0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 14:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov se rozloučil se sezónou vítězně


Branky


12

Fotbalisté Postřekova se rozloučili s ročníkem 2018/19 vítězstvím 2:0 na hřišti předposlední Kolovče. Již jistě sestupující soupeř jim ale nic zadarmo nedal a tři body hostům pojistil až v samotném závěru Adam Polák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině hry se prosadil hostující Cibotaru

Na hřiště předposlední Kolovče přijel sedmý Postřekov. Domácí už byli jistým sestupujícím a hosté tak nastoupili v roli favorita, ale zpočátku to tak moc nevypadalo. Domácí nic nevypustili a byli Postřekovu více než vyrovnaným soupeřem. V prvním poločase měli rozhodně více ze hry, ale ve finální fázi se jim nedařilo. Jediný gól tak padl na druhé straně. Rychlou akci, kterou začal výhozem brankář Škopek, ve 31. minutě přesně zakončil  Vladislav Cibotaru. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1 z pohledu Slavoje.

V závěru přidal pojistku Polák

Po změně stran už domácí nebyli tak aktivní, Postřekovští zlepšili hru a dostávali se i do šancí. Ani sám před brankářem však neuspěl Peroutka, další dobrou příležitost pak neproměnil Polák. Koloveč tak držela naději na vyrovnání až do samotného závěru. Definitivní rozhodnutí přinesla až 89. minuta a zásah Adama Poláka. Postřekov si tak odvezl z Kolovče vítězství 2:0. Domácí se tedy rozloučili s 1.B třídou další porážkou, na sedmém místě Postřekova se už také nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Ani jednomu z nás už o nic nešlo. Koloveč byla jasným sestupujícím, my v klidném středu tabulky. Chtěli jsme si to užít a zahrát si fotbal. V prvním poločase však byli domácí jednoznačně fotbalovější. Nám se nedařila kombinace nebo držení míče. Koloveč nás přehrávala ve středu hřiště, byli všude rychleji. My tam měli nějaké náznaky, ale nic jsme z toho nevytěžili. Měli jsme tam jen jedinou správně dohranou akci, kdy jsme se na čtyři přihrávky dostali až do zakončení a byl z toho gól. Do druhého poločasu jsme si řekli, že chceme přidat druhý uklidňující gól. Hra už byla vyrovnanější, z naší strany to bylo fotbalovější a do zakončení jsme se dostávali. Na 2:0 jsme ale dávali až v 89. minutě. Domácí rozhodně měli šance, kdyby vyrovnali, tak by se to mohlo vyvinout zase jinak. Asi by to došlo na penalty, ale zaplať pánbůh, že jsme pak dali ten druhý gól. Jsme rádi, že jsme sezónu zakončili vítězstvím.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
M. Pluhař [-] - M. Hranai [-] , F. Šlajs [-] , V. Moravec [-] , P. Dufek [-] , M. Záhrobský [-] , R. Denk [-] (46. M. Rejthar [-] ) , L. Chval [-] (70. T. Šlajs [-] ) , J. Souček [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-]

TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - A. Polák [-] , Z. Peroutka [-] (85. M. Cibulka [-] ) , F. Kreuz [-] , V. Cibotaru [-] , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] , L. Ledvina [-] , K. Kuželka [-] , J. Steinberger [-] (72. D. Steinberger [-] ) , D. Vavřík [-] (34. D. Karlík [-] )

ŽK: 56. J. Steinberger , 85. A. Polák .
Hráči zápasu: L. Ledvina .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Orlík Vladimír - ČÍŽEK Bohuslav (N), KRÁLOVEC Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip experta: výhra hostů

Koloveč je letos opravdu jeden z nejslabších týmů a věřím, že si Postřekov zastřílí - 0:4.