3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 13:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Lubné obral o body Mšec


Branky


25

Ve čtvrtém kole přivítala Mšec na svém hřišti nováčky soutěže z Lubné. Hosté si v minulém kole zastříleli proti Slabcím, nyní ale bylo jasné, že tento zápas jednoduchý nebude. Rozhodně ale Lubná nepřijela jako poražený a dokázala domácím připravit během zápasu velmi těžké chvíle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trejbal znovu pálil ostrými

Od začátku utkání byli domácí aktivnějším týmem. V klidu rozehrávali od stoperů a ti dlouhými balony hledali nabíhající útočníky. Lubenští se prezentovali defenzivní hrou, kdy odráželi všechny útočné pokusy domácích a na polovině hřiště čekali na svoji příležitost v podobě rychlých brejků, které v soutěži především Trejbal předvádí.

 

Opatrná hra uzavřená před vlastním vápnem se hostům nakonec vyplatila, protože nedošlo k jedinému přímému ohrožení branky. Naopak na druhé straně po přesné přihrávce za obranu Trejbal vyrazil do samostatného úniku. Brankář Doubrava se mu ještě pokusil výběhem zmenšit střelecký úhel, ale Trejbal ho pohotově přehodil a ve 33. minutě poslal hosty do vedení - 0:1.

 

Po vstřelené brance byl obraz hry podobný jako na začátku zápasu, domácí se pokoušeli nákopy překonat lubenskou obranu, ale marně. Ze situace nakonec těžili opět hosté, když ve 44. minutě Trejbal opět dostal míč do brejku a podruhé překonal Doubravu – 0:2.

Mšec zvládla vyrovnat

Do druhého poločasu se daleko lépe nastupovalo baníkovcům, kteří urvali díky dobré taktice a trpělivé hře dvoubrankové vedení. To přispělo i k tomu, že hosté v druhé půli více drželi balon a snažili se kombinovat na středu hřiště. Téměř dvacet minut se jim dařilo nepustit domácí do žádné šance, ale chyba přece jenom přišla.

 

V 63. minutě se otevřel střed hřiště a nikým nehlídaný Kučera prošel až na hranici velkého vápna, odkud vystřelil. Jeho pokus Herink pohotově vyrazil, ale na dorážku Janouška, která vrátila domácí do hry, již byl krátký - 1:2. Domácí vycítili příležitost k vyrovnání a vysunuli dopředu dalšího hráče pro podporu ofenzívní činnosti. Lubenská obrana tak byla pod neustálým tlakem a vydržela odolávat až do 80. minuty.

 

Stav utkání srovnal hlavou střídající Chlád, který po standardní situaci na zadní tyči hlavou poslal míč za záda Herinka – 2:2. Hosté se ještě pokusili o rychlý protiútok, ale Bok v zakončení selhal. Na druhé straně se domácí také pokusili zvrátit utkání ve svůj prospěch, ale samostatný brejk Janouška po přiťuknutí Jurgovského parádně vychytal Herink a uhájil tak remízu. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí a berou tak z utkání dva body.

