1:1
(1:0)
70. J. Smolarčík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

19.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín veze cenný bod


Branky


11

 

V utkání čtvrtého jarního kola se domácí nováček soutěže i s jarní ambiciózní posilou Kovaříkem pustil do novojičínských s plnou vervou a od začátku si vytvořil územní převahu vyjádřenou především mnoha „standardkami“, z nichž velmi nebezpečně ohrožoval obranu i novice v brance Nového Jičína Šupolíka.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hosté se sice také snažili, ale jejich akce končily, opět s mnoha nepřesnými přihrávkami, na kopačkách domácích „kopálistů“ a na dostřel domácí svatyně se dostali po deseti minutách hry, jenže sražená střela Vokouna skončila jen rohovým kopem a o chvíli později mířila hlavička Macíčka po přímém kopu Farkase vedle. 

 

 

 

Pak se ukázal svou kopací technikou zkušený domácí Urban, ale jeho střela z přímého kopu ze třiceti metrů skončila na štěstí pro hosty jen na břevně jejich branky.

 

 

 

Pár minut poté, se již domácí mohli radovat, když si po obětavém zákroku Nipperta na poslední chvíli před pronikajícím Kovaříkem vybojovali rohový kop. A z něj skončila hlavička Dohnálka z osmi metrů za zády Šupolíka - 1:0.

 

 

 

Jedinou nebezpečnější akci hostí v této fázi hry byla po rohu Farkase hlavička Smolarčíka, která skončila jen na břevně branky domácího Studeného.

 

 

 

Tlak domácích sílil, z něho vytěžili další rohový kop, ze kterého vyrazil Šupolík hlavičku Dohnálka nad břevno.

 

 

 

Brzy poté snad stáli u hostí „všichni svatí“ protože z nařízené penalty za faul na Urbana, trefil Kyselý jen břevno branky Šupolíka.

 

 

 

Šupolík se vyznamenal i deset minut před přestávkou, když zmařil šanci Adamovského pojistit vedení domácích.

 

 

 

Krátce před přestávkou vypracoval Juříček míč pro Smolarčíka, ale ten o něj před šestnáctkou při kličce přišel a slabá střela Macíčka ze šestnáctky nenadělala domácímu brankáři žádný problém.

 

 

Ještě skoro celou čtvrthodinku druhého poločasu měli určitou územní převahu domácí, ale hosté zpřesněnou kombinační hrou, jim začali dělat dosti značné problémy při stálém útočení, ústícím ve velkou převahu mezi osmapadesátou až sedmdesátou minutou, kdy se domácí skoro nedostali za půlící čáru.

 

Po dlouhé přihrávce od Švece byl v dobré šanci vyrovnat Wolf.

 

 

 

Po dosud nejpěknější akci utkání se dostal míč od Wolfa na hranici šestnáctky k volném Macíčkovi, ale ten střílel bez přípravy jen „pánu Bohu do oken“.

 

 

 

Další krásná kombinační akce hostí byla ukončena odmávaným ofsajdem a vše po jejich tlaku, vyvrcholilo za úmyslné hrání rukou Krajčoviče v šestnáctce nařízenou penaltou, kterou bezpečně proměnil Smolarčík - 1:1.

 

 

 

I po vyrovnání se hosté hrající přesilovku o vyloučeného Krajčoviče, dále snažili o vstřelení druhé branky a stále se nebezpečně tlačili před domácí šestnáctku a do ní, s jednou výjimkou střely domácího Urbana z úhlu, kterou Šupolík vytěsnil s námahou nad břevno.

 

 

 

Když už se síly na hrací ploše vyrovnaly po druhé žluté kartě Nipperta, měl gól na kopačce osamoceně pronikající Smolarčík, ale proti brankáři neuspěl.

 

 

 

V obrovské šanci byl Juříček, z čehož byl rohový kop se střelou Staňka vedle. S blížícím se závěrem utkání musel domácí brankář vyboxovat nebezpečný centr Wolfa před   branku, aby po dalším po centru Farkase, vychytal zblízka hlavičku Smolarčíka, následná střela Juříčka po autu Farkase a přihrávce od Macíčka jen těsně minula tyč domácí branky.

 

 

 

Když ve dvouminutovém nastavení zmařil gólman Šupolík včasným dalekým vyběhnutím a odkopem průnik Kovaříka a cestu do branky hostí si nenašla ani hlavička střídajícího Orsága po přímém kopu Urbana, rozešli se soupeři s remízou docela odpovídající průběhu hry v obou poločasech.

ZDROJ: www.fknj.cz



Ohlasy k zápasu



FK Nový Jičín
trenér, Pavel Hajný: S výsledkem můžeme být pravděpodobně spokojeni, ten první poločas nebyl z naší strany dobrý, soupeř sice hrál jednoduše, ale z jedné standardky nám dal branku, měli tam ještě další šance a nedali penaltu, takže v té v situaci se chleba lámal. V tom prvním poločase jsme pokračovali ve výkonech jako v předcházejících jarních zápasech. Druhý poločas byl z naší strany přece jen lepší, více jsme drželi balóny, i když jsme ještě i zbytečně balóny odevzdávali. Ale byli jsme pohyblivější a asi jsme si za druhý poločas zasloužili i vyhrát, ale když to celkově zhodnotím, tak bod je podle mě spravedlivý. ZDROJ: www.fknj.cz



Sestavy


MFK Bruntál
Z. Studený [-] - J. Urban [-] , K. Vitoul [-] , T. Adamovský [-] , M. Kovařík [-] , M. Kyselý [-] , S. Lavrovič [-] (71. J. Blažek [-] ) , M. Galus [-] , J. Hrabovský [-] , J. Dohnálek [-] (81. Z. Orság [-] ) , J. Krajčovič [-]

FK Nový Jičín
P. Šupolík [-] - T. Wolf [-] , M. Švec [-] , F. Nippert [-] - J. Klepáč [-] (68. I. Preči [-] ) , V. Vokoun [-] (46. P. Urbanovský [-] ) , M. Staněk [-] , P. Macíček [-] , J. Juříček [-] - J. Smolarčík [-] - M. Kiss Farkas [-]

ŽK: 15. M. Galus , 35. J. Krajčovič , 54. J. Urban , 81. T. Adamovský , 89. J. Hrabovský - 34. M. Švec , 40. F. Nippert . ČK: 69. J. Krajčovič - 74. F. Nippert .
Počet diváků: 390. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - HUDEC Martin, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích