Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sílu Mrákova na domácím hřišti pocítil i vedoucí Dlouhý Újezd!


Branky


15

Souboj týmů, které mají postupové ambice, vyzněl lépe pro domácí Mrákov, který na své půdě zatím na jaře nenalezl přemožitele a přiblížil se tak bodově postupovým příčkám, když doma porazil první Dlouhý Újezd 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefil jen domácí Váchal

První poločas začali lépe domácí, měli větší nasazení a svým velkým napadáním hosty první hodinu téměř do ničeho nepustili. Po čtvrthodině nedokázal hostující stoper zpracovat vysoký míč a Váchal běžel z poloviny hřiště sám na brankáře, píchl si to kolem něj, ale na štěstí pro hosty netrefil odkrytou branku. Další čtvrthodina utkání patřila hostům, kteří měli díky rychlým krajním záložníkům pár závarů před brankou, avšak buď netrefili branku, nebo byl pozorný domácí gólman Korba. Domácí se tedy dostali z tlaku hostů nejlepším možným řešením a to vstřeleným gólem, když si ve 37.minutě po pasu od stopera Pangerla převzal míč útočník Mrákova Váchal, při kličce nasadil stoperovi Zemanovi neoblíbené housle a zavěsil nekompromisní ranou na zadní tyč – 1:0. Pro Váchala a mrákovský tým velmi důležitá vzpruha, protože po netrefené prázdné brance jakoby na hřišti nebyl. Další akci po trase Dufek-Váchal-Stýskal, kdy zakončoval poslední jmenovaný, však hostující gólman vyrazil a do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Váchal se Stýskalem dvěma slepenými zásahy srazili lídra tabulky, Földeši už jen snížil

Druhý poločas byl od začátku vyrovnaný a hrál se fotbal nahoru dolů. Více ze hry však měli domácí, avšak hostující obrana už si více hlídala Váchala a každý souboj právě Váchala s obranou smrděl zraněním. Právě v 59. minutě nahrával domácí kapitán Jan Dufek do běhu Váchalovi, kterého srazil k zemi stoper Zeman, který se při zákroku bohužel zranil a musel vystřídat. Spolupráce domácího kapitána se střelcem Mrákova však zafungovala v 70. minutě, kdy nalezl Dufek ulici na středu hřiště, Váchal si poradil se třemi bránícími hráči a ve skluzu s pomocí teče dostal míč za brankáře Kopoloviče – 2:0. Váchal tak netrefenou branku odčinil a rázem se utkání zdálo rozhodnuté, protože minutu na to po přihrávce opět od Váchala skóroval další střelec Mrákova Stýskal mezi nohy brankáře a bylo to 3:0. Hosté minutu na to snížili díky Földešimu na 3:1 a tímto výsledkem také zápas skončil. Ambiciózní Mrákov se tedy dotáhl na přední příčky a nyní ztrácí jen 5 bodů na vysněné první místo, kterému se může opět o kousek přiblížit v dalším kole, kdy jede do Bělé, kde hraje v neděli od 10:15.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , V. Duffek [-] , T. Pangerl [-] , M. Smazal [-] - V. Krch [-] (73. P. Vondraš [-] ) , J. Dufek [-] , J. Stýskal [-] (87. V. Král [-] ) , J. Zdráhal [-] , T. Duffek [-] - P. Váchal [-] (76. V. Vojtko [-] )

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - J. Synek [-] , P. Houda [-] , J. Makrlík [-] (81. V. Zeman [-] ) , L. Zeman [-] (59. J. Švábek [-] ) , L. Pernglan [-] , V. Kulíř [-] , P. Hána [-] , T. Janků [-] , P. Földeši [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 48. M. Smazal , 64. J. Stýskal - 69. J. Švábek , 73. J. Synek .
Hráči zápasu: J. Stýskal , P. Váchal .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Frgal Lukáš - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tento duel slibuje pěkný fotbal. Těžké na tipování, ale přikláním se k výhře domácích, kteří jsou doma velmi silným mužstvem a nedávají body zadarmo.