5:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 15:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty ve Stráži padly a stále se musí obávat sestupu


Branky


0

Los předposledního, pětadvacátého kola proti sobě postavil dva, ke konci sezóny, poměrně vyrovnané celky, Sokoli Stráž a Trpísty. Stráž sice měla výhodu domácího prostředí, ale prakticky už nemá, oč hrát. To Trpísty se stále ještě musely bát sestupu, protože třináctý Chodov jim stále dýchá na záda, a proto se dalo očekávat, že hosté budou mít více chuti a motivace. Ale Stráž se ve svém posledním domácím utkání zkrátka zahambit nehodlala a také se nenechala. Urvala vítězstív a bere už vcelku nepotřebné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým. Dokázal využít toho, že hřiště ve Stráži je široké a hosté měli problémy pokrývat krajní záložníky domácích. Hra se odehrávala především na polovině hostů, avšak bez výraznějšího ohrožení hostujícího brankáře. Hosté však hrozili z nebezpečných brejků a jen neproměňování šancí jim nedovolilo jít do vedení. Po dvaceti minutách se naopak prosadili domácí a ujali se vedení 1:0. Tímto výsledkem skončil i první poločas. 

Do druhého poločasu nastoupili hostující hráči s cílem výsledek alespon vyrovnat. Domácí však hráli hlavně v útoku velice dobře a brzy zvýšili na 3:0. Hosté však nemínili utkání vzdát. Zlepšili pohyb na hřišti a domácí tým se dostával stále častěji do problémů. Po několika spálených šancích se v 70. minutě prosadil obránce Roman Táborek a za dalších 6 minut snížil Jakub Wintrle na rozdíl jedné branky. Domácí tým byl evidentně zaskočen rychlým snížením a kupil jednu chybu za druhou. Hosté však nedokázali využít spoustu vyložených gólových příležitostí, které si vytvořili.  Když pak v 80. minutě fauloval stopér hostů v pokutovém území útočníka domácích, který nabídnutou šanci s přehledem proměnil, bylo prakticky rozhodnuto. Hosté se ještě pokusili utkání zvrátit, ale to se jim již nepodařilo. Domácí v závěru utkání přidali ještě jednu branku a definitivně si tak pojistili tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Věřili jsme, že jsme schopni ve Stráži bodovat. Bohužel jsme dnes neproměnili spoustu vyložených šancí a to rozhodlo. Domácí si však vítězství zasloužili, protože v produktivitě byli jasně lepší. My se teď musíme připravit na poslední utkání v sezóně, kdy nás čeká tým Baníku Stříbro a pokusit se získat alespoň bod nutný k udržení dvanácté příčky.



Sestavy



TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - R. Táborek [-] , J. Kubašta [-] , J. Sláma [-] , J. Dvořák [-] - R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , M. Hyťha [-] , P. Braha [-] - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-]

ŽK: 50. J. Kubašta .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.