Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B poprvé na jaře bez výhry


Branky


14. P. Durda , 64. P. Durda , 69. P. Durda , 81. L. Ryvola , 87. P. Durda - 56. R. Strašák , 73. R. Strašák
14

Šebkovice B se jako první tým postaral o to, že béčko Rapotic poprvé na jaře nebodovalo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Do Šebkovic přijel nejlepší tým jara Rapotice B, které zvítězily všech pět jarních zápasů a zapojily se do bojů o dvě volná místa v Okresním přeboru, na které momentálně ztrácí čtyři body. To samé můžeme říct o Šebkovicích. Takže určitě tento zápas se dal nazvat šlágrem kola. Na podzim se oba týmy rozešly smírně 1:1. V Šebkovicích byl tedy k vidění souboj dvou sousedních týmů v tabulce a hrálo se tedy o prozatimní udržení třetí příčky.

V první půli měli více ze hry domácí fotbalisté a ve 14.minutě otevřel skóre utkání Durda. Hra nadále plynula bez výraznějších šancí, vše podstatné se událo až ve druhém poločase, který byl na góly mnohem pestřejší.

Domácí si výhru pohlídali a dokonce navýšili

Do druhé půle vstoupili lépe hosté a odměnou jim bylo vyrovnání v 56.minutě Strašákem. Rapotičtí pak byli chvíli na koni, ale jen do chvíle, kdy začal úřadovat opět domácí Petr Durda. Ten o chvíli později dvěma brankami v rozmezí pěti minut dovršil hattrick a poslal Šebkovickou rezervu do nadějného dvoubrankového vedení. Hosté se ještě jednou nadechli a Strašák snížil. To bylo ovšem ze strany Rapotic vše a naopak domácí ještě stihli upravit výsledek na konečných 5:2, když protlačil míč za záda Sobotky Ryvola a svou čtvrtou brankou v zápase pečetil výsledek Durda. Po domácím výborném výkonu tak poznala rapotická rezerva poprvé na jaře jaké to je vyjít bodově naprázdno. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Tržil Pavel, hráč: V zápase jsme se dokázali prosadit přes nedůraznou rapotickou obranu. Výsledek utkání mohl dopadnout i jinak, kdyby samostaný únik dokázal rapotický útočník proměnit a srovnat na 2:2. Celkově jsme podali kvalitní kolektivní výkon, ze kterého vyčníval čtyřgólový Petr Durda.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - D. Bílek [-] (72. M. Roupec [-] ) , S. Zikmund [-] , P. Tržil [-] , J. Svoboda [-] (77. M. Pánek [-] ) , E. Pelckmans [-] (46. L. Ryvola [-] ) , P. Hrůza [-] , P. Durda [-] (88. J. Uhlíř [-] ) , R. Svoboda [-] , M. Roupec [-] , J. Holčapek [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - P. Císař [-] , D. Šmarda [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , M. Dvořáček [-] , R. Strašák [-] , V. Němec [-] , M. Laš [-] (42. R. Zezula [-] ) , K. Kovařík [-] (46. J. Tesař [-] ) , J. Dvořáček [-]

ŽK: 60. D. Bílek , 90. J. Uhlíř .
Hráči zápasu: P. Durda - R. Strašák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOVÁŘ Zdeněk - KOLAŘÍK Aleš, KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Oba týmy podávají na jaře dobré výkony a obzvlášť rapotické béčko, které neztratil ani bod.

Tip: výhra domácích