Očima Zdeňka Vopata, trenéra Lubné

"Dnes jsme sehráli velice dobrý zápas, věděli jsme o kvalitě domácího týmu a tomu jsme přizpůsobili taktiku, která nám prakticky celý zápas vycházela, a kdyby se ve druhém poločase nestalo něco zvláštního, k čemu se ještě dostanu, tak jsme zde mohli v klidu i vyhrát, protože domácí, přestože měli opticky navrch a drželi více míč na svých kopačkách, tak my hrozili z rychlých a nebezpečných brejků, které jsme bohužel mnohokráte zazdili špatným finálním řešením a tedy nevstřelili i více branek. Bohužel ve druhém poločase se začaly dít divné věci a tím mam na mysli rozhodování hlavního arbitra Šváchy, který v prvním poločase předvedl výborný výkon, nechal hráče obou týmů hrát a na kvalitě zápasu to bylo znát. Najednou začal obracet zákroky proti nám, obracel dokonce i standardní situace, které byly jasně zahrány mimo hřiště domácími hráči a vrcholem byla zcela až směšně vymyšlená penalta, kdy se smáli i domácí diváci. Naštěstí lajnová sudí paní Prosbová ukázala až neuvěřitelnou odvahu a po konzultaci s ní musel sudí Švácha velice neochotně penaltu odvolat. Prostě skandální výkon a já opět musím konstatovat, že dvakrát v týdnu plus jeden den přes víkend se s klukama, ve svém volnu a zadarmo, věnujeme fotbalu a potom nám ho, takovýto sudí, zcela záměrně takto zdehonestuje. A ještě za to dostane zaplaceno!!! Škoda, že sudí v nižších soutěžích dostávají za zápasy zaplaceno, měli by se nejprve dostat do vyšších soutěží a potom žádat peníze, stejně jako to mají hráči. Ale je mi jasné, že zrovna tato sorta rozhodčích by zadarmo pro fotbal neudělala nic."



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Tomáš Janoušek, obránce: "Do první půle jsme vstoupili hodně laxně. Převahu v držení míče jsme měli, ale nedokázali jsme se střelecky prosadit, soupeř poctivě bránil. Snažil se nakopávat balóny za naší obranu, což se mu při prvním gólu podařilo a prohrávali jsme. Pak jsme dostali naší nedisciplinovaností druhý gól a z první půle jsme šli poraženi. Druhá půle už patřila pouze nám. Na soupeře jsme nastoupili, z čehož se nám podařilo snížit, kdy Jakub Kučera vystřelil pár metrů za velkým vápnem, gólman vyrazil balón jen před sebe a já jsem dorazil pod tlakem levou nohou balon do brány. Náš tlak stále trval, dokázali jsme vyrovnat. Mohli jsme jít i do vedení, narazil jsem si s Jirkou Jurgovskim, šel jsem sám na branku, ale v rozhodující chvíli jsem selhal a brankář mě vychytal. Pak už zápas spěl k pokutovým kopům, kde se vytáhl náš brankář Pavel Doubrava, který chytil dvě penalty a my jsme ze hřiště odcházeli se dvěma body."

TJ Baník Lubná
Leoš Klik, obránce: "Odehráli jsme velice dobré utkání, kde bych chtěl ocenit hlavně bojovnost a týmovou hru. Mšec je velmi kvalitní tým, přesto se nám povedlo ze dvou šancí dvakrát skórovat. To považuji za velký úspěch, protože obvykle s úspěšností ve finální fázi dost bojujeme. Většinu zápasu jsme odehráli pod tlakem, takže logicky přišly chyby a s nimi i vyrovnání domácích. Penaltový rozstřel je už loterie, ale i tak považuji bod za úspěch."



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Kočí [-] (64. J. Chlád [-] ) - O. Zázvorka [-] - J. Jurgovski [-] , J. Zeman [-] , P. Heller [-] - J. Kučera [-] , T. Janoušek [-] , P. Neužil [-] , V. Pechanec [-] , Z. Červený [-] (88. J. Vrbeník [-] )

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Brabec [-] , P. Kollár [-] , M. Němec [-] - M. Bok [-] , P. Volf [-] (90. P. Košťál [-] ) , D. Vopat [-] , M. Štícha [-] , L. Klik [-] - V. Eck [-] (78. M. Pokorný [-] ) , A. Trejbal [-] -

ŽK: 23. O. Zázvorka , 40. M. Kočí , 41. P. Heller - 51. D. Vopat .
Hráči zápasu: O. Zázvorka - A. Trejbal , V. Eck , L. Brabec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - ŠMÍD Rudolf, PROSBOVÁ Eva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Sklenář
Tip experta: výhra domácích

Mšec má jeden z nejkvalitnějších kádrů v soutěži. Prohrát v okrese může, ale ne prohrávat. A jelikož už prohrála ve Hředlích, tak nyní to nebude a to i přestože si Lubná nevede zatím zle.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích