3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany ztratily vyhraný zápas


Branky


26

Po dvaceti minutách vedli hosté v Tuchorazi o dvě branky a v hlavách Krakovanských se začal rýsovat možná i dvouciferný výsledek. Ale domácí to nepoložili a dvěma góly v závěrech poločasů vybojovali penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách to bylo 0:2

Možná že s pocitem snadno získaných bodů přijeli do Tuchoraze hráči Krakovan. A úvodní minuty tomu nasvědčovaly. Domácí borci obdrželi v prvních dvou kolech patnáct gólů a inkasovali hned v začátku třetího utkání.

 

Hned v první minutě pelášil na Bartyzala Olexa, ale na domácího gólmana ještě nevyzrál. To patnáctá minuta byla pro hosty radostnější. Přetažený centr z rohového kopu vrací zpět z druhé strany Sixta a Luděk Tlučhoř uklízí míč do brány - 0:1.

 

Po dalších třech minutách to vypadalo, že se osud Tuchorazi začíná naplňovat. Sixta ideálně vybídl Jana Malinu, ten obešel i Bartyzala a do prázdné zvyšuje na 0:2. V dalších minutách se ale zranil hostující tvůrce hry Tomáš Sixta a na hřiště se dostal Špinka. A absence tohoto hráče se ukázala jako klíčová.

 

Na 0:3 mohl zvýšit střídající Špinka, ale tváří v tvář gólmanovi volí přihrávku na ještě výhodněji postaveného Oberreitera, ale tu domácí vystihli, přišlo dlouhé přenesení hry na druhou stranu, kde s k míči dostal Robert Nývlt a brankou do kabin snížil na 1:2

 

V poslední minutě mohlo být srovnáno. Po faulu Olexy zahrává domácí tým penaltu, ale čaroděj Douděra drží náskok hostů.

Topol v poslední minutě srovnal skóre

 

Obraz hry druhé půle byl diametrálně odlišný. Domácí cítili šanci a zatlačili Krakovanské. Ti se spoléhali na brejky, ale jejich příležitosti nebyly dobře vyřešené, častokrát je zastavil ofsajd a nebo špatná přihrávka. Obrovskou příležitost k nyvýšení náskoku měl opět Špinka, ale po samostatném brejku o míč spíš zakopl než aby vystřelil a Bartyzal jej v klidu sebral.

 

Ke konci zápasu se začíná hra přiostřovat, padají žluté karty, ale Krakorky stále vedou. Až do nastavení. Poslední dlouhý nákop domácích přeletí oba hostující stopery, na míč vybíhá Douděra, ale Pavel Topol jej stačil přelobovat a srovnat - 2:2.

Bartyzal dvakrát úspěšný

Penaltové rozuzlení přineslo druhý bod domácí Tuchorazi. Bartyzal byl dvakrát proti střelcům Krakovan úspěšný a protože domácí střelci mířili přesně, vezou Krakorky pouze jeden bod.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Do utkání jsme nastoupili s určitými obavami, i přes to, že naši sestavu konečně posílili dva mladí borci z dorostu a dostavili se všichni zkušení hráči, bez kterých to taktéž nejde. Prvních pětadvacet minut měl více ze hry soupeř a podařilo se mu vstřelit dvě branky. My jsme se ale nenechali zastrašit a přidali jsme na důrazu a bojovnosti, což se nám vyplatilo a vstřelili jsme branku. Těsně před koncem prvního poločasu jsme ovšem bohužel neproměnili penaltu. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že rozhodně nepovolíme a postupně jsme převzali otěže zápasu do svých rukou a v závěrečném tlaku jsme srovnali na 2:2. V penaltovém rozstřelu musím vyzdvihnout gólmana, který chytil dvě penalty. Zápas hodnotím celkově velmi pozitivně, všichni kluci se snažili, bojovali a hráli do konce, tak snad nám to vydrží. Díky Borci.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Tak za tenhle výkon nás nikdo nepochválí. Měli bychom si uvědomit, že nejsme žádný fotbalisti. Vždycky jsme vyhrávali zápasy nasazením a týmovým výkonem. V tomto zápase nebylo ani jedno. Musíme co nejrychleji tento hnus zápas hodit za hlavu a jít dál. Podpoříme to tréninky a připravíme se na Dobré Pole. Nakonec, se chci omluvit fanouškům, kteří nás doprovází na každý venkovní zápas v hojném počtu. Takhle se o body nehraje, ale my se polepšíme!!!



Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Bartyzal [-] - J. Hrdinka [-] , R. Nývlt [-] , J. Mučka [-] (83. V. Houžvička [-] ) , P. Šafář [-] (86. J. Moravec [-] ) , T. Novák [-] (46. J. Veselý [-] ) , T. Černý [-] , P. Topol [-] , M. Vosecký [-] , T. Bílek [-] , L. Trnka [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - A. Dostál [-] , J. Malina [-] (74. D. Chvojka [-] ) , P. Kozel [-] , J. Olexa [-] (81. P. Strejcius [-] ) , J. Oberreiter [-] (71. V. Novotný [-] ) , L. Tlučhoř [-] (49. S. Šindelář [-] ) , Z. Vodvářka [-] , J. Gerhát [-] , M. Kutil [-] - T. Sixta [-] (27. J. Špinka [-] )

ŽK: 36. T. Novák , 52. L. Trnka , 54. P. Topol - 64. J. Špinka .
Hráči zápasu: L. Trnka , R. Nývlt , P. Šafář .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - SODOMA Daniel (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tuchorazi to ještě nesedne.

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra hostů

Tuchoraz se ve druhém kole o gól zlepšila, ale i tak to na Krakovany stačit nebude

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů