1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:00

16.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Druhou odpověď Táborsko nenašlo


Branky


23

Při pohledu na tabulku byl favorit jasný, ale všichni víme, že to vůbec nic neznamená. Na umělé trávě sportovního areálu Soukeník chtěla rezerva druholigového Táborska obrat o body Klatovy, které zažívají povedenou sezónu a mohly na úspěšný podzim navázat dalšími body, byť je hned první jarní kolo nečekalo nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový začátek

Vůbec na první jarní gól, i když označení jarní je vzhledem k současnému počasí dosti zavádějící, se čekalo pouhých pět minut. Táborsko zaspalo začátek zápasu a po chybě, kterou potrestal Bálek mezi nohy brankáře, dohánělo jednogólové manko - 0:1. Na to našli ale svěřenci Kamila Tobiáše rychle odpověď. Bežěla 10. minuta a na ukazateli skóre svítily dvě jedničky, to když na polovině hřiště zachytil míč Berešík s Kubcem a připravili Bryantovi možnost skórovat do odkryté branky - 1:1.

 

Domácí se snažili tvořit hru, ale výraznější šance jejich snaha nepřinesla. Klatovy hrály jednoduchý fotbal a soupeři toho příliš nedovolily. Po rychlém začátku a gólu na obou stranách následovala nudnější pasáž, kterou ukončil až poločasový hvizd sudího Lafka.

 

 

Propadlý přímák rozhodl

Jak první poločas skončil, tak ten druhý začal. Oba týmy nechtěly chybovat, a tak se na branku dlouho čekalo. Hodně blízko k ní měl Berešík, ale z přímého kopu rozezněl pouze břevno. Na druhé straně šel sám na branku střídající Kotrba, ale za doprovodu bránícího hráče svatyni minul.

 

Nakonec rozhodla standardka ze 79. minuty, kdy brankář Němeček měl nejspíše zakrytý výhled a Jůda se spolu se svými spoluhráči šel radovat - 1:2. V samém závěru se ještě hosté dožadovali pokutového kopu, ten ale odpískán nebyl. Mrzet je to nemuselo, neboť si své vítězství ve zbytku zápasu pohlídali a odváželi si tak všechny body.

 

Galerie od Daniela Pekaře!



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Petr Kolář, vedoucí týmu: "Zaspali jsme začátek a hned jsme inkasovali. Po pár minutách jsme ale zachytili na půli balon a srovnali jsme. Od Klatov jsme čekali více, hodně to nakopávali vpřed a celkově se hrál takový nic moc fotbal. Nakonec soupeř dal branku z propadlého přímáku a vezl si všechny body. A-tým potřeboval bodovat s Jihlavou, takže jsme moc posil neměli. Pořád to hrajeme s mladými kluky, kteří se to učí."

SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: "Na užší umělce v SA Soukeník se hrála kopaná od začátku od podlahy. Mladíci se chopili taktovky a my je k ničemu nepouštěli. Trpělivě jsme čekali, co domácí vymyslí. Bohužel pro ně nevymysleli nic. My jsme dali góly z brejku a ze standardky, proto jsme bodovali. V závěru jsme měli kopat ještě penaltu, ale... Chtěl bych poděkovat celému týmu a pozdravit tipéry, kteří nám nevěřili. Jedeme dál a budeme se prát celé jaro."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Němeček [-] - T. Postřihač [-] , J. Laszák [-] , F. Radosta [-] (86. P. Kavka [-] ) , P. Schramhauser [-] , T. Kmeťo [-] , L. Mikuláštík [-] , M. Berešík [-] (84. M. Bouchal [-] ) , B. Baidoo [-] (86. C. Vaňo [-] ) , M. Kubec [-] , P. Vandas [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Dolanský [-] , L. Bálek [-] (62. P. Kotrba [-] ) , F. Diviš [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (86. M. Marek [-] ) , L. Krásný [-] (89. A. Aizner [-] ) , D. Tříska [-] (90. M. Lukeš [-] ) , D. Žáček [-] , T. Jůda [-] (80. J. Sojka [-] )

ŽK: 60. M. Berešík - 38. D. Pavlovič , 73. P. Kotrba .
Hráči zápasu: P. Schramhauser , M. Berešík - D. Pavlovič .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lafek David - CICHRA David, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Marek Tvrz
Tip experta: výhra domácích

Domácí s velmi dobrým trenérem Tobiášem nakročí k záchraně a porazí Klatovy ze špičky.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích