Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice schytaly druhý debakl za sebou


Branky


26

Po solidním vstupu do sezóny nyní Žiželičtí tápou a po výprasku v Dobrém Poli inkasovali tentokrát o gól více od rezervy Velimi. Ta se tímto výsledkem vyhoupla do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod na debakl nevypadal

Velimi sice chyběli dva stabilní hráči sestavy (Nedbal, Jelínek), ale naopak dva se vrátili (Hrabal, Srp). I to byl důvod, proč si hosté chtěli odvézt z Žiželic body. Ani je nestrašila loňská jednogólová porážka ani dva šutéři v zeleno-černém dresu Kubelka s Korčákem. Dresy byly mimochodem drobným problémem, protože hosté měli výtku, že jsou oba týmy v tmavém oblečení, ale rozhodčí Havlas na toto nijak nereagoval.

 

Prvních patnáct minut nevypadalo na debakl domácích. Ti se snažili, běhali, často vyhrávali osobní souboje, bojovali, ale to nestačí. Chyběla šikovnost v zakončení i větší fotbalovost. Přes kvalitní obranu Velimi se těžko dostávali a v brance měli hosté nadstandardního brankáře Svobodu. Největší příležitost v úvodu měl Jehlička, který nebezpečně vystřelil a jak ukázal další průběh teprve se zastřeloval. Velimští se jen rozkoukávali.

 

V 17. minutě hosté poprvé udeřili. Hrabal zahrával trestný kop, brankář míč vyrazil a nestárnoucí Marek Kyncl byl nejrychlejší a míč dorazil do sítě - 0:1. Velimští se uklidnili a začali přitápět pod kotel. Už ve 21.minutě zahájil Kyncl cestu za hatrikem. J. Vlk vystřelil, míč se dostal ke Kadlecovi, ten ho dal pod sebe a Marek Kyncl zvyšuje skóre - 0:2.

 

Hra se zklidnila, hosté drželi míč a hráli svoji kombinační hru. Čekalo se, jak odpoví domácí mužstvo, které bylo vývojem hry zaskočeno. Těsně před pauzou se skóre měnilo potřetí. Zkušený Čepelák dlouhým nákopem uvolnil na pravé straně Kadlece, ten popotáhl míč a přesně ho naservíroval na vysunutého Aleše Jehličku - 0:3.

Velimská fotbalová filharmonie koncertuje

O poločase musel velimskou sestavu opustit J. Vlk a naskočil J. Kasal. To znamenalo určité změny v rozestavení. V 53. minutě hosté trochu zaspali a domácí měli tutovku. Jejich hráč dostal míč před brankaře Svobodu, ten snad umí hypnózu, hráč domácích ho z očí do očí trefil a bylo po šanci.

 

Velimští zrychlili a ovládli zápas. Koncertuje především ofenzivní trojka Kadlec – Jehlička – Kyncl. Zapojují se další. V 55. minutě centruje L. Vlk z levé strany Alešovi Jehličkovi do běhu a ten z první nekompromisně skóruje - 0:4. Za pár minut Velim pokračuje. V 62. minutě opět L. Vlk a zleva uvolňuje Kyncla, ten dává na Aleše Jehličku, který uzavírá svůj čistý hatrick - 0:5.

 

Ofenzivní trio je v laufu. Kyncl ukazuje, že má smysl pro kolektivní hru. Dostává se sám před brankáře, ale místo střely volí přihrávku doprava na Dana Kadlece a ten skóruje do prázdné branky - 0:6. Po dalších dvou minutách je debakl dokončen. Marek Kyncl završil také hatrick. Neskutečnou ranou asi z 18-20 m prostřelil brankáře - 0:7.

 

Byla to krásná tečka za zápasem, ve kterém velimské béčko ukázalo svoji kvalitu. Posledních pětadvacet minut se už jen dohrávalo. To už velimští mysleli na zápisné. Utkání řídil rozhodčí pan Petr Havlas z Nymburka. Svůj úkol splnil a hlavně utkání řídil nestranně. Za to jsem ho pochválil a poděkoval.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: První poločas z naší strany tak špatný nebyl, ale srážely nás laciné chyby při bránění, kdy odražený balón vždy doběhl první hráč hostí a sám pohodlně skóroval. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že se pokusíme s výsledkem něco udělat. Hned ze začátku jsme měli dvě stoprocentní šance, první Fořt a druhou Kubelka, ale bohužel, jak je naším zvykem, jsme neproměnili. A po čtvrté brance jsme přestali hrát . Tak zápas dopadl jak dopadl.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Výborný výkon našeho mužstva. Neskutečně řádila naše ofenzivní trojka. A k tomu se přidali i ostatní. Neviděl jsem slabinu. To ještě chyběli kvůli dovolené ve formě hrající dva hráči. Pochválit musím domácí mužstvo, které se snažilo, ale dnes snaha nestačila. Také prostředí bylo velmi příjemné a přátelské. Nikdo nám nenadával. Díky.



Sestavy


SK Žiželice
P. Capalka [-] - M. Midloch ml. [-] , V. Konhefr [-] , M. Živný [-] , M. Bubeník [-] - J. Korčák [-] , A. Schánel [-] (73. M. Midloch st. [-] ) , S. Rous [-] , D. Mejvald [-] - J. Fořt [-] , L. Kubelka [-] -

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Hrabal [-] , M. Kosina [-] , O. Kosina [-] , R. Čepelák [-] - L. Vlk [-] (75. M. Horník [-] ) , J. Vlk [-] (46. J. Kasal [-] ) , A. Srp [-] (73. D. Pych [-] ) , A. Jehlička [-] - M. Kyncl [-] (78. J. Klingr [-] ) , D. Kadlec [-]

Hráči zápasu: D. Kadlec , M. Kyncl , A. Jehlička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlas Petr - ŽIVNÝ David (N), ČERVENKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Marian Češner
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Souboj čtvrtého a třetího týmu tabulky by mohl patřit k tahákům kola. Žiželičtí určitě chtějí zapomenout na debakl minulého kola.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů