FOTO: Janov si ve druhé půli došel pro výhru


Branky


5. M. Bradáč , 57. V. Kinter , 75. J. Kail - 12. -. Liviu
19

Na janovském tvrdém povrchu se představila Sýkořice. Tu čekal těžký a nepříjemný soupeř, který chtěl potvrdit cenné body z Řevničova. Sýkořice sice zvládla na první branku odpovědět, na další už nikoliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vyrovnání

Janov vstoupil do zápasu dobře a v 5. minutě šel do vedení. Kopáček svým výkopem našel M. Bradáče, který šel sám na Růžičku a nezaváhal - 1:0. Sýkořice se ve 12. minutě dočkala vyrovnání. Po sérii zaváhání a zmatků v janovské defenzivě práskl do míče Vasile Stanciu a srovnal - 1:1. Po vyrovnávací brance takovou převahu domácí neměli, přesto ale mohli skórovat. M. Bradáč byl vysunut sám Kailem, ale na Růžičku nevyzrál. Podobně dopadl i další samostatný nájezd janovského kanonýra, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Janov dotáhl zápas do vítězného konce

Janov šel do druhé půle s jasným cílem. Oproti soupeři šel za výhrou a odměněn byl v 57. minutě. Kinter se opřel volejem do míče a ze dvaceti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:1. Krásný gól padl v 75. minutě, kdy M. Bradáč z autového vhazování našel Kaila, který práskl do míče a ten o tyč zamířil do šibenice - 3:1. Ke konci se sám před Růžičkou zjevil Konvalinka, ale napálil břevno.

 

Další střelecký pokus vyslal Kail, ale svou krásnou trefu nezopakoval, Růžička byl na místě. Sýkořice si vypracovala pouze šanci Vasileho Stancia, který hlavou poslal míč do Kopáčkových rukavic. Zasloužené tři body tak zůstaly ležet v Janově.

 

Galerie od Lukáše Ilberga!



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: "Proti Sýkořici byli povinné 3 body. Ze začátku to vypadalo na debakl pro soupeře, když jsme od 5. minuty vedli a šance furt přibývali, jenže pak jsme dostali gól a přestalo se nám dařit. Když Venca Kinter bombou s dálkou dal na 2:1, tak jsme se opět zvedli a soupeře k ničemu nepustili. Jsem rád, že se mi povedlo dát konečně góla zase a ještě takového pěkného. První a poslední takový. Ještě bych chtěl podotknout chování soupeře, když nepochopitelně jeden z hráčů srazil na zem našeho fanouška a ještě dělá jakoby nic. Tohle do fotbalu nepatří a rozhodčí ho měl okamžitě vyloučit. Takže si myslím, že rozhodčí vůbec nezvládal tenhle zápas. Ale 3 body jsou a to je hlavní. Příště zajíždíme do Branova, který má celkem slušnou defenzivu, snad se nám ji podaří prolomit."




Počet diváků: 30. Rozhodčí: KALAJ René - BENDA Milan (N), ŠULC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 9. 2018 21:30
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

Janov nám ukázal, jaká je daň za neproměněné šance. Sýkořice nedisponuje tak kvalitním kádrem, aby Janov potrápila.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích