2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí získalo velmi důležité tři body s Vykání


Branky


6

Nové Strašecí - Předposlední domácí hostili Vykáň, na kterou se bodově díky výhře dotáhli. Kolo před koncem tak figuruje Nové Strašecí i Vykáň mimo sestupové příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhé dobývání přineslo ovoce

Vykáň vsadila na defenzivu, což domácím vůbec nevyhovovalo. Domácí sice drželi míč, ale vůbec se nedostávali do zakončení. V 15. minutě pálil nad domácí Hartman a o šest minut později dopadl stejně pokus Trnky. Ve 34. minutě napřáhl z přímého kopu Kaválek a do jehož rány vložil jeden z bránících hráčů nohu, po teči byl brankář Kruliš bezmocný - 1:0.

 

V závěru úvodního dějství utekl Trnka a parádně našel před prázdnou brankou Kapka, který již neměl problém poslat míč do sítě - 2:0.

Vykáň pouze snížila, po zápase neudržel nervy brankář Kruliš

Hosté vědomi si dvougólové ztráty museli otevřít hru a začít hrát. Navíc se pro Novostrašecké vyskytovaly mezery pro rychlé protiútoky. Ve svých šancích ale neuspěli Kapek, L. Mrázek a dvakrát Svoboda.

 

Po neproměněných šancích domácích přišel zákonitý trest v podobě inkasované branky. V 65. dokázal snížit Vostárek a rázem bylo zase o co hrát - 2:1. Vyrovnání poté na brankové čáře zabránil brankář Kleinmond. Vykánští měli posledních deset minut obrovský tlak, usadili se na útoční polovině, ale měli problém, nedokázali si vytvočit žádnou šanci.

 

Po odpískání konce utkání navíc neudržel nervy hostující brankář Kruliš, sundal dres a napadl jednoho z diváků, za což byl odměněn červenou kartou.

 

Nové Strašecí zvládlo pomyslný zápas o šest bodů a bodově se dotáhla na právě svého soupeře a před posledním kole v Poříčanech se tým lodivoda Jána Ducára nachází na nesestupové třinácté pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Ján Ducár, trenér: "Soupeř urputně bránil, což nám nevyhovuje. Do plných hrát neumíme. Naštěstí jsme byli za snahu odměněni. Vytvořili jsme si více šancí a naše vítězství je zasloužené, ale ani nemusí stačit, ale budeme věřit, že ano."

FK Čechie Vykáň
Ladislav Drbohlav, trenér: "Bohužel jsme v závěru poločasu dostali druhý gól, což bylo pro zápas bohužel zásadní. Do druhé půle jsme sice nastoupili jako lepší celek a snížili jsme, to bylo ale vše. Rozhodčí utkání ukončil přesně v devadesáté minutě a body zůstaly doma."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - M. Bláha [-] , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] (90. J. Mrázek [-] ) , M. Mžourek [-] , M. Erba [-] , J. Kapek [-] (59. P. Svoboda [-] ) , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , L. Beneš [-] (46. J. Ducár [-] ) , J. Elsnic [-]

FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - D. Galus [-] , M. Cimpl [-] , M. Pavelčák [-] , M. Dlouhý [-] , M. Olmr [-] , J. Dalekorej [-] , M. Kasík [-] , P. Vostárek [-] , M. Lesyk [-] , F. Říha [-]

ŽK: 51. M. Erba , 70. M. Kaválek , 85. P. Svoboda - 34. M. Cimpl , 56. M. Olmr , 68. D. Galus . ČK: T. Kruliš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Polák Ivo - STUMPF Jaroslav, ČECHMÁNEK ING. Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Zápas, který může dopadnout jakkoliv, ale šťastnější budou domácí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích