A. Presl 69.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:15

26.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek během čtyř dnů doma dvakrát shodně prohrál, nad jeho síly byly ve formě hrající Štěchovice


Branky


17

Forma dvou celků, které se v tomto zápase utkaly, je jako nebe a dudy. Zatímco domácí Písek tápe a propadá se tabulkou dolů, Štěchovice se mocně drápou opačným směrem. A sérii pěti výher v řadě chtěly natáhnout zajisté i na stadionu u řeky Otavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Platonický tlak Písku nic nepřinesl, naopak štěchovický Batka opět mířil do černého

Hosté pod taktovkou expíseckého trenéra Zbyňka Busty začali náporem, ze kterého vytěžili v úvodu jen dva rohové kopy. Jihočeši se brzy zvedli, jenže nápřah Ulbricha levačkou v 10. minutě nebyl dost razantní a neujal se o chvíli později ani trestný kop Voráčka. Zato v 19. minutě z nevinné akce otevřel skóre štěchovický šutér Batka, jenž obloučkem přehodil trochu zbrkle vybíhajícího Tomu.

 

Větší část poločasu odehráli na útočné půlce písečtí fotbalisté, ale pořádnou šanci aby jeden pohledal. Za zmínku stál střelecký pokus J. Helda, jenže chyběla mu přesnost i razance.

Písek dokázal jen snížit, Štěchovice pokračují v jarní vítězné krasojízdě

Po změně stran nepřišel očekávaný tlak domácích. Pouze Benetka nabíhající ze zadní vlny pálil vysoko nad branku. Naopak v 59. minutě se zviditelnil pětatřicetiletý štěchovický mazák Volešák, ale jeho tvrdou ránu vytěsnil písecký Toma. O pět minut později ale písecký brankář vyběhl daleko dopředu ve snaze zastavit soupeřův brejk, nešikovně se však srazil s dvojicí stoperů a střídající Lukavský snadno zvýšil na 0:2.

 

Domácí Jihočeši se ale nevzdali a v 69. minutě snížil Presl, který byl v tu dobu na hřišti teprve šest minut. Jeho přízemní rána zdálky prošla do sítě kolem pravé tyče. Vedení Středočechů mohl navýšit Batka poté, co ztratil míč jinak dobře hrající Vacovský, avšak jako poslední instance píseckého týmu tentokrát dobře zafungoval Toma. Závěrečná desetiminutovka plus čtyřminutové nastavení patřily domácím a jejich snaze o vyrovnání, z níž rezultovaly dvě velké příležitosti Pince. Po jeho hlavičce v 84. minutě vytáhl Kohoutek míč z brankové čáry, v úplném závěru Pincova střela hlavou zanechala otisk na levé tyči.

 

Zdroj: fcpisek.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Trenér Milan Nousek ml.: "Věděli jsme, co umí soupeř, ale mluvili jsme o tom před zápasem marně. Hlavy jsou nastavené asi jinak, než se snažíme, aby byly. Nezlomí to ani starší hráči. Banální situace rozhodly o tom, že jsme prohrávali o dva góly. Ve druhém případě vázla komunikace. Zkušení fotbalisté by takové situace měli zvládat bez problémů."

Povltavská Fotbalová Akademie
Trenér Zbyněk Busta: "Zápas asi nebyl moc hezký. Nehráli jsme, jak bychom si představovali, i když to mělo určitý náboj. Musím pochválit obranu a gólmana. Domácí tým nás přehrával v některých fázích. Má svoji tvář a věřím, že bude mít výsledky."



Sestavy


FC Písek
M. Toma [-] - F. Vacovský [-] , A. Hanzlík [-] , T. Benetka [-] , M. Voráček [-] (57. M. Held [-] ) , O. Běloušek [-] , D. Pinc [-] , A. Ratkovič [-] , J. Held [-] , R. Vávra [-] , T. Ulbrich [-] (63. A. Presl [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , P. Nehoda [-] (57. J. Lukavský [-] ) , F. Busta [-] , L. Jakobovský [-] , M. Novák [-] (86. Š. Těžký [-] ) , L. Batka [-] (88. M. Štědronský [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (80. Š. Urban [-] ) , J. Košata [-] , L. Woitek [-] (71. D. Novák [-] )

ŽK: 79. L. Jakobovský .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Dujsík Jiří - ČECHLOVSKÝ Ondřej, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Podzimek

Expert: Adam Ordelt
Tip experta: výhra hostů

Štěchovice mě svojí formou na jaře velmi překvapily. Z Písku si odvezou další 3 body a natáhnou svou sérii výher.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Štěchovice a jejich poslední forma jsou překvapením nejen pro mě a s trápícím se Pískem vyhrají za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích