2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá rozhodla o výhře nad Slavkovem pod Hostýnem již v prvním dějství


Branky


10

Fotbalisté Veselé hostili na svém hřišti celek ze Slavkova pod Hostýnem. Domácí chtěli zlomit sérii nevydařených utkání. Hosté z pod Hostýna naopak bojují o záchranu v soutěži a každý bod potřebují jako sůl. První půle vyšla lépe domácímu týmu, který se ujal dvoubrankového vedení. Druhou půli si domácí pohlídali výsledek a nakonec berou tři body. Hosté odjíždějí s prázdnou, přestože si ve druhé půli si vytvořili několik příležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Oba týmy se v jarních odvetách trápí a bodují jen minimálně. Veselá má z podzimu nahráno a tak na rozdíl od Slavkova nehraje pod tíhou sestupových starostí zda bude sestupovat jeden či dva týmy. I proto byli domácí favoritem tohoto utkání. V sestavě ale  museli domácí učinit proti prohranému utkání v Malenovicích čtyři vynucené změny a tak lavička náhradníků byla poloprázdná a domácí šli na hřiště s vědomím, že o body to bude dnes urputný boj i přes rozdílné postavení soupeřů v tabulce. Hosté vůbec nepůsobili odevzdaným dojmem a tlačili se hned v úvodu do ofenzivy. Koncovku ale měli žalostnou a tak se ke slovu začala dostávat i domácí Veselá. Dva trestné kopy zprava rozehrával Tomáš Dujka. Vždy ale trefil zeď. I Petru Dlouhému se střelecky nedařilo a trefoval jen nohy nejblíže postavených soupeřů. Branku nakonec přeci jen po půlhodině hry dala Veselá a byl u toho právě Petr Dlouhý, i když šlo „jen“ o dorážku zblízka. Gól hráče Veselé uklidnil a začali si více věřit v kombinaci a hru v druhé části této půle ovládli. Výsledkem byl gól do šatny v 42.minutě Sandora Sziváka, který byl nejpohotovější, když slavkovská obrana nedůrazně odvracela střelecké pokusy Michala Střílky  a Petra Dlouhého.

 

Domácí si tříbodou výhru ohlídali

Druhý poločas začali sebevědomě domácí a všeobecně se očekávalo, že třetí  gól v síti Slavkova utkání definitivně rozhodne a zlomí odpor hostů. Gól ale nepřicházel a slavkovská ofenzíva začala trávit  více času na polovině Veselé  než se domácím líbilo. Nebezpečné centry ovšem s přehledem sbíral nebo boxoval domácí gólman Petr Červenka a byl ústřední postavou poslední dvacetiminutovky. Útočníci Slavkova šli do soubojů s ním nekompromisně, ale ve vzduchu měl Petr Červenka převahu. Po jedné jeho boxovačce se lavička Slavkova tak vehementně a vulgárně dožadovala odpískání penalty, že to odnesl trenér Josef Janečka vykázáním ze hřiště. Veselá měla v poslední dvacetiminutovce už jen několik brejků, ale žádný nepřetavila ve vše řešící třetí gól. Dostala se i k jednomu trestnému kopu ze šikovné vzdálenosti.  Postavil se k němu tentokrát Miroslav Čoček. Zeď sice obstřelil, ale výrazně minul i branku. Personální bídu domácích dokumentoval nakonec i fakt, že se na hřiště dostal další nováček a premiéru si odbyl v I.B na pár minut Šimon Gužík. Dorostenci měli totiž v nohách ranní utkání s Chropyní a atleticky zvládl obě utkání jen Michal Střílka. Vůbec na něm nebylo znát, že už kroutí na hřišti dnes šestou půlhodinu. Klobouk dolů před jeho výkonem. A byl i u rozhodujících okamžiků zápasu. Jeden gól připravil a sám ještě z blízka nastřelil tyč.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Pro posílení psychiky v kabině jsme potřebovali nutně výhru za tři body, zvláště se soupeřem, který je jako jeden z mála na jaře ještě horší než my. Věděli jsme, že nás brzy dožene generační problém, ale v kombinaci se zraněními jej máme s předstihem k řešení už tento půlrok. Čím více mladí kluci odehrají takto těžkých utkání jako dnes, tím pro nás i pro ně lépe. Dnes byli v sestavě pod 20 let čtyři.

TJ Slavkov pod Hostýnem
Jiří Pavlica, hráč:



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Střílka [-] , O. Tkadlec [-] , P. Dlouhý [-] , S. Szivák [-] , M. Dlabaja [-] (82. Š. Gužík [-] ) , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , R. Manďák [-] , T. Dujka [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - L. Urbánek [-] , D. Mrázek [-] (80. J. Čačala [-] ) , M. Kužel [-] , R. Pálka [-] , R. Sadil [-] , Z. Sadil [-] , J. Krajcar [-] (52. A. Čuba [-] ) , P. Darebníček [-] , J. Pavlica [-] , S. Zámorský [-]

ŽK: 84. R. Manďák - 87. J. Čačala , 88. R. Pálka .
Hráči zápasu: P. Červenka , M. Střílka - M. Kužel .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: KONEČNÝ Bronislav - HAVRLANT Jan, FOJTŮ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Václav Kovář
Tip experta: výhra domácích

Veselá se Slavkovem pod Hostýnem vyhraje

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku