J. Kukač 14.
O. Puk 33. (vl.)
M. Kučaba 64.
M. Klauz 77.
M. Večera 79. (p.)
5:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lídr z Poříčan schytal bůra v Nespekách


Branky


14. J. Kukač , 33. O. Puk (vl.) , 64. M. Kučaba , 77. M. Klauz , 79. M. Večera (p.) - 68. M. Gajdasz , 70. B. Nádeníček
7

Nespeky - Vedoucí celek z Poříčan zavítal na Benešovsko do Nespek, kde se dost možná zrodilo překvapení kola. Poříčany totiž bodovat nedokázaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nespeky s dvoubrankovým náskokem

Úvod zápasu nezastihl lídra soutěže z Poříčan zrovna v tom nejlepším světle. Již v 9. minutě se zranil stoper Štěch a to byla pro hosty velká komplikace. Navíc Nespeky byly lepším týmem a již ve 14. minutě to přetavily v gólovou radost, když se trefil přesně Kukač - 1:0.

 

Poříčany si vůbec nedokázaly vytvořit šanci a navíc si ve 33. minutě srazil míč do vlastní brány po centru Konopiského Puk - 2:0. 

Poříčany sice stáhly manko na rozdíl jedné branky, ale to bylo z jejich strany vše

I druhá půle začala zraněním a střídáním ve stejné minutě, jako v poločase prvním, když nuceně musel odstoupit hostující Puk. V 64. minutě se navíc domácí mužstvo trefilo potřetí po gólu Kučaby - 3:0.

 

Zdálo se být hotovo, ale Poříčany ukázaly, že jsou po právu lídrem soutěže a během chvíle snížily na rozdíl jediné branky. V 68. minutě se prosadil po individuální akci Gajdasz - 3:1. O dvě minuty později hlavičkoval přesně po standardní situaci Nádeníček a rázem to bylo jen o gól - 3:2.

 

Poříčany se snažily srovnat, ale v 77. minutě přišla chyba ve finální fázi, po které následoval rychlý brejk, na jehož konci byl zakončující Klauz - 4:2. Výsledku dal definitivní podobu v 79. minutě Večera, který proměnil penaltu - 5:2.



Ohlasy k zápasu



SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Už od 10. minuty, kdy se nám zranil stoper Štěch, se nám nedařilo. Nikdy bych neřekl, že jeden hráč může ovlivnit výkon mužstva. Celou sestavu jsme museli zpřeházet, a bylo hned vidět, že je zle. Domácí byli ve všech směrech lepší a do kabin šli zaslouženě za stavu 2:0. Na začátku druhé půle se zranil Ondra Puk. Domácí nás stále přehrávali a přidali další gól. Poté Gajdasz udělal sám krásnou akci a snížil. O chvilku později jsme se radovali opět, kdy ze standardky udeřil Nádeníček. Místo toho, abychom využili to, že jsme psychicky nahoře, přišel rychlý brejk a opět jsme inkasovali. Domácím gratuluji, podali velmi dobrý výkon. My jsme nehráli na sto procent a to se nechci vymlouvat na zranění hráčů. Ale je to fotbal a za týden hrajeme znovu."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , A. Konopisky [-] , M. Večera [-] , A. Varkoček [-] - M. Kučaba [-] (82. S. Peterka [-] ) , D. Pešta [-] (89. L. Maršoun [-] ) , J. Kukač [-] , L. Braný [-] - M. Klauz [-] (90. Š. Hamajda [-] ) , P. Mikolanda [-] -

SK Poříčany
M. Janocsko [-] - D. Vild [-] (46. J. Puk [-] ) , P. Janda [-] , M. Ramšák [-] , B. Nádeníček [-] , O. Puk [-] (54. F. Stárek [-] ) , M. Gajdasz [-] , J. Prejsek [-] , J. Štěch [-] (9. D. Pergl [-] ) , J. Šmidrkal [-] , P. Zdeňka [-]

ŽK: 17. M. Večera , 26. A. Konopisky - 47. M. Ramšák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kinčl Vlastislav - HRON Karel, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: remíza

Myslím si, že lídr soutěže prohraje na penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů