Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Houslový koncert Třech Dvorů


Branky


28

Veliký favorit přijel odehrát zápas pátého kola do Tuchorazi a Třídvoráci byli od začátku ti, kteří chtěli vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedmnáct minut k prvnímu zásahu

"Takovéto zápasy se hodnotí velice dobře", začal hodnocení třídvorský lodivod Vladimír Novák a pokračoval: "Do zápasu jsme šli s jasným cílem vyhrát, ale že to bude takhle jednoduché jsem si nepředstavoval." 

 

 

Už ve třetí minutě měl velkou šanci Slezák, v jedenácté Malý pod tlakem netrefil soupeřovu svatyni, ale v minutě sedmnácté už začal houslový koncert pod taktovkou Linharta, který našel nabíhajícího Dana Stojku a ten se z první nemýlil - 0:1.

 

 

Po krásné kombinaci na jeden dotek rozjel další akci Kalivoda, který našel na milimetr přesně Slezáka a zakončující Jan Malý se trefil přesně - 0:2. A opět to byl Slezák, který nacentroval do vápna na Lukáše Kmocha a ten hlavou nedal brankařovi žádnou šanci a zvýšil na  0:3.

 

 

 

Ve třicáté šesté minutě se postavil ke standartní situaci z 25 metrů Franta Suchánek a krásnou střelou zvýšil skóre na 0:4. Potom hosté trošičku polevili a Tuchorazští dokázali potrestal brankou Tomáše Nováka na 1:4. Na 1:5 minutu před pauzou to byl opět Jan Malý.

 

 

Domácí zápas odevzdali

"Do druhé půle jsme šli s tím, že je potřeba nastřílet co nejvíce branek a v klidu dohrát zápas", pokračoval v hodnocení Vladimír Novák.

 

 

A to se jim dařilo, dobře kombinovali, soupeře do ničeho nepouštěli a vytvářeli si tlak, ze kterého pramenily další šance a góly. V šestapadesáté minutě navýšil skóre Lukáš Kalivoda, o tři minuty později završil hattrick Jan Malý.

 

 

V 68, 70, a 78.  minutě byl při střelecké chuti kapitán František Suchánek a navyšoval skóre a nejen on, ale dále Lukáš Slezák a Matěj Lihart až na děsivých a konečných 1:12.

 

 

Tři Dvory tak stále neztratily ani bod a jsou společně s velimskou rezervou na čele tabulky. Opačný pól patří právě Tuchorazi, která stále čeká na první výhru.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Uvědomovali jsme si, že nastupujeme proti velmi zkušenému soupeři a snažili se mu nedat moc prostoru, což se nám ze začátku dařilo. Bohužel nám chyběl pohyb navíc a většině hráčů i dravost. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že budeme aktivnější, což nám vydrželo tak prvních 15 minut a zbytek zápasu jsme vypustili úplně.

TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: V zápase jsme jednoznačně dominovali ve všech směrech, kluky chválím za předvedený výkon.



Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - B. Hanzl [-] , J. Mučka [-] , T. Novák [-] , T. Bílek [-] , M. Bláha [-] , J. Veselý [-] , V. Houžvička [-] , L. Trnka [-] (63. D. Sodoma [-] ) , P. Topol [-] , M. Vosecký [-]

TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - Z. Hejduk [-] , M. Linhart [-] , F. Suchánek [-] , L. Slezák [-] , D. Stojka [-] , J. Biško [-] , L. Kmoch [-] , L. Kalivoda [-] , J. Malý [-] , J. Rak [-]

ŽK: 25. L. Slezák .
Hráči zápasu: F. Suchánek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: FREUND Karel - ŠIMŮNEK David (N), LINHART Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Lucie J.
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Favoritem jsou nesporně Třídvorští, ale pokud poskládají domácí kádr a opíší taktiku od Libodřic, mohou hosty potrápit.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů