2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

18.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín těsně udolal Ústí


Branky


11

 

Utkání domácího, v tabulce čtvrtého celku proti poslednímu týmu soutěže, který za sedmnáct předcházejících zápasů uhrál jen čtyři body za remízy a v prvních dvou kolech jara odešel poražen se skóre 0:13, moc krásy nepobralo, když to byl spíše „boj“ v podstatě skoro po celý zápas uprostřed hřiště a dosti daleko od obou branek.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Zejména domácí příznivci očekávali v tomto utkání od „svých hochů“ solidní výkon se ziskem tří bodů, což se nakonec sice podařilo, ale ke spokojenosti trenéra a nakonec i diváků, bylo hodně a hodně daleko.

 

 

 

První minuty zápasu sice patřily domácím s vybojovaným rohovým kopem a centrem Farkase daleko za brankovou čáru, pak se stále více začali dostávat do hry hosté s určitými náznaky útočení, zvláště po nepřesných přihrávkách a nakopávaných míčích domácích.

 

 

 

Při tom se sice domácí dočkali po centru Macíčka a hlavičce Smolarčíka gólu, ale ten nebyl uznán pro odmávaný ofsajd.

 

 

 

Několik minut poté už se hosté mohli oprávněně radovat z vedoucího gólu, o který se po ztrátě míče Macíčka, na půli hřiště a individuální akci, postaral velmi aktivní Křenek, který nadvakrát překonal Tichánka - 0:1.

 

 

 

Do poločasu si sice oba celky vytvořily určité příležitosti ke vstřelení gólu, ale ty zůstaly nevyužity, když největší měl už „na cestě“ na přestávku Smolarčík, který se hrnul na branku hostí, ale obránci se stačili vrátit a o šanci vyrovnat, jej vcelku bez problémů připravili.

 

 

 

 

Hned dvě minuty po zahájení druhé půle mohl zvýšit vedení hostí opět Křenek, který se dostal přes Farkase do brejku, ale naštěstí pro domácí kopl zbrkle v šestnáctce z dobré pozice vedle branky.

 

 

 

Pět minut na to přišla po útoku Sencovici a jeho zpětné přihrávce od brankové čáry další šance hostí, ale Holoubek ani nadvakrát Tichánka nepřekonal.

 

 

 

I v této fázi hry byl „útok“ domácích zcela bezzubý nebo vlastně by se dalo napsat, že skoro žádný, na druhé straně zmařil další šanci Křenka dobře postavený Tichánek.

 

 

 

U domácích sice byla vidět snaha o útočení a dosažení změny stavu alespoň na remízu, ale v mnoha případech zůstávalo jen u snahy, z níž stojí za zmínku jen hlavička Smolarčíka po centru Švece vedle, poté po sólu velmi nebezpečná střela Macíčka, kterou zlikvidoval brankář Benkopf vyražením na roh. 

 

 

 

Chvíli poté už se mohli z gólu radovat i domácí, když po akci Staňka, si jeho centr před branku srazil rukou střídající Smolka a z nařízené penalty rovněž střídající Preči nadvakrát překonal Benkopfa, který mu nejdříve doprostřed branky kopnutý míč vyrazil, ale na jeho dorážku hlavou už nedosáhl - 1:1.

 

 

 

Po vyrovnávacím gólu se domácí do soupeře, ve snaze dát vítěznou branku, více zakousli, vytvořili si tlak, z něhož měli dobré šance.

 

 

 

Po centru Farkase nedosáhl na dlouhý míč u brankové tyče střídající Klepáč, poté nezakončil akci Klepáče se Švecem,  Smolarčík, po patičce Prečiho šel do sóla deset minut před koncem Macíček, ale brankář mu šanci zmařil.

 

Když už se blížil závěr zápasu a hosté se asi už viděli v šatně s bodem za remízu, přišel centr Macíčka do pokutového území na hlavu Prečiho, který jej zúročil ve vedoucí gól - 2:1.

 

 

 

Poté co po přihrávce od Klepáče trefil nabíhající Macíček boční tyč branky hostí, v již v nastaveném čase vyrazil Tichánek na roh nebezpečnou střelu z deseti metrů Bočana a pak ještě Macíček nepřeloboval daleko z branky vyběhnutého Berkopfa, mohli se domácí radovat z plného bodového zisku po dlouhé sérii sedmi zápasů bez vítězství.

 

 

 

ZDROJ: www.fknj.cz

 



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Pavel Hajný, trenér: Zápas byl z naší strany špatný. Ze začátku jsme soupeře přehrávali a dali jsme i branku, ale ta kvůli ofsajdu neplatila. Soupeř poté potrestal naši chybu a šel do vedení. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení a poslali na hřiště jako druhého útočníka Prečiho, který zápas dvěma brankami rozhodl. Náš výkon ve druhém poločase, ale byl takový nemastný, neslaný. Nakonec jsme zvítězili, ale musím zdůraznit, že po špatném výkonu. Střídání Prečiho jsme měli připravené. Má sice nějaké nedostatky, ale branku dát umí, tak jsme na něj vsadili. Nebylo na co čekat, když jsme prohrávali 0:1. ZDROJ: www.fknj.cz




Sestavy


FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - T. Wolf [-] , M. Švec [-] , F. Nippert [-] - M. Staněk [-] (65. J. Klepáč [-] ) , J. Juříček [-] , P. Hurta [-] , V. Vokoun [-] (46. I. Preči [-] ) , P. Macíček [-] - J. Smolarčík [-] - M. Kiss Farkas [-]

TJ Sokol Ústí
R. Bernkopf [-] - D. Hutník [-] , P. Křenek [-] , R. Vladik [-] , R. Žingor [-] (76. P. Vladař [-] ) , J. Šnejdrla [-] , J. Pančochář [-] , P. Holoubek [-] (62. V. Smolka [-] ) , P. Sencovici [-] , J. Smolka [-] , P. Bočan [-]

ŽK: 55. P. Hurta , 84. F. Nippert , 90. J. Smolarčík - 73. P. Sencovici .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: MAYER Petr - VOLEK Stanislav, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích