4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty podruhé prohrály a vrací se na sestupové pozice, narazily i v Lázních


Branky


0

Los jedenadvacátho kola zařídil jeden velmi sympatický zápas, který určitě stálo za to vidět. Na jedné straně domcáí Konstantinovy Lázně, které mají výbornou formu a držely se na čtrvté příčce, na straně druhé poté Trpísty. Tým, který byl sice až dvanáctý, ale měl perfektní formu a dokázal porazit i týmy, jako je třeba Sedliště, nebo Újezd. Na jaře prohrál Sokol pouze teď v pátek v dohrávce s prvním Lomem a stal se jedním z nejobávanějších celků soutěže. Oba týmy za sebou měly prohru z páteční dohrávky a otázkou bylo, kdo se přes ni dokáže přenést lépe. Většina sázela na Lázně, které se dokážou otřepat ze všeho. Trpísty podle nich naopak vítězily a hrály tak dobře díky euforii z vítězné vlny a výher proti favoritům a první porážka měla vše ukončit. Zatím tedy nevíme, jak se to na Sokolu Trpísty projeví v dalších utkáních, ale jisté je to, že v Lázních na body nedosáhly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu zápasu měli domácí hráči iniciativu a hlavně míč ve své moci a hosté se od úvodu utkání marně snažili zachytávat útočné výpady domácích. Bylo pouze otázkou času, kdy se domácí prosadí proti hostující obraně. Do konce první půle se jim to podařilo třikrát. V samém závěru prvního poločasu se však podařilo snížit střídajícímu hráči hostů Romanovi Šedivýmu.

Ve druhém poločase se však obraz hry příliš nezměnil. Domácí hráli ze zabezpečené obrany a hráči hostů se i přes občasné náznaky šancí prosazovali jen velice nesměle a nedůrazně. A když se asi deset minut před koncem utkání dostal do samostatného úniku útočník domácích a s přehledem svojí šanci proměnil, bylo o zápase definitivně rozhodnuto. Domácí tým zvítězil zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Do "Konstantinek" jsme jeli s tím, že nemáme, co ztratit. Doufali jsme v lepší výsledek, ale páteční zápas měl na náš výkon větší vliv než jsem očekával a projevila se také absence, v pátek vyloučeného, Reného Táborka, a také to, co mně osobně nejvíc vadí. Nelíbí se mi totiž, že týmy, které mají A-tým i B-tým nasazují hráče z A-týmu do utkání B-týmu. Nač poté mají dvě mužstva, když v obou hraje stejná jedenáctka? Myslím, že je to nespravedlivé i vůči těm stabilním hráčům rezervy. Kvůli množství hráčů se totiž udělá i druhý tým, aby si všichni zahráli a nakonec stejně hrají v obou ti samí hráči. A taktéž mi to vadí i kvůli týmům v soutěži, tedy i kvůli nám. Hrajeme tady třetí třídu okresu, a protože se nám zrovna daří, tak proti nám pak postaví tým o kvalitě, pomalu kraje.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
A. Kolář [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - M. Hyťha [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , J. Kubašta [-] - M. Dvořák [-] , J. Sláma [-] , R. Vrška [-] , P. Braha [-] - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.