D. Týma 50. (p.)
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchorský Chlumský odmítl tři body


Branky


50. D. Týma (p.) - 68. J. Vyhnánek
28

Vyrovnané utkání začalo se zpožděním, protože se čekalo na rozhodčího. Po čtyřiceti minutách se mohlo začít a diváci viděli urputný souboj, kde branky padaly až po změně stran. V poslední minuitě mohl rozhodnout z penalty Chlumský, ale neproměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bitva o střed pole

Utkání dvou týmů s ambicemi o přední příčky začalo zhruba o čtyřicet minut později, jelikož nominovaný sudí Kučera nedorazil. Bleskově však zareagoval sudí Vosejpka, který pískal předzápas rezervy Jestřábky s Novou Vsí hrané od 14 hodin, a tak se vrátil a odpískal i utkání druhého týmu Jestřabí Lhoty. Toto zpoždění mělo za následek, že oba týmy se musely udržovat v provozní teplotě daleko déle, než jsou zvyklé.

 

Zápas začal ihned šancí domácích hráčů, když nákopem za obranou linii Býchor se dostával do dobré pozice útočník Jestřabí Lhoty. Z následného přímého kopu však nevytěžilo domácí mužstvo vážnější ohrožení branky. První poločas byl však celkově spíše bojem a žádné velké příležitosti si hráči vytvořit nedokázali, diváci mohli vidět jen náznaky šancí. Drtivá většina první půle se odehrála ve středu hřiště plného osobních soubojů. Přesto jsme mohli sledovat zápas solidní úrovně.

Málek lapil penaltu v posledních vteřinách

Ve druhé půli převzaly taktovku Býchory a postupně začal být domácí brankář v permanenci. Býchory se dostávaly do několika šancí, avšak ke gólu bylo prozatím daleko. V padesáté minutě zahrávali hosté rohový kop a z následného protiútoku trestali domácí. V pokutovém území byl faulován Šindelář a následnou penaltu proměnil kapitán Miloslav Klička - 1:0.

 

Býchorským tato "facka" pomohla,  od té doby byli na hřišti dominantní a díky tomu i stav utkání vyrovnali. V 68. minutě po centru Kedršta skóroval Jakub Vyhnánek - 1:1. Hosté i nadále přitápěli pod kotlem. V poslední minutě díky své aktivitě dostali šanci zvrátit utkání v podobě pokutového kopu. Sám faulovaný Chlumský však penaltu neproměnil a tak utkání v základní hrací době skončilo remízou 1:1.

 

Autor reportáže: Ondřej Vaňkát (BYCH)

Na penalty jen 2:3

V penaltách měli více štěstí býchorští fotbalisté, když posledním pátým kopem přisoudil druhý bod Býchorům nestárnoucí Karel Koubek.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Problémem byl chybějící rozhodčí, ale obětavě přijel rozhodčí Vosejpka. Samotné utkání bylo do sedmdesáté minuty naprosto vyrovnané, ale my jsme se pak trošku zhoršili po vystřídání. Závěr zápasu patřil plně hostům. Málek nám zachránil bod v posledních vteřinách, když lapil penaltu Chlumskému. V rozstřelu jsme byli bohužel horší.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Hned v prvním utkání nám los přisoudil nepříjemného soupeře. Sestoupivší Jestřabí Lhota má velmi kvalitní střední zálohu, což předvedla i v utkání. Nám se podařilo všechny tři hráče na zkoušku získat, takže jsme nastoupili posíleni o brankáře Herese, záložníka Pěkného a útočníka Váňu. Utkání začalo o 40 minut déle a na hře se to projevilo. Týmy byly dle mého soudu lehce rozhozené a na kvalitě hry to bylo znát. Soupeř kvalitně bránil v postavení, kdy se nám nedařilo kombinovat ve střední řadě. Dlouhé míče za obranu a následné náběhy našich rychlých útočníků nám nevycházely. Ve druhé půli šel na hřiště Koubek místo Váni, který měl drobné zdravotní problémy, a my jsme mohli zužitkovat lépe delší balóny. Jestřabí Lhota postupně i odpadala fyzicky a my kombinovali po celé ploše daleko lépe. Bohužel zbytečná penalta nás dostala do problémů. Paradoxně nám to pomohlo a soupeře jsme přehrávali. Vyrovnali jsme a hnali se za otočením výsledku. Po několika neproměněných šancích jsme odmítli v poslední minutě vyhrát utkání nařízenou penaltou. Následné penalty jsme zvládli lépe, avšak zde byly šance 50:50. Za mě pro nás dva body zasloužené, možná i ztráta bodu. Druhý poločas jsme soupeře moc do hry nepustili. V příštím utkání zajíždíme do ambiciózních Třech Dvorů, kde se může odehrát prakticky cokoliv.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - P. Kesner [-] (68. J. Věříš [-] ) , D. Týma [-] , J. Hron [-] , M. Skalický [-] , A. Krupka [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] (84. P. Kureš [-] ) , V. Šindelář [-] (54. T. Kubíček [-] ) , M. Mikeš [-] , M. Dohanič [-] (68. F. Čáslavský [-] )

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - V. Pošík [-] , P. Pěkný [-] , J. Vyhnánek [-] , P. Kedršt [-] , O. Vaňkát [-] , Z. Jirkovský [-] , Š. Váňa [-] (46. K. Koubek [-] ) , A. Chvalovský [-] , P. Chlumský [-] , M. Škopek [-]

ŽK: 64. M. Dohanič - 50. P. Kedršt , 50. M. Škopek .
Hráči zápasu: L. Málek , J. Hron , P. Kesner - O. Heres , J. Vyhnánek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUČERA Jaroslav - MACHURKA František (N), LANGRÁF Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tuším, že Škopíno na Jestřábku taktiku nenajde.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Velké derby hned na začátek. Věřím domácím.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích