týmem. První branku vstřelil již v 7. minutě Kaluža, když dorazil vyraženou střelu Skřehota za záda Majerczyka – 1:0. V 11. minutě nastřelil stejný hráč tyč a o chvíli později se snažil zakončit v pádu průnik Šindlera po levé straně. Opět ale bez vstřelené branky. Ve 33. minutě vysunul Talián Bartoše. Ten ale střílel mimo branku hostí. O pět minut později zakončoval Kaluža akci Taliána a Bartoše střelou k levé tyči, kde byl Majerczyk a jeho pokus vyrazil na roh. Ve 40. minutě navýšil vedení Talián, když zakončil hlavičkou vracený míč od Bartoše a nedal Majerczykovi šanci – 2:0. Poločas už toho více nepřinesl a do šatny se šlo za dvoubrankového vedení domácí Polanky.

Polanka přidala čtyři branky, Bartoš zkompletoval hattrick

Domácím opět vyšel vstup do poločasu. Ve 47. minutě akci Druláka, Surovce a následný centr Taliána zakončil dělovkou z první Bartoš 3:0. V 55. minutě skóroval po přihrávce Taliána Drulák. Svou střelou k pravé tyči nedal gólmanovi šanci – 4:0. O dvě minuty později skóroval podruhé v zápase Bartoš, když po rohu Ševčíka poslal hlavičkou míč za záda gólmana – 5:0. V 62. minutě po přihrávce Taliána pálil z šestnáctky Surovec, ale Majerczyk jeho pokus chytil. Hosté zahrozili v 69. minutě, když po rohu zakončoval po závaru před brankou svou dělovkou Sikora, ale trefil pouze připraveného Zahradníka. Bartošovi se nakonec podařilo završit hattrick. V 84. minutě zakončoval průnik a následnou přihrávku Ševčíka do prázdné branky – 6:0. Zbytek se už dohrával v poklidu a Polanka si zajistila z druhého místa postup a v příštím ročníku si zahraje divizi. Gratulujeme!



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
M. Zahradník [-] - N. Andrýsek [-] , D. Koutný [-] (46. J. Ševčík [-] ) , T. Gajďok [-] , J. Vybíral [-] , R. Drulák [-] - J. Kaluža [-] (46. H. Kubík [-] ) , E. Talián [-] (68. F. Kristofory [-] ) , M. Skřehot [-] (46. D. Uher [-] ) - D. Šindler [-] (46. K. Surovec [-] ) , R. Bartoš [-] -

TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - J. Kuljovský [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] , M. Šiška [-] , M. Sikora [-] , J. Paduch [-] (46. L. Szturz [-] ) , D. Makula [-] , P. Chwastek [-] (64. G. Molnári [-] ) , D. Gill [-] , J. Gatnar [-]

ŽK: 5. J. Hoffmann .
Hráči zápasu: R. Bartoš .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: KRET Martin - LAŠTUVKA Petr, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Tesař
Tip experta: výhra domácích

Polanka kráčí za postupem a stále ještě může skončit na první příčce. Petrovice na venkovní utkání přijíždějí v malém počtu, takže sázka jedině na domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích