Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Postřekova nad Chodovem


Branky


11

Fotbalisté Postřekova si poradili s Chodovem, který přitom přijel v roli týmu, který stále reálně bojuje o postup. Domácí vykročili za výhrou už třemi zásahy v první půli a nakonec zvítězili vysoko 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postřekovští první půli ovládli

Chodov nepřijel do Postřekova v ideálním složení a to se na úvodu zápasu asi podepsalo. Domácí začali utkání lépe a už v 10. minutě otevřel skóre Jiří Závodný. Dobrý nástup domácích pokračoval nadále. Když se krátce po sobě prosadili Adam Polák a Jan Němec, bylo to ve 21. minutě už 3:0. Poté se už příval míčů do chodovské brány přeci jen zastavil, byť Postřekovští měli více ze hry až do odchodu do kabin.

Hosté nadali ani gól, nakonec si odvezli bůra

Také po změně stran začali domácí výborně a už po pěti minutách hry zvýšil na 4:0 Zdeněk Peroutka. Poté postřekovská aktivita přeci jen uvadla a ke slovu se dostali i hosté. Ti měli v dalších minutách územní převahu, ale své akce většinou nedotáhli až k nebezpečnějšímu zakončení. Kolem 70. minuty nápor hostí odezněl a byli to naopak domácí, kteří se radovali z ještě jednoho zásahu. Skóre utkání uzavřel svou druhou trefou Jiří Závodný. Domácí si tak napravili reputaci po výprasku 0:5, který si před týdnem přivezli z Chodové Plané. Naopak Chodov se přidal k týmům z čela tabulky, které začaly ve velkém ztrácet body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Soupeř měl asi větší problém dát dohromady sestavu než my. My jsme také měli problémy. Stále máme dva hráče ze základní jedenáctce zraněné, takže museli nastoupit jiní hráči. Oba to ale zvládli na výbornou. Do zápasu jsme vstoupili s tím, ž nemáme co ztratit. Hlavně jsme chtěli odčinit porážku z minulého kola, kdy jsme dostali pět gólů. To, že se podařilo zvítězit stejným rozdílem, jakým jsme minule prohráli, je plus. Nabádal jsem hráče, aby se soustředili více na zakončení. Přechod z obrany do útoku máme dobrý, ale zakončení trochu vázlo. Snažili jsme se tak o častější střelu, což se nám dařilo a na začátku jsme dali rychlé góly. Poločas jsme vyhráli 3:0 a musím říci, že to bylo celou dobu v naší režii. Do druhé půle jsme vstupovali s tím, že chceme dát ještě gól, abychom mohli zápas v klidu dohrát. Abychom si mohli vyzkoušet nějaké věci, které se za těsného stavu moc zkoušet nedají. To se nám podařilo, ale místo toho, aby hráči měli zvýšené sebevědomí a zkoušeli ty nacvičené věci nebo signály, tak jsme se dostali do útlumu. Nějakých 20 – 25 minut měl soupeř více ze hry, my jen odkopávali míče ze šestnáctky. Kromě jedné šance tam ale nějaké nebezpečné zakončení neměli. My jsme se pak v závěru zase vrátili do tempa ze začátku zápasu a ještě jsme pečetili na konečných 5:0.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - A. Polák [-] (75. J. Steinberger [-] ) , Z. Peroutka [-] (70. V. Královec II [-] ) , F. Kreuz [-] , D. Karlík [-] , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] , L. Ledvina [-] , K. Kuželka [-] , J. Němec [-] , D. Vavřík [-]

TJ Tatran Chodov
P. Cihlář [-] - J. Hanák [-] (70. P. Holar [-] ) , T. Hruška [-] , R. Čadek [-] , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] (26. L. Ticháček [-] ) , L. Richter [-] , J. Strnad [-] , D. Lorenz [-] , M. Holar [-] , P. Smazal [-]

Hráči zápasu: J. Závodný , M. Blacký .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Říha Zdeněk - BRŮHA Radek, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Postřekovu se nepovedlo utkání u nás, ale doma je silný. 5:2 vyhrají.

Tip: remíza