0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanova Huť zlomila sérii nezdarů v Manětíně


Branky


0

Hosté se konečně dočkali vítězství, s nulou vzadu dokázali dobýt hřiště posledního Manětína. Na druhém místě tak mají aktuálně náskok čtyř bodů.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo od samotného začátku vyrovnané, důležitý moment přišel po zhruba půlhodince hry. Poslední se zbavil v pokutovém území dvou protihráčů, ale následně byl faulován a k nelibosti domácího celku sudí odpískal pokutový kop. Ten proměnil Martin Veselovský a poslal tak svůj tým do vedení. Srovnat mohl Kolesa, který šel sám na hostující branku, ale skórem nepohnul. Fanoušci tak ve druhé půli čekali velký hon za vyrovnáním, ale stal se pravý opak.

 

Hosté totiž hned z kraje druhých pětačtyřiceti minut domácím odskočili do pohodlného náskoku. Martin Lakó využil nepřesné manětínské ofsajd pasti a řítil se prakticky od půlky sám na bránu, nabídnutou příležitostí nepohrdl. Duel ještě mohl zdramatizovat Bulín, ale pouze nastřelil břevno hostující branky. Heřmanova Huť se tak po pěti nezdarech raduje z vítězství, naopak domácí  zapisují šestý neúspěch v řadě.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Manětín
Radek Vandrovec: „Vyrovnaný zápas, který rozhodla sporná penalta v prvním poločase. Na šance bylo utkání vyrovnané.“

TJ Heřmanova Huť
Vladimír Vavřina: „Podprůměrné utkání, fotbal plakal. Spousta nepřesností, hra byla rozháraná.“



Sestavy


TJ Sokol Manětín
V. Dostál [-] - A. Bachmann [-] , T. Vošta [-] , R. Vandrovec [-] , D. Janouškovec [-] - L. Tintěra [-] , P. Zelenka [-] , P. Bulín [-] , J. Kronďák [-] - J. Kolesa [-] , P. Souček [-]

TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - M. Šůla [-] , M. Urbanczyk [-] (60. J. Giebel [-] ) , V. Lakó [-] , V. Paveza [-] - M. Veselovský [-] (35. V. Mencl [-] ) , M. Poslední [-] , M. Lakó [-] (48. R. Čonka [-] ) , J. Lakó [-] - B. Németh [-] , P. Gust [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.