3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

25.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice během poločasu nasázely všechny góly, Ústí si odváží třígólový příděl


Branky


15

Štěchovice už popáté nastupovali na jaře doma a doposavad neztratily ani bod. Jejich forma jistě naháněla velký respekt i Ústí nad Orlicí, které k Vltavě zajíždělo z daleko, ale posilněno vědomím předchozí jasné výhry nad silnými Domažlicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový poločas v podání domácích, Ústí nedokázalo kontrovat

Hosté začali zápas nejhůře jak mohli, už v 5. minutě se dostal na vápně k odraženému míči Novák a přesnou střelou pod břevno otevřel skóre. Poté se hra vyrovnala, Ústí nebylo opticky horší, ale před brankou Štěchovic nic podstatného nevymyslelo. Velká šance ale přišla v polovině úvodního dějství, když Mayer uvnitř šestnáctky našel ještě lépe postaveného Pazderu, který vyloženou šanci zakončil střelou do domácího brankáře.

 

Poté měli hosté ještě dvě příležitosti na srovnání, ale ve 27. minutě po závaru ve vápně vykopl jeden z hráčů Štěchovic dorážku Lněničky z brankové čáry a ve 36. minutě jen promáchl na penaltě Mayer. Jak na to ukázali vzápětí domácí. Běžela 40. minuta a po rozehrání rohového kopu odražený míč razantně dopravil do sítě nejlepší domácí šutér Batka. Hosté na nedůrazné bránění doplatili ještě v nastaveném čase, kdy se po velkém obléhání i nastřeleném břevnu k míči nakonec dostal zkušený Volešák a prakticky dal hostům KO v podobě třetího inkasovaného gólu do šatny.

Druhý poločas se už jen dohrával, další branka nepadla

Rozhodnutý zápas se po přestávce už jen dohrával. Ke cti fotbalistů Jiskry slouží, že bojovali o co nejlepší výsledek. Útoky se střídaly na obou stranách, mnohem nebezpečnější však byli domácí. Jejich největší příležitost nevyužil v 58. minutě Novák, jenž sám před brankářem z pár metrů nechal vyniknout Krátkého. V 65. minutě na druhé straně po průniku a přihrávce Součka pálil z dobré pozice do oblak Mayer. Zápas tak v poklidu dovedli domácí k vítězství, jehož výše sice obrázku hry neodpovídá, ale je naprosto zasloužená.

 

Zdroj: Jan Skácel (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Útočník Lukáš Batka: "Do zápasu jsme vstoupili agresivně a taky gólově. Řekl bych, že z nás bylo strašně moc cítit, jak chceme vyhrát a vrátit jim porážku 0:3 z minulého roku. Zaslouženě jsme vyhráli právě pro změnu my 3:0. Jediné, co mě mrzí, je dost neproměněných šancí."

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Trenér Vladimír Chudý: "Utkání jsme bohužel nezvládli. Soupeř byl důraznější, hladovější a my jsme se s tím nedokázali srovnat. Neměli jsme šanci."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , D. Novák [-] (62. L. Woitek [-] ) , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , M. Novák [-] (80. Š. Těžký [-] ) , L. Batka [-] (80. Š. Urban [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , J. Košata [-] (80. V. Hašek [-] ) , J. Lukavský [-] (70. P. Nehoda [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Pazdera [-] , O. Skalický [-] , P. Chleboun [-] , R. Mufanzwaini [-] , V. Habrman [-] (46. V. Střelec [-] ) , D. Mayer [-] , P. Falta [-] , J. Souček [-] , T. Lněnička [-] (62. M. Krátký [-] ) , P. Langer [-]

ŽK: 11. D. Novák , 65. F. Busta - 33. P. Langer , 37. P. Chleboun .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - ČERNÝ Ondřej, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Marek Volf
Tip experta: výhra domácích

Štěchovicím se daří, mají aktuálně 4 vítězství v řadě. Myslím si proto, že si doma v klidu pohlídají výhru.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích