Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Naděje na zvrat zhasla po třech minutách


Branky


28

Kouřimští za celý první poločas téměř neohrozili branku Herese a Býchory na hřišti dominovaly. Ve druhé půli vykřesali domácí rychlou brankou naději, ale ta hned zhasla po penaltě Chlumského. Další nelichotivý výkon Kouřimi donutil trenéra Hrdličku k okamžitému ukončení spolupráce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouřimští se těžko dostávali na útočnou polovinu

Duel mezi Kouřimí a Býchory nabídl atraktivní fotbal. Zejména hosté se snažili kombinovat a předvádět pohledné kombinace. První branka padla po přímém volném kopu z levé strany, když Adam Vyhnánek se snažil překvapit domácího brankáře přímou střelou na bránu. Havránek míč vyrazil, avšak k pouze k nohám Ondřeje Vaňkáta, který míč uklidil do sítě - 0:1.

 

Druhá branka padla po krásném pasu Jirkovského na Jakuba Vyhnánka, který si míč z levé strany posunul blíže na střed a míč z dvaceti metrů poslal za záda bezmocného Havránka - 0:2. První poločas nabídl další příležitosti, ty však další brankovou oslavou neskončily. Dominance Býchorských byla tak veliká, že domácím, kteří měli potíže lepit sestavu a během první půle několikrát zatočili posty, umožnili pouhé dvě slabé střely na bránu, se kterými si Heres v pohodě poradil.

Okamžitě po utkání rezignoval trenér Hrdlička

Druhá půle přinesla branku Kouřimi, když zaváhání v hostující obraně využil Daniel Procházka - 1:2.

 

Býchory však zareagovaly okamžitě a chytrý průnik Pěkného byl zastaven faulem. Následnou penaltu s přehledem proměnil Petr Chlumský - 1:3. Hosté byli na hřišti suverénní a nepřipustili dramatický průběh. Naopak přidali další branky.

 

Únik z půlky hřiště proměnil střelou podél brankáře Adam Chvalovský na 1:4. Další okénko v kouřimské obraně našel Josef Teplý a přidal na 1:5. Střelecké hody uzavřel Petr Pěkný, který prudkou ranou z dobrých pětadvaceti metrů překonal Havránka 1:6 a gólovou radostí oslavil svůj dnešní parádní výkon.

 

To, co se dneska dělo v našem podání na hřišti jde shrnout do jediného slova – ostuda", komentoval dnešní výkon okamžitě po zápase předseda kouřimského oddílu Jan Břečka a zhurta pokračoval: "Sráží nás i narůstající marodka, ale to nelze brát jako výmluvu. Fotbal snad ani nikdo hrát nechtěl, kromě soupeře, který si po zásluze odvezl tři body a bohužel i pár šrámů. Našlo by se pár hráčů, kteří se snažili, ale bohužel fotbal je kolektivní hra a jako celek jsme totálně propadli. Netrénuje se, hledají se výmluvy a to všechno se pak spojí do takového výsledku, jaký byl k vidění před vlastním obecenstvem. Každý se cítí dotčený, když se na něj zakřičí. Je na čase zase shodit ega, vrátit se na zem a věřit, že to, kde se teď nacházíme, je pomyslné dno, od kterého se můžeme zase odrazit k zodpovědnosti a chuti dělat něco navíc. Protože jinak to nepůjde. Po dnešním utkání skončil na vlastní žádost trenér Hrdlička, kterému bych rád touto cestou poděkoval za práci, kterou v Kouřimi odvedl."

 

 Autor reportáže: Ondřej Vaňkát (BCH)



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Břečka, předseda oddílu: Nejen svou hrou, ale i svým chováním jsme tentokrát Kouřimi moc dobré jméno neudělali. A to platí nejen o hráčích, ale o realizačním týmu. Diskuze se soupeři a především s rozhodčím opravdu nepatří na fotbalové trávníky. Navíc, když se to hodnotí s odstupem a člověk musí sklopit hlavu a přiznat, že to bylo spíš z frustrace, než objektivního pohledu.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Zápas byl zcela v naší režii. Od začátku do konce jsme měli utkání pod kontrolou a na hřišti jsme dominovali. Kombinace nám klapala, organizačně jsme zvládali eliminovat soupeřovy akce. Jediná škoda, že jsme vlastní chybou neumožnili Heresovi udržet čisté konto. Padaly krásné branky. Všechny hráče je třeba pochválit, odvedli skvělou práci.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] , R. Světnička [-] , J. Keltner [-] , T. Ružinský [-] , J. Charvát [-] (60. J. Bělohlávek [-] ) , M. Havránek [-] , J. Paclík [-] , M. Tománek [-] , D. Procházka [-] (74. J. Kočí [-] ) , O. Štuller [-]

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - A. Vyhnánek [-] , J. Vyhnánek [-] , P. Kedršt [-] , J. Teplý [-] , Š. Váňa [-] , A. Chvalovský [-] (76. K. Koubek [-] ) , Z. Jirkovský [-] , P. Chlumský [-] , O. Vaňkát [-] (62. L. Funda [-] ) , P. Pěkný [-]

ŽK: 15. M. Havránek , 26. J. Paclík , 39. J. Keltner , 50. D. Procházka , 65. J. Holub .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALA Luboš - NAVRÁTIL Milan (N), LANGRÁF Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Kdo v tomto zápase uspěje je hodně těžké tipovat. Domácí podávají nevyrovnané výkony a hosté zase hrají jen po vápno.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů