Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 13:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov zaspal začátek, ale pak začal soupeře dotahovat, Kladruby ale včas zabraly a domácím body nedopřály


Branky


0

Utkání Částkova a Kladrub neslibovalo divákům příliš velkouv kvalitu. Částkov je ve velmi špatné formě a trápí se nejen celé jaro, ale celou sezónu. Ani Kladruby nehrají ukázkový fotbal a trápily se na předposledním třinácetém místě u dna tabulky. I přesto, že jsou celky ale tabulkovými sousedy, měli mezi sebou čtrnáctibodivý odstup. Kladruby tak přijížděly ni po povinné tři body z dohrávky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladruby se s tím rozhodně nehodlaly nijak mazlit a okamžitě nasadily poměrně vysoké tempo. Rychle se v desáté minutě dostaly do vedení a o dvě minuty déle už dokonce do dvoubrankového. Částkov úvod vbec nezachytil, ale poté začal trochu škrábat a hra se maličko vyrovnala. Do druhé půle už tak Kladrubští střelci drželi půst, ale ti Částkovští na tom nebyli jinak. 

Ve druhé půli se ale Kladruby dokázaly prosadit. Valena zvyšoval na 3:0 a zdálo se, že je rozhoduto. Ale to byl omyl, hosté opraavdu výrazně polevili a dovolili domácím hrát velmi ofenzivně. Zhruba v sedmdesáté minutě to také vedlo ke snížení Částkova a už o pár minut se domácí mohli radovat znovu, kdyby však sudí jejich branku uznal. To se ale pro těsný ofsajd nestalo. Hosty to ale nakonec nakoplo a už Částkov do hry nepustili a vítězství si pohlídali. Na závěr přidal René Duspiva ještě definitivní třešničku na dort. Kladruby odváží tři body za vítězství 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov B
Milan Maczko (Hraničář Částkov): Začátek byl v našem utkání špatný. Zaspali jsme a dostali jsme dva góly. Zbytek zápasu už byl pak ale vyrovnaný a s touto hrou jsme výrazně spokojenější.

TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): My jsme vedli tři nula a to nás trochu ukolébalo. Pak jsme inkasovali a druhý soupeřův gól naštěstí nebyl uznán pro ofsajd, ale to už nás trochu nakoplo a zvýšili jsme na 4:1, a pak už to bylo hotové. Ale máme tři body a tím jsme si splnili to, proč jsme do Částkova přijeli.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
O. Cízl [-] - P. Gajdoš [-] , D. Belliak [-] , M. Špelina [-] , D. Plincelner [-] - R. Kopečný [-] , R. Hrabovský [-] , D. Burda [-] , L. Lebeda [-] - P. Havránek [-] , J. Nekola [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - R. Kaiser [-] , P. Kadlec [-] , J. Šimek [-] , R. Valena [-] - M. Havránek [-] , L. Kotlár [-] , P. Kotlár [-] , T. Kasl [-] - R. Duspiva [-] , T. Kotlár [-]

Místo: M.Chody.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.