2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť doma zdolala Okříšky


Branky


18

Fotbalisté Náměště jsou zatím na jaře stoprocentní. Po vysoké výhře v Žirovnici si doma poradili i v okresním derby s Okříšky a vyhoupli se na hřejivou pátou pozici. Jestli si formu udrží i nadále, prověří v dalším kole vedoucí Ledeč. Naopak hosté po parádním podzimním vstupu do soutěže ze svého tempa nadále ubírají. I tak se drží s dvaceti body v klidném středu tabulky na sedmé pozici a v příšítím kole doma hostí poslední Košetice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Domácím se podařil vstup do utkání a již v 9. minutě si zaběhl za obranu hostů Roman DURAJKA, jenž vyhrál důrazný souboj s vyběhnutým gólmanem Fialou a ve skluzu do odkryté branky otevřel skóre - 1:0. Touto brankou se domácí uklidnili. Oba týmy byly takticky dobře připravené, takže se hráči do šancí dostávali těžko. Ve zbytku prvního poločasu spíše dominovala defenzivní taktika, když se hosté stahovali do hlubokého bloku a domácí nikam nespěchali. Jedinou větší šanci si připsal domácí Šimončič, ale Fiala ho bravurně vychytal.

Náskok Náměšť v závěru pojistila

Po přestávce měli mírnou převahu hosté, ale do šancí se dostávali spíše domácí z brejku. Nejdříve neuspěl znovu Šimončič, poté však po velké chybě domácího brankáře v rozehrávce měli tutovku hosté, útočník Dubský ale selhal, když Procházka svoji chybu napravil na poslední chvíli výborným zákrokem, poté co vykopl míč směřující do branky. Poté ještě dvakrát neuspěl hostující Mašek, u domácích se znovu neprosadil Šimončič ani Kašík. O osudu utkání a klid na domácí kopačky přinesla až 86. minuta. Střídající Martin ANNA, který po dvou minutách na hřišti dostal přesnou přihrávku za obranu nadvakrát Fialu překonal a upravil na konečných a zasloužených 2:0.

 

 Zdroj: Jan Jabůrek



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - P. Čermák [-] , J. Rubák [-] , Z. Jonák [-] (87. L. Matějek [-] ) , J. Heres [-] - M. Šimončič [-] (75. M. Matoušek [-] ) , R. Durajka [-] , M. Sedláček [-] , J. Klíma [-] (83. M. Anna [-] ) - D. Svoboda [-] , M. Kašík [-] (66. V. Lampíř [-] )

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , O. Široký [-] (14. J. Tekal [-] ) , I. Večeřa [-] (83. T. Dočkal [-] ) , F. Rampír [-] (79. K. Vostal [-] ) , M. Zeman [-] , R. Ryšavý [-] , P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , O. Benda [-] , V. Němec [-]

ŽK: 35. J. Rubák , 59. P. Čermák , 82. V. Lampíř - 32. J. Tekal .
Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 145. Rozhodčí: Pavlas Jiří - BENEŠ Jiří, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích