1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

22.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý záchranářský souboj skončil remízou


Branky


14

V Rýmařově se mezi sousedy ze samého dna tabulky hrálo o moc důležité body, které mohly výrazněji přilepšit bodovému zisku obou soupeřů. Ti za klidnějšími vodami pomalinku ale přece začínají pokukovat ze vzdalujících se břehů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomu také odpovídal úvod zápasu, který v úvodních osmi minutách nabídl spíše opatrnou podívanou. Poté v 8. minutě Spartak vystřihl brejk, který potáhl Michal Šrom, předložil míč na hranici šestnáctky, odkud se Jiří Koláčný ideálně trefil do horního růžku domácí branky a mohli jsme slavit vedení ! 0:1

Spartak byl v prvním poločase při chuti. Václav Ondřejka v 15. minutě prokličkoval obranou hostí, z ideální pozice jej vytlačil obránce, míč poté před branku na šestnáctku vrátil Michal Šrom a zakončující Jaroslav Zlámal poslal míč po zemi těsně vedle branky. 

Domácí zahrozili v 21. minutě. Tilkeridis potáhl akci po straně, aby nakonec střela Navrátila skončila sražená na rohovém kopu. 

Krásnou akci představil Spartak v 32. minutě. To Michal Šrom našel přihrávkou před bránou Jiřího Oulehlu, který z otočky tvrdě vystřelil, brankář Rýmařova Kameník však pohotově zasáhl a střelu vyrazil. 

Na druhé straně se do otevřené obrany řítili hráči Rýmařova v 34. minutě. Domácí Navrátil se chystal k zakončení v ideální pozici, skluzem však akci utnul vracející se David Kostka. 

Situaci domácím hráčům zkomplikovala 37. minuta, v níž byl za úderem pěstí vyloučen Petr Navrátil. 

Za poměrně atraktivní první půlí poté udělal tečku přímý kop Spartaku v 44. minutě, který zahrál Václav Ondřejka, trefil však při něm jen seshora břevno domácí brány.

Do druhého poločasu nastoupil Spartak zdánlivě se všemi triumfy v kapse – jednobrankové vedení, hra proti desítce hráčů a dobrý dojem z první půle.

Opak byl ale pravdou. Domácí se na hřišti pohybovali lépe a dokázali spolehlivě smáznout nevýhodu jednoho hráče v poli. Dlouhou dobu však nic kromě několika nepřesných zakončení nepředvedli.

Počty na hřišti se nicméně srovnaly, když v 66. minutě obdržel za faul u postranní čáry svou druhou žlutou kartu Tomáš Pospíšil a poroučel se pod sprchy. 

Spartak sice tahal za kratší konec, pozorná obrana a taktická hra jej nicméně pořád držely i s hubeňoučkým vedením.

To se začalo otřásat v 77. minutě, kdy prošla kolmice na domácího Šupáka, proti němuž vyběhl brankář Jelínek, jemuž se domácí útočník vyhnul, ale od míče před prázdnou bránou jej dokázala odtlačit naše obrana. 

Brankář Spartaku se poté nenechal zaskočit v 78. minutě po přízemní střele domácích, kterou se snažil usměrnit Šupák, avšak i tentokrát se skóre nezměnilo. 

V 89. minutě výtečně vypíchl míč obranné linii Rýmařova Michal Šrom. Miroslav Tureček zavezl míč k pokutovému území, kde si jej předali Šrom s Ondřejkou a centrovaný míč se snesl k volnému Michalovi Minářovi před domácí branku. Zakončení útočníka Spartaku ve vyložené příležitosti bohužel nesměřovalo mezi tři tyče, s pomocí obrany domácích se míč dokutálel jen na rohový kop.

Za to následoval pro Spartak trest. V 91. minutě domácí vystupňovali svůj tlak a s veškerou vehemencí se tlačili do pokutového území. Spartakovští obránci při prvním horkém závaru míč ještě dokázali odkopnout. O 20 sekund později se však míč ze zahraného autu snesl do pokutového území k volnému Šupákovi a ten Spartaku ukázal, jak se má zakončit před brankou, když poslal míč přesně na zadní tyč Jelínkovy branky. 1:1

Již na podzim zasadil Rýmařov Spartaku direkt v 88. minutě, když Navrátil rozhodl o výhře 4:3, tentokrát Spartak přišel o vedení a to jej může hodně mrzet. Remíza tak potěšila konkurenty obou týmů, neboť žádný z těchto soupeřů se po vzájemném zápase ke klidnějším vodám vůbec nepřiblížil.



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Dnešní zápas se mi hodnotí těžko. Rozehráli jsme jej dobře, vedli jsme, hráli proti deseti. Řekli jsme si, že musíme ve snaze vydržet a že domácí nesmíme podcenit. Přesně to se v druhém poločase stalo a nakonec se z toho stala nejhorší hra, kterou jsme za poslední dobu vůbec předvedli. I my jsme šli do desíti, přesto máme vyloženou šanci na potvrzení vedení, ani to nedáme a nakonec po propadlém dlouhém autu přijdeme o vedení v nastaveném čase. Nedá se nic dělat, holt musíme hrát dál a uvidíme, na co to bude stačit.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - L. Kundrátek [-] , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] (80. R. György [-] ) , P. Kundrátek [-] , T. Šupák [-] , N. Tilkeridis [-] (72. J. Furik [-] ) , K. Kocúr [-] , D. Dydowicz [-] , P. Navrátil [-] , J. Lesák [-]

SK Spartak Hulín
P. Jelínek [-] - T. Pospíšil [-] , M. Šrom [-] , F. Smrčka [-] (60. M. Minář [-] ) , M. Vyskočil [-] , J. Oulehla [-] (86. M. Tureček [-] ) , J. Koláčný [-] (80. E. Sedláček [-] ) , J. Zlámal [-] , T. Josl [-] , D. Kostka [-] , V. Ondřejka [-]

ŽK: 43. P. Kundrátek , 87. K. Kocúr - 34. T. Pospíšil , 37. M. Šrom , 68. V. Ondřejka , 70. P. Jelínek . ČK: 37. P. Navrátil - 65. T. Pospíšil .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: ZAORAL Vít - MRÁZEK Peter, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude zajímavý zápas, ve kterém by mohlo rozhodnout domácí prostředí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích