Šutéři z Libodřic se konečně čapli


Branky


28

Fanoušci Libodřic se těšili na okamžik, kdy se začne týmu střelecky dařit. Tato chvíle přišla nyní a odnesly to Žiželice, které doma schytaly osm gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libodřičtí domácí překvapili náporem

Libodřice, kterým se dosud nedařilo střelecky, přijely k důležitému utkání na hřiště Žiželic, které byly v tabulce pouze o bod za nimi. Ale ani Žížalky nejsou v herní pohodě a tak necelá stovka diváků s napětím očekávala, jak bude zápas vypadat.

 

Zápas jako takový ovšem začal pro hosty výborně. V 7. minutě se za vápnem opřel do odraženého míče Václav Dittrich a s malou tečí skončila střela pod břevnem - 0:1. V 17. minutě si domací obrana nedokázala poradit s dlouhým nákopem. Zaváhání dokázal využít Marek Hrstka a lobem přes golmana zvyšoval na 0:2.

 

Potom přišla hluchá pasáž, kdy se domácí snažili udělat něco s hrou. To se jim dařilo, byli více na míči a opticky to vypadalo, že mají převahu. To vyústilo ve 33. minutě. Hrstka ztratil míč na soupeřově polovině, domací šli okamžitě do rychlého protiútoku. Centr ze strany dokázal správně usměrnit Lukáš Kubelka - 1:2. V obraně se hosté špatně domluvili a dali tak soupeři možnost skórovat.

 

Jenomže radost domácím vydržela pouze tři minuty, než se do míče opřel Pavel Sova a uklidil ho do pravého spodního rohu branky - 1:3. Do konce poločasu neproměnili ještě tutovky Hovorka, kdy po rohu nedokázal prostřelit obranu s brankářem a Škopek, který v jasné pozici hlavičkoval nad. První polovina tak skončila 1:3 a řekl bych, že to byl výsledek, který neodpovídal předvedené hře.

Poločas Milana Pánka a Libo

Do druhého poločasu šli hosté s tím, že soupeř bude chtít rychle vstřelit kontaktní gól. To byla pravda, ale žádný vyložený tlak si nevytvořili a tak přišel poločas Pánka a celých Libodřic.

 

"Hráli jsme už skoro to, co jsme chtěli. Zisk balonu a kombinace tak, abychom soupeře trochu rozběhali", konstatoval po zápase Pavel Škopek. V 51. minutě svedli souboj David s Goliášem (Škopek x Bubeník). Tentokrát větší přetlačil menšího. Dal pod sebe na Milana Pánka a ten se nemýlil - 1:4.

 

O dvě minuty později se trefil opět Lukáš Kubelka, kdy si Korčák navedl míč zleva doprava. Předal Kubelkovi a ten po obhození Baška na zadní korigoval 2:4

 

Po tomto gólu bylo na hřišti už jen jedno mužstvo. Soupeř po 60.minutě odpadl a tak hosté sypali, co se vešlo. Nejprve Pánek neproměnil samostatný nájezd. Potom Škopek nastřelil břevno po perfektní kombinaci na trase Škopek - Pánek - Pohanka - Škopek.

 

Jak se má proměňovat samostatný nájezd ukázal Marek Hrstka v 65.minutě - 2:5. Podruhé v zápase se trefil i Vašek Dittrich po kombinaci ve vápně s Pohankou 2:6.

 

Zavěr byl v režii Milana Pánka. V 85. minutě Škopek vedl míč středem a kolmicí vyslal Pánka. Ten šupal sám na branku a to, co udělal s brankářem domacích, stálo za to. Posadil ho na zadek a dovedl míč až za čáru - 2:7. V 90.minutě pečetil Pánek hattrick technickou střelou na zadní tyč z hranice šestnáctky - 2:8. "Už jsem chtěl vystřelit, ale viděl jsem lépe postaveného Salaha. Tak jsem mu to přistrčil a on se nemýlil", radoval se po zápase Pavel Škopek.

 

Autor reportáže: Pavel Škopek (LIB)

 

 

 





Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: To, co se dělo v našem podání na hřišti, jde shrnout do jediného slova – ostuda. Sráží nás i marodka, ale to nelze brát jako výmluvu. Fotbal snad ani nikdo hrát nechtěl, kromě soupeře, který si po zásluze odvezl tři body. Našlo by se pár hráčů, kteří se snažili, ale bohužel fotbal je kolektivní hra a jako celek jsme totálně propadli. Netrénuje se, hledají se výmluvy a to všechno se pak spojí do takového výsledku, jaký byl k vidění před vlastním obecenstvem.

FK Libodřice
Pavel Škopek, hráč: Začnu asi tím, že se nám zápas kryl s Béčkem  a tak nás jelo dvanáct + hrající trenér Lancik. Je škoda, že se to takhle kryje, protože jsme přišli o 20 - 30 diváků a hráče, kteří by jistě dostali více příležitostí. Utkání jsme zvládli a konečně jsme protrhli střeleckou smůlu. Je mi upřímně líto některých kluků soupeře. Například Michala Bubeníka ,který tomu něco dá, je vidět, že se snaží, ale sám to nezvládne. Kolem 80. minuty jsem se podíval na lavičku domácích a tam byl pouze trenér Špaček s hlavou v dlaních.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: VLK Karel - ŽIVNÝ David (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2018 10:26
Hodnocení zápasu
14. 10. 2018 09:00
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 11:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 15:32
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Remízoví králové uhrají plichtu i v Žiželicích. A druhý bod vezmou hosté po penaltách.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 09:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 08:59
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:42
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích