2:1
(1:0)
89. O. Dufek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B porazily doma Myslibořice


Branky


40. R. Svoboda , 78. M. Roupec - 89. O. Dufek
13

V důležitém zápase dvou aspirantů na postup v bojovaly Šebkovice B výhru nad Myslibořicemi 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Šlágr kola byl k vidění v Šebkovicích, kam zavítal druhý tým tabulky z Myslibořic. Oba dva týmy zvládly vstup do jara výborně, když si připsal plný počet bodů. Podzimní zápas skončil hokejovou výhrou domácích Myslibořic v poměru 5:4.Šebkovice B měli v tomto utkání co vracet svému soupeři. Na podzim je Myslibořice porazili v divokém zapase 5:4 a v zimním přátelském utkání zcela jednoznačně 5:1. Hned v úvodu utkání to nevypadalo na revoltu Šebkovic a po pár minutách mohli hosté vést, ale pro ofsajd jim nebyla branka uznána. I v dalším průběhu utkání byli na míči lepší hosté, ale dva samostatné úniky nezakončily přesně a další střely neměly přesnost nebo razanci. Domácí kontrovali pouze nastřeleným břevnem po rohovém kopu a několika idividuálními průniky. Právě po jednom z nich ve 40. minutě ustál David Bílek penaltový atak a přihrál pod sebe Svobodovi, který skrz jesle myslibořického obránce procedil míč do sítě. Špatný závěr první půle pro hosty dokreslila zcela zbytečná červená karta Horáka ve 44. minutě.

Domácí si výhru pohlídali

Ten, kdo očekával poklidné dohrání a kontrolu jednobrankového náskoku pro domácí se šeredně zmýlil. Do druhé půle vstoupili hosté výborně a opět rychle vstřelili branku a obdobně jako v první půli nebyla jim pro ofsajd uznána. Rozdíl jednoho muže navíc nebyl vůbec znát a Myslibořice své hostitele přehrávali, ale vždy skončili na neproduktivní koncovce. Jako blesk z čistého nebe přišla šance pro domácí v 78. minutě, kdy chladnokrevně přehodil brankáře hostí Michal Roupec. Zkorigování výsledku se Myslybořicím povedlo až v 89. minutě kdy rychlé rozehrání autového vhazování a zaváhání domácí obrany dokázal potrestat Dufek.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Šlágr kola, vyrovnaný zápas, do vedení jsme mohli jít už v první minutě, ale branka nebyla uznána pro ofsajd. Po přihrávce rukou od spoluhráče zakončoval Roman Svoboda do prázdné branky a domácí se radovali. Na konci prvního poločasu přišel zkrat Jakuba Horáka, který neudržel nervy na uzdě a oslabil celý tým. Myslím si, že i v oslabení jsme měli více ze hry, ale bohužel 10 proti 12 se hrát nedá. Křivda v několika situacích a různý metr na posuzování zákroků nevěštil šanci na bodový zisk z Šebkovic. Podařilo se nám i vyrovnat, ale branka nebyla uznána pro domnělý ofsajd. Nakonec jsme proměnili asi až 10 samostatný nájezd na branku, ale až v 89. minutě a to už bylo pozdě. A když jinak vážený a zkušený sudí Kalina nenastavil ani minutu, i přesto, že nějakou minutu zdržel on, když se učil počítat kolikrát domácí střídali neudržel Ondřej Dufek nervy a řekl mu co si o jeho předvedeném výkonu myslely celé Myslibořice. Nicméně zápas jsme si prohrály sami, tím, že jsme nedokázali proměňovat šance.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Holčapek [-] , M. Roupec [-] , M. Roupec [-] (46. M. Prokeš [-] ) , J. Fejta [-] , R. Svoboda [-] (76. M. Pánek [-] ) , D. Kašpárek [-] , Z. Eberl [-] (82. E. Pelckmans [-] ) , D. Bílek [-] (55. L. Ryvola [-] ) , P. Tržil [-] , V. Němec [-] (75. M. Uhlíř [-] )

TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] , D. Kunčík [-] , L. Macháček [-] - M. Ludvík [-] , J. Horák [-] , M. Šoustal [-] , S. Marek [-] (76. R. Trpišovský [-] ) - A. Pekárek [-] (62. M. Čapoun [-] ) , O. Dufek [-]

ŽK: 44. V. Němec , 75. D. Bílek , 80. D. Kašpárek - 80. D. Kunčík , 84. M. Čapoun , 89. P. Vejvoda . ČK: 44. J. Horák , 90. O. Dufek .
Hráči zápasu: D. Bílek , D. Kašpárek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KOŘÍNEK Miroslav (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Šebkovice pokračují v dobrých výkonech ze závěru podzimu, a nezastaví je ani druhý tým tabulky z Myslibořic.

Tip: výhra domácích